Bardziej chodzi mi z tymi kursami o ten punkt regulaminuTakie kursy były rano, sam widziałem jak wybierałem do swojego kuponu tak więc o oszustwie tych userów nie ma mowy.
20. Typ podany który jest ewidentnym błędem bukmachera liczymy po kursie 1.00.
Nie dajmy się zwariować - ruchy kursów po ich wystawieniu to nie jest ewidentny błąd bukmachera.Bardziej chodzi mi z tymi kursami o ten punkt regulaminu
4. Skoki narciarskie mężczyzn, skocznia wielka, 15.02 18:30
Matthew Rowley (CAN) ₋ Nicholas Alexander (USA)
Typ: 2
Kurs: 1,5
Sam jesteś porażka, bukmacher jeden z lepszych z którymi miałem do czynienia. Rozumiem że dla Ciebie liczy się pewnie bet365 bo bogata oferta bla bla bla. Jestem przekonany że William Hill to nie wybór organizatorów tylko... samego William Hill. Skoro bet365 nie chciał zasponsorować nagród, to dlaczego mamy wybierać z ich oferty? Użyj czasem mózgu.Bukmacher tragiczny - wybierajcie cos innego na przyszlosc, w William Hill sie nie da normalnie obstawiac (zwyciezca i TOP 3 to istna porazka) ...
Przytoczę zapis widniejący na samej górze regulaminu:Ja osobiscie mam jednego dobrego upatrzonego bukmachera i nie jest to Bet365 ...
Widze, ze lubisz wybierac sposrod Zwyciezca/TOP 3/H2H (5 pojedynkow na krzyz) ...
Wydaje mi się że biorąc udział w konkursie, miałeś już konto na William Hill. Dlaczego więc, wziąłeś udział w konkursie jeśli wiedziałeś że oferta na twoje skoki nie jest za bogata? Ja mając świadomość że ten buk mi nie pasuje pod względem oferty, nie brałbym udziału w konkursie.1. Organizatorem konkursu jest bukmacher WilliamHill.
Aby wziąć udział w konkursie trzeba być zarejestrowanym użytkownikiem http://forum.bukmacherskie.com oraz posiadać konto gracza w WilliamHill
Tak lubię, i jak widać po wynikach można fajne ako ugrać.Widze, ze lubisz wybierac sposrod Zwyciezca/TOP 3/H2H (5 pojedynkow na krzyz) ...
Jeżeli przy typie nie ma kursu, informacji jaka to dyscyplina, bądź dokładnej daty typ jest rozliczny jako przegrany.