Z
1M
zwyciestwo1960
Typer
Ten mecz przelozony ,czy moge podac typ zastepczy.Prosze o szybka odpowiedz
4.Entella v Modena x//2,95
Wczoraj odpowiadałem na pytanie meczu przełożonego. Jeśli taki jest to piszcie jaki mecz został przełożony i na jaki zmieniacie. Zostanie to poddane weryfikacji. Ja nie siedzę tylko na forum czytając co tym razem macie za kłopoty.Ten mecz przelozony ,czy moge podac typ zastepczy.Prosze o szybka odpowiedz
Jeśli mecz jest odwołany i nie poda się nic innego to typ nietrafiony. Co kolejkę podajemy 5 typów.co jezeli mecz odwolany? podaje go w w nasrepnej kolejce czy przepada? w sumie to znaczenia chyba nie ma teraz jak przwciwnikoj 3 kolejke odpuscil?
Raczej nie przejdzie - wiadomo, że chodzi o x, ale brak typu to brak typu. Poczekajmy na odpowiedź sumadyhttp://forum.bukmacherskie.com/f463/grupa-8-a-114586-2.html#post4889861 w 3 typie oczywiscie chodzilo o x ???? wszystkie typy takie podalem, kursy takze sie zgadza, takze jesli sie da to prosze o poprawienie ;]
Nie no spoko, i tak bym przegral, ale 3 pkt wygladaja lepiej niz 0 ????Raczej nie przejdzie - wiadomo, że chodzi o x, ale brak typu to brak typu. Poczekajmy na odpowiedź sumady
3 kolejka w grupie 8 podliczona ????
Jak będziesz podliczał itd to nanieś poprawki w tabeli. Za 1 kolejkę użytkownicy Obserwator (M), slawcio oraz mkr powinni mieć po -3 punkty a nie 0.Panowie mam Wirusa i nie mogę nawet podać typów na dziś .... jak tylko to opanuję to zrobię porządek w grupie i tabelka będzie gotowa na pojutrze.
29. Jeżeli użytkownik nie poda typów w danej kolejce, to otrzymuje automatycznie karę -3 punktów