maciekpoland
Użytkownik
to nie graj zrezygnuj, ja pier... nie dosc ze pieniadze rozdaja to jeszcze placzesz... Ja za nic nie odpowiadam. Stosuje sie do regulaminu. Ja go nie stwarzalem, masz problem pisz do najwyzej administracji.
Co Ty w ogóle chcesz człowieku ? Pokazałem głupotę tego regulaminu i tyle. Więc odp się ode mnie.to nie graj zrezygnuj, ja pier... nie dosc ze pieniadze rozdaja to jeszcze placzesz... Ja za nic nie odpowiadam. Stosuje sie do regulaminu. Ja go nie stwarzalem, masz problem pisz do najwyzej administracji.
A więc sprawa jest następująca.Konto w WilliamHill mam,zaś nie mam jak zrealizować depozytu do dnia 23 lutego(wyczytałem gdzieś na 1 stronie bodajże,że do 23 lutego trzeba złożyć depozyt).Nie mam ,,wolnych" 50 zł w banku (minimalna wpłata 15$ przelewy24),metody wpłaty paysafecard nie ma,zaś wraz z kolegą mamy już pewne minimum drugie miejsce,gdyż będziemy walczyć o pierwsze z inną parą i teraz pytania następujące:3.W celu otrzymania nagrody gracz w przeciągu 60 dni do zakończenia konkursu musi dokonać co najmniej jednego depozytu (może być minimalnej wysokości)
dlaczego nie odniosłeś się do drugiego zarzutu? Dlaczego nie dopisałeś dystansu? Jeśli wymagacie tego od innych, wymagajcie również od siebie.Zabawny jesteś ????????????
Odsyłam do supportu WilliamHill -> potwierdzą Ci, że ta oferta tyczyła się kwalifikacji Zresztą jak tak Cię to boli to zapewniam: jeżeli te dwa kursy będą miały zaważyć na tym czy ktoś przegra ze mną i wonderkido rywalizację chętnie wymienimy się z nim pozycją. Ale mniejsza o to bo konkurs traktuję (a raczej traktujemy bo tworzę drużynę z wonderkido) jako zabawe i mogę te typy rozliczyć na już dziś . Proponuje Ci troszkę ochłonąć bo widzę, że ten konkurs traktujesz jak najważniejszą sprawę życiową. Aż tak potrzebna Ci ta kasa?
Tamte uwagi, że rzekomo oszukuję i łamię regulamin puściłem mimo uszu. Teraz jednak do tego wrócę bo widzę coś Cię boli i masz odwieczny problem względem mojej osoby:
-> Prowadzę od ponad roku praktycznie każdy konkurs na tym forum. Uczta Piłkarska, Typer Ekstraklasy, Champions League, Turniej 4 Skoczni, Super Typer itd itp. NIGDY powtarzam NIGDY nikogo nie oszukałem w konkursie innych użytkowników. Mało tego nigdy nie brałem żadnej kasy za to, że poświęcam swój prywatny czas na to by podliczać, robić tabelki oraz użerać się z takimi " uciążliwymi " użytkownikami jak Ty.
A czy ktoś cię zmusza do moderowania? Zapewne Marcin stoi nad tobą z batem i każe ci rozliczać co?Mało tego nigdy nie brałem żadnej kasy za to, że poświęcam swój prywatny czas na to by podliczać, robić tabelki oraz użerać się z takimi " uciążliwymi " użytkownikami jak Ty.
Aż tak potrzebna Ci ta kasa?
Swoje żale kieruję do wybranego usera, nie do Ciebie dlatego nie chcę nadszarpnąć naszych dobrych stosunkówNie no bez takich... zapewniam Cię... że Pestka, nic nie oszukuję, jest godną osobą na dobrym stanowisku i wie jak się rozlicza kupony.. nigdy nikogo nie oszukał...
Napisz mi gdzie napisałem o tym (lub jakiś inny moderator), że wymagane jest podanie dystansu? Równie dobrze tobie mogłem rozliczać typy na minus, że nie podawałeś przy skokach czy są to zawody na małej czy na dużej skoczni. W regulaminie NIE MA zapisu o tym, aby taką informację podawać. W tym temacie też nie znalazłem informacji o tym, aby taka "wiadomość" przy typie była wymagana.dlaczego nie odniosłeś się do drugiego zarzutu? Dlaczego nie dopisałeś dystansu? Jeśli wymagacie tego od innych, wymagajcie również od siebie.
Tak pamiętam. Od razu to poprawiłem bowiem wyniki wziąłem tylko z jakiegoś jednego runu (nie pamiętam czy był to 1 czy 2). Jestem tylko człowiekiem, pomylić się mogłem, ale też błąd od razu poprawiłem.Pamiętasz jak rozliczyłeś mi typ na minus jeszcze przed zakończeniem kwalifikacji? Pojedynkowałeś się wtedy z moją drużyną.
Czy jestem? Hmm.. Skoro wyciągam użytkownikom pomocną dłoń (chociażby w załatwianiu szerszej oferty) uważam, że jestem. Nigdy nie spotkałem się z podobnymi zarzutami, które teraz zarzucasz mi ty.Teraz odpowiedz sobie na pytanie czy jesteś sumiennym moderatorem tego konkursu.
Nie zmusza. Ale uwierz, że bardzo mało osób jest chętnych do pomocy. Szczególnie teraz kiedy trwała sesja egzaminacyjna na studiach. Dlatego chwała userom nbd, Hardison, maciekpoland, Hajduk oraz Mad3rs, że ten czas znaleźli. Gdyby nie oni tego konkurrsu by nie byłoA czy ktoś cię zmusza do moderowania? Zapewne Marcin stoi nad tobą z batem i każe ci rozliczać co?
Ok sory. Myślałem, że miliony zbijasz na bukmacherce i na chleb masz.Tak, ponieważ dzięki ewentualnej wygranej będę miał na pajdę chleba...