481 krisbarca_92 Użytkownik Czerwiec 5, 2014 #162 I jak Marcin będą te pieniążki czy nie? Kliknij aby rozwinąć... Podpinam sie.
29K al_capone Gangster Czerwiec 5, 2014 #163 Dostales maja wczorajsza wiadomosc na PW? Kliknij aby rozwinąć... Jutro powinna być kasa na koncie (o ile pozytywnie przejdziesz weryfikacje) I jak Marcin będą te pieniążki czy nie? Kliknij aby rozwinąć... Obrazku nie widzę, ale manager mi cały czas pisze, że na tym koncie nie było żadnego depozytu.
Dostales maja wczorajsza wiadomosc na PW? Kliknij aby rozwinąć... Jutro powinna być kasa na koncie (o ile pozytywnie przejdziesz weryfikacje) I jak Marcin będą te pieniążki czy nie? Kliknij aby rozwinąć... Obrazku nie widzę, ale manager mi cały czas pisze, że na tym koncie nie było żadnego depozytu.
481 krisbarca_92 Użytkownik Czerwiec 6, 2014 #165 Jutro powinna być kasa na koncie (o ile pozytywnie przejdziesz weryfikacje) Obrazku nie widzę, ale manager mi cały czas pisze, że na tym koncie nie było żadnego depozytu. Kliknij aby rozwinąć... U mnie dopisane, dzieki.
Jutro powinna być kasa na koncie (o ile pozytywnie przejdziesz weryfikacje) Obrazku nie widzę, ale manager mi cały czas pisze, że na tym koncie nie było żadnego depozytu. Kliknij aby rozwinąć... U mnie dopisane, dzieki.
140 dfrugo Użytkownik Czerwiec 9, 2014 #166 No to chyba tylko ja nie dostałem nagrody dotychczas i dalej nie wiem co i jak.
29K al_capone Gangster Czerwiec 9, 2014 #167 No to chyba tylko ja nie dostałem nagrody dotychczas i dalej nie wiem co i jak. Kliknij aby rozwinąć... Nagroda na koncie
No to chyba tylko ja nie dostałem nagrody dotychczas i dalej nie wiem co i jak. Kliknij aby rozwinąć... Nagroda na koncie
W 26 wislaks Użytkownik Czerwiec 9, 2014 #168 Marcin-Odra a co ze mną dasz radę załatwić tą kasę? Mundial tuż tuż. Depozyt był robiony.
162 baziu Użytkownik Czerwiec 13, 2014 #169 Witam. W tym konkursie również nie otrzymałem wygranej a loginy wyslałem.