dzordzo
Użytkownik
ponawiam prośbęW grupie pierwszej, 2 kolejka, druzyna Buffony:
prosze o poprawienie kursu w 1 typie na zwyciestwo norwezek z 1.55 na 1.80, co za tym idzie prosze rowniez o zmiane AKO na 14.26, z gory dzieki ????
ponawiam prośbęW grupie pierwszej, 2 kolejka, druzyna Buffony:
prosze o poprawienie kursu w 1 typie na zwyciestwo norwezek z 1.55 na 1.80, co za tym idzie prosze rowniez o zmiane AKO na 14.26, z gory dzieki ????
Podbijam...Mamy w swoich typach drużyna Włodczany podany typ w biathlonie Ukraina - Włochy. Ukraińscy sportowcy z wiadomych względów prawdopodobnie wycofali się z wszystkich konkurencji czy możemy podać typ zastępczy ?
Niestety, nie ma takiej możliwości - podanie niższego kursu to po prostu Wasza strata.ponawiam prośbę
Takie są rozkazy z góry - ja tu jestem tylko od wstawiania rozliczeń i pilnowania, zeby nie bylo bledow :razz:Zobacz godzinę wpisu typów i mojej 1 prośby, chwilę po tym. Po prostu wkradł się błąd, który chcieliśmy od razu naprawić. Dobrze, że kolega zaniżył ten kurs, bo co by było gdyby...
Dla mnie wychodzi na to samo, więc o ile pestka7 nie uzna inaczej, to policzę tu tylko typ na zwycięstwo Norwegii.I przy okazji jeszcze takie pytanie. Czy można podawać, że dana reprezentacja wygra konkurs i do tego jeszcze ze wygra h2h ? Bo dla mnie to jest taki sam typ...
Wlodczany - Dżyste szczypiorki
1.19.02 10:15 Biegi narciarskie K: Norwegia wygra 1,8
2.19.02 10:15 Biegi narciarskie K: Norwegia - Finlandia 1 1,6
OK - czyli moge podac 5 takich samych typów na to ze Norwegia wygra tak ? śmieszne to jest.Oba typy są poprawne. W regulaminie nie ma informacji o tym, aby nie podawać typów na tą samą drużynę/ zawodnika w dwóch lub większej ilości typów w kuponie konkursowym. Jeżeli kiedyś będzie podobny konkurs na pewno ten pkt ulegnie zmianie.
Ale to jest ten sam typ przecież...Ktos dał ze wygra Norwegia i ze wygra h2h no przeciez to jest to samo jakbyus 2 razy napisal ze Norwegia wygra. Naprawdę tego nie rozumiecie czy udajecie ?chodzi o to, że nie ma zapisu i nie jest zabronione typować, że ktoś wygra albo będzie top 3 a zarazem dać typ h2 // mp
To juz jest moja sprawa a nie twoja czy sobie dam spokój czy nie, bo albo gramy poważnie albo robi się absurd i podawanie takich samych typów.Przeciez napisali, ze rozumieja i w nastepnym konkursie juz tak nie bedzie, daj sobie juz spokoj
wlasnie bo wczoraj u nas w grupie ktos podobnie podawal na win Fourcade i Fourcade - Swendsen 1 i nikt nie zglaszal sprzeciw wiec zagralem podobnie.dzieki pestka7 za trzymanie sie regulaminuOba typy są poprawne. W regulaminie nie ma informacji o tym, aby nie podawać typów na tą samą drużynę/ zawodnika w dwóch lub większej ilości typów w kuponie konkursowym. Jeżeli kiedyś będzie podobny konkurs na pewno ten pkt ulegnie zmianie.
A nie zauwazyles Ty ze nie jestem ani moderatorem ani opiekunem konkursu zeby spogladac na kazda grupe ? Nikt przeciwko mojej druzynie nie zagral jeszcze takiego absurdu. Dzis byl 1wszy raz i od razu to zglosilem bo jak dla mnie jeden z tych typow jest powtórzony więc jasna sprawa, ze . A skoro we wczesniejszych pojedynkach dawaliscie za takie cos to siema i pozdro. Czekam na jakąś ofertę i sobie zagram jak dobrze pojdzie 3 takie same typy jesli sie uda zlapac h2h ze bedzie tak wystawione. Żenada.nie zauwazyles tego, ze juz w 1 rundzie ludzie tak podawali typ? Nie ma zapisu w regulaminie, bo ktos nie dopisal i tyle. W mojej grupie w 1 i 2 rundzie ludzie dawali zarowno podium jak h2h tej samej druzyny. Wiem, ze tak nie powinno byc, ale nie ma takiego zapisu w regulaminie wykluczajacego ten typ i teraz juz sie to nie zmieni.
Pseudo regulaminu.za trzymanie sie regulaminu
Chyba sobie kpisz, że mam patrzeć w kaażdą grupę co się dzieje. Co ja jestem ? Opiekun konkursu ? Dobre żarty. Ci którzy rozliczają i są opiekunami konkursu za to odpowiadają, że zaakceptowaliście taką głupotę i rozliczaliście takie same typy na przez co konkurs robi się zwykłym bublem.To moja wina, ze nie patrzysz co sie dzieje w konkursie?