n3r0
Użytkownik
Prosiłbym o poprawę w grupie 3
s90/Poprawiłem.
Maroko wygrało 2:1, a więc trafione AKO to 16,08
s90/Poprawiłem.
Maroko wygrało 2:1, a więc trafione AKO to 16,08
http://www.livesports.pl/mecz/UsN71xwa/#szczegoly-meczu4.Chile - Urugwaj under 2,5 1,91
Pewnie dlatego:Dlaczego te typy sa niezaliczone.Pod tym postem byl nastepny taki sam gdzie poprawilem kolejke na 5
1. Od drugiej kolejki jest w 100% realizowany 3. punkt regulaminu, a więc ZAKAZ EDYCJI POSTÓW. Proszę wszystkich opiekunów grup o stosowanie się do tego punktu. Pozwoli to na uniknięcie sytuacji, że grupy są w różny sposób prowadzone. W razie jakiś kłopotów z podliczaniem służę pomocą na PW.
2. Analogicznie wszyscy uczestnicy mogą odpuścić sobie prośby odnośnie poprawiania błędów w podawaniu typów. W pierwszej kolejce przymknęliśmy oko ale od teraz popraw nie będzie (wyjątkiem może być literówka przy nazwie drużyny, NIE TYPIE CZY KURSIE!). Niezmiennie przy każdym poście z typami musi się znajdować to z kim rywalizujemy i która to jest kolejka oraz pięć typów na dany dzień.
Niech każdy przed zatwierdzeniem swoich typów zastanowi się i sprawdzi to co napisał, by później nie było pretensji do opiekunów.
3. Przy pisaniu postów w tym dziale piszmy z której grupy jesteśmy i podajmy linka do posta. Każdy z opiekunów będzie wtedy wiedział, że tyczy się to jego grupy i szybko załatwi sprawę. Też przy "ligach egzotycznych" podajmy w nawiasie kwadratowym gdzie szukać danego meczu
np. Dover - Staines Town 1.30 [Anglia Blue Square Południe]
pomoże to na szybszym podliczeniu typów.
4. W odpowiednim dziale pojawił się terminarz na kolejne kolejki. Już od dziś można typować mecze na drugą kolejkę.
To chyba tyle na tą chwilę informacji. Powodzenia :smile:
Witam, Sorry za zamieszanie ale chciałem wypisać się z konkursu z powodu braku wolnego czasu.
To samo pirelli, kolejny raz jak się zapisuje i olewa konkurs od początku, wiem że jest modem, ale szanujmy się.ale w konkursie z angielskiej i typach dnia z rivalo masz czas?
czarna lista, koniec z zapisywaniem się i olewaniem.