maciekpoland
Użytkownik
grupa 2 podliczona
4 kolejki - jest 5 drużyn i każdy gra z każdym, więc po cztery pojedynkiPanowie albo ja źle liczę albo będzie problem z czasem. W tej fazie potrzeba 5 kolejek,a co za tym idzie 5 dni na zakończenie 3 fazy. Czyli ta 3 faza będzie trwała od 18 do 22. Wychodzi na to,że runda finałowa potrwa jeden dzień czyli w niedziele? Zgadza się? W zasadach 3 grupy jest błąd i brakuje 5 kolejki 22 lutego.
pewnie na eliminacje, przecia to jasne :]:]:]Ja mam pytanie dotyczące rozliczenia typów z short tracka:
http://forum.bukmacherskie.com/f441/faza-3-grupa-2-a-103837.html#post4258362
Dzisiaj były tylko eliminacje, a ćwierćfinały, półfinały i finały są dopiero w piątek. Te typy były tylko na eliminacje czy na rezultaty końcowe?
A ciekawe jak po eliminacjach oceni kto lepszy? Skoro ani nie biegli w jednych biegach ani nie było żadnych miejsc. Cała czwórka awansowała do 1/4 finału,która odbędzie się w piątek. Na 100% typy dotyczyły ostatecznej klasyfikacji,a po eliminacjach nie można stwierdzić kto zajmie lepszą pozycję w końcowej klasyfikacji tej konkurencji. Z resztą sam grałem pewne pary i dalej są nierozliczone,a to tylko potwierdza moje słowa.pewnie na eliminacje, przecia to jasne :]:]:]
nie wyczułeś ironii ???? tak masz rację, wszyscy awansowali a kolega pestka rozliczył sobie po czasach, bo na tych których stawiali mieli lepsze. Ale przecież tu liczy się miejsce. To nie pierwszy eksces moderatora, patrz wyżej mój post.A ciekawe jak po eliminacjach oceni kto lepszy? Skoro ani nie biegli w jednych biegach ani nie było żadnych miejsc. Cała czwórka awansowała do 1/4 finału,która odbędzie się w piątek. Na 100% typy dotyczyły ostatecznej klasyfikacji,a po eliminacjach nie można stwierdzić kto zajmie lepszą pozycję w końcowej klasyfikacji tej konkurencji. Z resztą sam grałem pewne pary i dalej są nierozliczone,a to tylko potwierdza moje słowa.
Na pewno nie na eliminacje. Wątpie, zeby WilliamHill ze swoja uboga oferta rozdrabniał się na eliminacje i na główne.pewnie na eliminacje, przecia to jasne
Na pewno nie na eliminacje. Wątpie, zeby WilliamHill ze swoja uboga oferta rozdrabniał się na eliminacje i na główne.
Tak samo było ze skokami, że data była na wczesniej niz turniej glowny bo treningi i eliminacje itd.Na pewno były to pary na końcową klasyfikację. A data i godzina była podana na dzisiaj,bo mieliśmy eliminacje. 16 zawodników awansowało do 1/4 i w piątek zostanie rozegrana ta faza + półfinały i walka o medale.