>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, propozycje, niezgodności w konkursie

intelowiec 86,9K

intelowiec

Użytkownik
Mała zmiana - niestety Pietaszek nie mógł rozliczać i w jego miejsce do grup 7 i 8 wchodzi JuanRoman08.
Dzięki za pomoc! ????

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Jeśli przeciwnik zagrał w meczu over punkowy na mecz to czy można wtedy zagrać over punktowy ale na jedną drużynę?

deepred 1,1M

deepred

Moderator
Członek Załogi
@dawid
Można. ???? Nie możesz zagrać tylko tego, albo jakiegokolwiek innego overu w całym spotkaniu.

J 7K

juanroman08

Forum VIP
Na wstępie pragnę poinformować że podliczenia mogą pojawić się dopiero w okolicach niedzieli, jak się uda wcześniej to będzie :razz:

Otrzymane punkty reputacji: +5
J 30

jakub87

Użytkownik
Prosze o poprawienie mojego łącznego kursu w 3 kolejce w Grupie 3! Kolega napisał że mam 3.65 a poprawny to 3.65 * 3.65 = 13.32 (4 typy trafione a nie 2)
//@milkoutd: Poprawione ????

milkoutd 194

milkoutd

Użytkownik
Tabele grupy 3 oraz 4 w tematach. W razie pytań bądź pomyłek proszę o kontakt ze mną.

Otrzymane punkty reputacji: +8
intelowiec 86,9K

intelowiec

Użytkownik
Proszę wszystkich podliczających, aby do końca weekendu All Star pojawiły się tabele, a potem o sumienne podliczanie, gdyż zaraz po końcu etapu grupowego musimy wystartować z kolejnym. Z góry dziękuję ????

karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik
Tabele grup nr. 1 i 2 dostępne w odpowiednich tematach dotyczących tych grup. W razie jakiś nieścisłości proszę o PW.

Wzorowałem się na tabelce stworzonej przez kolegę milkoutd bo jest przejrzysta i czytelna.

J 7K

juanroman08

Forum VIP
Podliczenia już są, w razie niezgodności PW. Tabele pojawią się dziś ;)
e: jednak nie dam dziś rady, ale jutro już na pewno :razz:

intelowiec 86,9K

intelowiec

Użytkownik
Grupy 5 i 6 wraz z tabelkami ogarnięte - proszę o sprawdzenie, czy wszystko w porządku, do rozpoczęcia kolejnej kolejki. Użytkownik easy został dodany na czarną listę konkursową i jego dane przesłane do adminów.

M 191

mr96

Użytkownik
Skoro w tej kolejce już wygrałem walkowerem, to typów podawać nie muszę? Jest to jak najbardziej logiczne, wole jednak uniknąć jakiś nieporozumień.

intelowiec 86,9K

intelowiec

Użytkownik
Skoro w tej kolejce już wygrałem walkowerem, to typów podawać nie muszę? Jest to jak najbardziej logiczne, wole jednak uniknąć jakiś nieporozumień.
Oczywiście nie musisz - starałem się tak ułożyć regulamin, żeby nie tracić czasu, jak kilku przeciwników odpadnie.

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Muszę zadać jeszcze jedno pytanie bo niestety regulamin nie do końca jest dopracowany. Czy mogę zagrać np. Boston (-8.5) i Boston Over 95.0? Analogiczna sytuacja jeśli przeciwnik zagra handi na daną drużynę czy można wtedy podać typ na Over tej drużyny?

Do góry Bottom