Jeśli ma być rano to reczywiście jestem za. O ile jutro jest planowany dzien przerwy ? Pestka mówił, że wszystko maja juz zaplanowane to powinien wiedziec co i jak.Nie, nie, nie żadnych typów zastępczych. Dla mnie jedyną i słuszną decyzją powinno być rozliczenie wszystkich typów po jutrzejszym rannym biathlonem i tyle. I tak dzisiaj jest ostatni dzień 2 fazy, więc jutro zapewne dzień przerwy, więc będzie czas na podliczenie.
Ale jutro jest dzień wolny więc nie widzę ŻADNEGO problemu, żeby poczekać do rana jutra i porozliczac po zawodach.Pestka pisał, jak będa złe warunki to rozliczamy po 1,00 http://forum.bukmacherskie.com/f...ml#post4225869
Chciałbym przypomnieć o jednym z punktów regulaminu a mianowicie że po przedstawieniu typów powinna być suma AKO , w Grupie 2 drużyna Gramy dla zabawy tego nie zrobiła więc zgodnie z regulaminem jej kupon powinien nie zostać zaliczony. Licze na poprawienie : ) ... Jeżeli miałem potężne 0 trafione to mamy w takim przypadku remis ? ( moja druzyna toczyła pojedynek z wyżej wymienioną )
Dobrze, że nas zakablowałeś. W końcu to dzięki swoim umiejętnościom denuncjatorskim, a nie bukmacherskim awansujesz do następnej fazy konkursy i wychapiesz nagrodę, której nie dostaniesz, gdyż w tym miejscu CHCIAŁBYM ZAUWAŻYĆ I UPRZEJMIE DONIEŚĆ, ŻE MASZ ZNIKOMY UDZIAŁ W ŻYCIU FORUM.PISAŁEM WCZORAJ O BRAKU KURSÓW PISANIA SUMY AKO PRZEZ DRUŻYNE GRAMY DLA ZABAWY W NASZEJ GRUPIE , MIMO TO ICH KURSY SĄ CAŁY CZAS PODLICZANE, A WG REGULAMINU NIE POWINNY... LEPIEJ TERAZ TO POPRAWIC NIŻ POTEM BO SIĘ BAŁAGAN ZROBI.