>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, propozycje, niezgodności

baziu 162

baziu

Użytkownik
Mój rywal podał kurs poniżej 1,40: Cytat: Napisał baziu -&gt; Typ nr 5 Hull - Arsenal 2 @ 1,79 Bastia - Ajaccio 1X @ 1,23 AKO: 2,20 Oddsring Za to 100 czy 120?
Loo w dupe, kurde zapomniałem o tym warunku. No nic w takim razie gratuluje awansu.

xavy 386

xavy

Użytkownik
A jesli mecz nie zakonczy sie przed 24 a uzytkownik sobie to rozliczy to co wtedy ?
Z regulaminu:
Typy, których czas zakończenia nie jest jasny podajesz na własną odpowiedzialność :!: Jeśli spotkanie nie zakończy się przed 24:00 kupon zostaje rozliczony na minus.

kokocz 292

kokocz

Użytkownik
godzina i 10 minut po północy i mnie nie ma w kolejnej rundzie ? :O ja rozumiem, że regulamin regulaminem, ale pestka4 chyba to nie przeszkodziło w rozgrywaniu konkursu, jak i mój przeciwnik nie widział w tym nic złego...

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Regulamin i ta godzina 24 to jest patologia biorac pod uwage ze kolejna runda i tak zaczyna sie w poludnie.Powinno byc jak w pilkarskiej uczcie do godziny 8 rano.

A 709

arkadiuszch

Użytkownik
Regulamin to regulamin. Zaakceptowałeś go zglaszając się do konkursu.
Nie podoba Ci sie, to w następnej edycji nie bierz udziału - proste jak .......

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
A mozna cos poddac krytyce?pelno rzeczy i regulaminow w zyciu akceptuje i podpisuje co nie znaczy ze musze byc bezkrytyczny i ze wszystkim sie zgadzac. Proste jak..........
A poza tym mozna sie po prostu na przyszlosc zastanowic nad zmiana z 24 do 8 rano tak jak w Uczcie.

kokocz 292

kokocz

Użytkownik
Ja tego nie rozumiem, godzina poślizgu jeszcze w święta. Drabinka została podsumowana po godzinie 15, więc tym bardziej tego nie rozumiem...gdyby moderator podsumował (albo przynajmniej chciał to zrobić), a nie miał by mojego podsumowania to jak najbardziej tak, ale w tej sytuacji to po prostu szukanie na siłę jakiegoś &quot;paragrafu&quot;.

Otrzymane punkty reputacji: +12
dfrugo 140

dfrugo

Użytkownik
Tylko, że na oddanie 5 kuponów jest cały tydzień, a nie tak jak w Uczcie piłkarskiej 1-2 dni. Więc jak ktoś się nie wyrobi to może mieć pretensje jedynie do siebie.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Więc jak ktoś się nie wyrobi to może mieć pretensje jedynie do siebie.
A co ma piernik do wiatraka ? Mogą być i 2 tygodnie na oddawanie typow, ale niedziela jest dniem typowo bukmacherskim. I to rowniez nocną porą i piłka nozna i NBA. Tym bardziej, ze nowa tura zaczyna sie w poniedzialek po poludniu. Więc ta 24 to jest wg mnie błędny zapis w regulaminie do przemyślenia i ewentualnego poprawienia przed kolejną edycją - jeśli takowa bedzie.

dfrugo 140

dfrugo

Użytkownik
Bez takich tekstów, ma i to może nawet dosyć dużo. Faktycznie bo NBA jest tylko w niedziele w nocy. To jest tylko konkurs i nie chcesz mi powiedzieć, że w ciągu całego tygodnia nie było nic do zagrania. Podawanie tu przykładu NBA jest trochę śmieszne. Szanuje Twoje typy, bo miałem Cię w parze i widziałem, że rozsądnie grasz. Niewiele brakowało i Ty byłbyś w następnej rundzie. Jednak dzięki temu wiem też, że podałeś ostatnio swoje typy za późno ponieważ próbowałeś być za cwany i chciałeś wyczekać aż ja podam wszystkie kupony i być może tylko dlatego przegrałeś. Więc nie narzekajmy na regulamin bo tu wcale nie chodzi o to, że te NAJważniejsze mecz są akurat w niedziele w nocy. Cieszmy się, że forum zapewnia nam taką możliwość rywalizacji.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Podawanie tu przykładu NBA jest trochę śmieszne.
Bo ?! To, że Ty grasz i uwielbiasz piłeczkę europejską nie oznacza, że każdy musi ją grać. Inni wolą koszykówkę i NBA albo piłkę z Kolumbii, Brazylii i Boliwii. I wtedy w niedzielę właśnie jest zmasowana tego ilość. A NBA w tygodniu za dużo nie było akurat, bo była przerwa.
A to czy ja czekałem do końca czy nie to jest już moja prywatna sprawa do której Ci jedno wielkie nic.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Raz jeszcze powtarzam chodzi tylko o to, że skoro i tak zaczyna sie granie kolejnej tury w poniedziałek późnym po południem to nie widzę powodu dla którego podliczenia nie mogłyby być robione do godziny 8:00. Co umożliwiłoby granie nocnych typów w niedzielę. Proste i logiczne.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
A to, że meczów NBA było w tygodniu chyba 34 a w niedziele w nocy 4, więc bądźmy poważni. Poza tym trochę pokory, tyle w temacie bo nie jestem na tym forum po to żeby się kłócić.
No i co Ty chcesz udowodnic ? Jaki widzisz problem w rozliczaniu kuponow do 8 rano skoro kolejka startuje w poniedzialek po poludniu ?

Otrzymane punkty reputacji: +6
assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Mozna jeszcze usunac typ? Zagapilem sie i Juventus gra jutro. Jezeli jest taka opcja to bardzo prosze o usuniecie i zredukowanie AKO.

johnnygangsta 68

johnnygangsta

Użytkownik
moj przeciwnika z pary 4 zle obliczył mecz Memphis - Oklahoma typował zwycięstwo gości a mecz w regulaminowym czasie zakończył sie remisem i była potrzebna dogrywka by wyłonić zwycięzce.wiec typ powinien być policzony jako nietrafiony a jest obliczony jako dodatni

intelowiec 94,4K

intelowiec

Użytkownik
Typy na Oddsring panie kolego liczone są wraz z dogrywką. Jeśli obstawiasz bez dogrywki jest dodatkowa opcja po 4 kwarcie i wyższy kurs. Mój typ Memphis - Oklahoma został obliczony poprawnie.

Do góry Bottom