>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, propozycje, niezgodności w konkursie

intelowiec 86,7K

intelowiec

Użytkownik
Muszę zadać jeszcze jedno pytanie bo niestety regulamin nie do końca jest dopracowany. Czy mogę zagrać np. Boston (-8.5) i Boston Over 95.0? Analogiczna sytuacja jeśli przeciwnik zagra handi na daną drużynę czy można wtedy podać typ na Over tej drużyny?
6a. W jednej rundzie można zagrać dwa typy na ten sam mecz, ale nie mogą one dotyczyć tego samego zdarzenia. Nie można oczywiście podawać typów przeciwstawnych.
Możemy więc zagrać:
- Typ na 1 i na over 210,5
- Typ na 1 (-4,5) i na over 210,5
Zgodnie z powyższym możesz zagrać również na over/under zespołu - over/under zespołu wprowadziliśmy przed samym startem, stąd nie zawarłem aż tak dokładnych opisów w punkcie regulaminu.

intelowiec 86,7K

intelowiec

Użytkownik
Podliczenia w grupach 5 i 6 po 4 kolejce wraz z tabelkami, które uwzględniają dotychczasowe walkowery, zrobione. Na czarną listę konkursową dołącza użytkownik pklonik.
Proszę wszystkich podliczających, aby po 5 i każdej kolejnej kolejce pojawiały się tabelki, żeby można było na bieżąco śledzić sytuację - z góry dziękuję ;)

milkoutd 194

milkoutd

Użytkownik
Witam!
Tabele gr. 3 oraz 4 wklejone w tematy. Powodzenia w ostatnich dwóch kolejkach a jeśli są jakieś błędy to proszę pisać!

Otrzymane punkty reputacji: +8
R 1,6K

radomiak1910

Użytkownik
5. Prawidłowy typ musi zawierać następujące informacje: kto z kim rywalizuje, numer typu, datę i godzinę rozpoczęcia meczu (według czasu polskiego), nazwy obu zespołów, opis typu i kurs, oto przykład:
Przeciwnik x - Przeciwnik y
1. 23.12.2014 01:05 New York Knicks - Boston Celtics under 188,5 1,80
2. 23.12.2014 02:35 Oklahoma Thunder - Los Angeles Lakers 1 1,75
tak mówi regulamin, nie ma mowy o numerze kolejki, wiec wnosze o uznanie moich typów w grupie nr 2
@karmol
Kontaktuj się z INTELOWCEM. On jest głównym moderatorem tego konkursu. Jeśli uwzględni Twój wniosek nie widzę przeszkód, żeby rozliczyć na plus.

intelowiec 86,7K

intelowiec

Użytkownik
5. Prawidłowy typ musi zawierać następujące informacje: kto z kim rywalizuje, numer typu, datę i godzinę rozpoczęcia meczu (według czasu polskiego), nazwy obu zespołów, opis typu i kurs, oto przykład:
Przeciwnik x - Przeciwnik y
1. 23.12.2014 01:05 New York Knicks - Boston Celtics under 188,5 1,80
2. 23.12.2014 02:35 Oklahoma Thunder - Los Angeles Lakers 1 1,75
tak mówi regulamin, nie ma mowy o numerze kolejki, wiec wnosze o uznanie moich typów w grupie nr 2
@karmol
Kontaktuj się z INTELOWCEM. On jest głównym moderatorem tego konkursu. Jeśli uwzględni Twój wniosek nie widzę przeszkód, żeby rozliczyć na plus.
Przykro mi, ale typy na minus - regulamin nie mówi o obowiązkowym podawaniu numeru kolejki, więc jeśli nie podałbyś numeru i napisał po prostu L Nino - radomiak1910, byłoby ok.
Skoro podałeś, ale nie taką, jak trzeba, to jest to taki sam błąd, jak każdy inny, np. źle podany przeciwnik, zła data czy godzina rozpoczęcia spotkania itd., za które wielu uczestników konkursu (wliczając moją osobę) miało już w trakcie trwania konkursu AKO równe zero.
Jeśli Tobie byśmy poprawili, to nie byłoby sprawiedliwe i od razu wielu innych uczestników konkursu zgłosiłoby się z pretensjami.

