>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, propozycje, niezgodności w konkursie

jozef230 181

jozef230

Użytkownik
co jezeli mecz odwolany? podaje go w w nasrepnej kolejce czy przepada? w sumie to znaczenia chyba nie ma teraz jak przwciwnikoj 3 kolejke odpuscil?

sumada90 19,8K

sumada90

Forum VIP
Ten mecz przelozony ,czy moge podac typ zastepczy.Prosze o szybka odpowiedz

4.Entella v Modena x//2,95
Wczoraj odpowiadałem na pytanie meczu przełożonego. Jeśli taki jest to piszcie jaki mecz został przełożony i na jaki zmieniacie. Zostanie to poddane weryfikacji. Ja nie siedzę tylko na forum czytając co tym razem macie za kłopoty.
A do tego podawajcie grupę i link do typów!!!

co jezeli mecz odwolany? podaje go w w nasrepnej kolejce czy przepada? w sumie to znaczenia chyba nie ma teraz jak przwciwnikoj 3 kolejke odpuscil?
Jeśli mecz jest odwołany i nie poda się nic innego to typ nietrafiony. Co kolejkę podajemy 5 typów.

snajp 888,4K

snajp

Użytkownik
Panowie mam Wirusa i nie mogę nawet podać typów na dziś .... jak tylko to opanuję to zrobię porządek w grupie i tabelka będzie gotowa na pojutrze.

adrianoss 30

adrianoss

Użytkownik
Niestety muszę zrezygnować z udziału w konkursie. Przepraszam za zamieszanie. Życzę wszystkim powodzenia. Pozdrawiam !

Otrzymane punkty reputacji: +4
hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
grupa 1 także podliczona, tabela także powinna się pojawić dzisiaj, aczkolwiek nie obiecuję.
i apel do paru gości z mojej grupy, jak dajecie jakieś peruwiańskie 2 ligi to macie obowiązek dopisać co to za liga, następnym razem nie będzie coś takiego liczone.

krzosz1987 1,2K

krzosz1987

Użytkownik
Grupa 3. I kolejka mój mecz
źle rozliczone spotkanie 2) Lyon v Guingamp 1 @ 1,40 ⛔ (wynik był 3-1)
s90/ Wielkim problemem jest wrzucenie linka? poprawione

sumada90 19,8K

sumada90

Forum VIP
Grupa 3 podliczona. Błędy zgłaszać tu lub na PW. Jeśli będzie wszystko OK to tabela powinna się dziś jeszcze pojawić.

Dołączam się do tego, co wcześniej pisał Hogan - mecze z lig panamskich, czy innych egzotycznych mają mieć dopisane, jaka to liga.

Otrzymane punkty reputacji: +8
pestka7 7K

pestka7

Forum VIP
Panowie mam Wirusa i nie mogę nawet podać typów na dziś .... jak tylko to opanuję to zrobię porządek w grupie i tabelka będzie gotowa na pojutrze.
Jak będziesz podliczał itd to nanieś poprawki w tabeli. Za 1 kolejkę użytkownicy Obserwator (M), slawcio oraz mkr powinni mieć po -3 punkty a nie 0.

29. Jeżeli użytkownik nie poda typów w danej kolejce, to otrzymuje automatycznie karę -3 punktów

intelowiec 89,5K

intelowiec

Użytkownik
Wszystko gotowe i podliczone w grupie 8 - tabelka z Excela czeka na wklejenie, ale... pierwszy raz pomagam w konkursie i nie wiem, jak to najlepiej zrobić ????

Proszę kogoś o pomoc albo tutaj albo na priva, z góry dziękuję ????

PS. Dzięki za pomoc i za cierpliwość sumada - tabelka zrobiona ;)

Do góry Bottom