R 1,6K

radomiak1910

Użytkownik
Przykro mi, ale typy na minus - regulamin nie mówi o obowiązkowym podawaniu numeru kolejki, więc jeśli nie podałbyś numeru i napisał po prostu L Nino - radomiak1910, byłoby ok.

Skoro podałeś, ale nie taką, jak trzeba, to jest to taki sam błąd, jak każdy inny, np. źle podany przeciwnik, zła data czy godzina rozpoczęcia spotkania itd., za które wielu uczestników konkursu (wliczając moją osobę) miało już w trakcie trwania konkursu AKO równe zero.

Jeśli Tobie byśmy poprawili, to nie byłoby sprawiedliwe i od razu wielu innych uczestników konkursu zgłosiłoby się z pretensjami.
nie jest taki sam, bo nic nie jest podane na ten temat w regulaminie. Czemu w jednych sytuacjach powołujecie sie na regulamin, a w innych gdy userzy się na niego powołują to i tak cos wymyslicie? To po co tworzyć w ogole ten regulamin? W kazdym sądzie bym wygrał..

Tłumaczysz się, ze wielu uczestnikow zglosiloby sie z pretensjami i mieliby rację.

:zoltakartka:

intelowiec 86,7K

intelowiec

Użytkownik
Jako że niedługo startujemy z kolejną fazą, dodałem ważny punkt do regulaminu dotyczący tej właśnie fazy:
UWAGA!!! Każdy typ w tej rundzie może być użyty tylko raz:
- Nie można podać tego samego typu z kilkoma różnymi przeciwnikami, każdy typ może być wykorzystany tylko raz
- Można łączyć po dwa typy na ten sam mecz - przy łączeniu typów na ten sam mecz obowiązują zasady podane w punktach 6a i 6b
Jeśli ktoś ma jeszcze jakieś sugestie zanim rozpoczniemy, proszę o posty w tym temacie ;)

M 163

maniek04121993

Użytkownik
Grupa 6
3. krzosz1978 - maniek04121993
4. 26.02.2015 02:05 New Orleans Pelicans - Brooklyn Nets New Orleans Pelicans win @ 2.25
Dlaczego mam na minus? było New Orleans Pelicans 102-96 Brooklyn Nets

INT poprawione

intelowiec 86,7K

intelowiec

Użytkownik
Grupy 5 i 6 zrobione.
Jako że na forum nie istnieje chyba coś takiego, jak czarna lista, wszyscy użytkownicy, którzy z tego konkursu na takiej się znajdą, nie będą po prostu mogli brać udziału w kolejnych edycjach NBA ekspert. Dziś do listy dołączył użytkownik pestka7.
Proszę wszystkich podliczających, aby pamiętali o tym, że w momencie, gdy gracz nie odda typów w trzeciej swojej kolejce, należy zweryfikować wszystkie AKO przeciwników w poszczególnych kolejkach na 3,00, jak również wszystkie wyniki na zwycięstwa rywali. W takiej sytuacji tabelki ulegną zmianie. Proszę również o wyszczególnienie takich uczestników tutaj.
Jako że jest tych ludzi spora ilość i tylko psują zabawę, dobrze by było, żeby rejestrując się do każdego konkursu przemyśleli, czy będą w stanie brać w nim systematycznie udział, bo my przez to tracimy czas na jakieś dodatkowe poprawki i wyliczenia, a rywalizacja przestaje mieć sens.

deepred 1,1M

deepred

Moderator
Członek Załogi
JR08 dlaczego do tej pory nie zrobiłeś tabelki do grup 7 i 8? Ja rozumiem, że można nie mieć czasu, tylko skoro go nie masz, to czemu bierzesz się za to, skoro nie wykonujesz tego sumiennie?
Btw. mam pytanko. Czy kolejność &#39;zawodników&#39; w danych grupach będzie miała wpływ na kolejną rundę?

intelowiec 86,7K

intelowiec

Użytkownik
Btw. mam pytanko. Czy kolejność &#39;zawodników&#39; w danych grupach będzie miała wpływ na kolejną rundę?
Nie, kolejna runda to mini typy każdy z każdym, więc ważne tylko, żeby być w czwórce w swojej grupie ;)

Do góry Bottom