>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Pytania, propozycje, niezgodności w konkursie

sumada90 19,8K

sumada90

Forum VIP
1. Od drugiej kolejki jest w 100% realizowany 3. punkt regulaminu, a więc ZAKAZ EDYCJI POSTÓW. Proszę wszystkich opiekunów grup o stosowanie się do tego punktu. Pozwoli to na uniknięcie sytuacji, że grupy są w różny sposób prowadzone. W razie jakiś kłopotów z podliczaniem służę pomocą na PW.

2. Analogicznie wszyscy uczestnicy mogą odpuścić sobie prośby odnośnie poprawiania błędów w podawaniu typów. W pierwszej kolejce przymknęliśmy oko ale od teraz popraw nie będzie (wyjątkiem może być literówka przy nazwie drużyny, NIE TYPIE CZY KURSIE!). Niezmiennie przy każdym poście z typami musi się znajdować to z kim rywalizujemy i która to jest kolejka oraz pięć typów na dany dzień.
Niech każdy przed zatwierdzeniem swoich typów zastanowi się i sprawdzi to co napisał, by później nie było pretensji do opiekunów.

3. Przy pisaniu postów w tym dziale piszmy z której grupy jesteśmy i podajmy linka do posta. Każdy z opiekunów będzie wtedy wiedział, że tyczy się to jego grupy i szybko załatwi sprawę. Też przy &quot;ligach egzotycznych&quot; podajmy w nawiasie kwadratowym gdzie szukać danego meczu
np. Dover - Staines Town 1.30 [Anglia Blue Square Południe]
pomoże to na szybszym podliczeniu typów.

4. W odpowiednim dziale pojawił się terminarz na kolejne kolejki. Już od dziś można typować mecze na drugą kolejkę.

To chyba tyle na tą chwilę informacji. Powodzenia ????

intelowiec 89,5K

intelowiec

Użytkownik
Grupa 8 zrobiona - tabelkę wrzucę po następnym weekendzie, czyli po 4 kolejkach ;)
Wpisałem kolegę Radka za 0 w 1 kolejce - chyba tak będzie najsprawiedliwiej. Jeśli prowadzący konkurs zgodzą się, aby zagrał, zmienię odpowiednio cały terminarz.

Tylko, jeśli kolega Radek by wskoczył, to chyba nie dajemy mu -3 punkty tylko po prostu AKO 0 i 0 punktów, bo nie zawinił i nie podał typów tylko dlatego, że nie mógł ????

Czekam na wytyczne.

sumada90 19,8K

sumada90

Forum VIP
Grupa 8 zrobiona - tabelkę wrzucę po następnym weekendzie, czyli po 4 kolejkach ;)

Wpisałem kolegę Radka za 0 w 1 kolejce - chyba tak będzie najsprawiedliwiej. Jeśli prowadzący konkurs zgodzą się, aby zagrał, zmienię odpowiednio cały terminarz.

Tylko, jeśli kolega Radek by wskoczył, to chyba nie dajemy mu -3 punkty tylko po prostu AKO 0 i 0 punktów, bo nie zawinił i nie podał typów tylko dlatego, że nie mógł ????

Czekam na wytyczne.
Z Radkiem będzie tak jak piszesz. Zaczyna zabawę od drugiej kolejki.

A 26

arka-gdynia-82724

Użytkownik
w Grupie 7 w pierwszej kolejce zapomniałem dodać nazwy mojego przeciwnika napisałem o tym w tym temacie ze proszę o dopisanie nazwy przeciwnika niestety sie na to nie doczekałem i zostało mi policzony nietrafiony kupon można wiedzieć dlaczego jak to zgłosiłem?

sumada90 19,8K

sumada90

Forum VIP
w Grupie 7 w pierwszej kolejce zapomniałem dodać nazwy mojego przeciwnika napisałem o tym w tym temacie ze proszę o dopisanie nazwy przeciwnika niestety sie na to nie doczekałem i zostało mi policzony nietrafiony kupon można wiedzieć dlaczego jak to zgłosiłem?
Widocznie opiekun nie zauważył, że pisałeś w tym temacie. Z racji, że to była pierwsza kolejka zostanie to poprawione i typy będą podliczone przez opiekuna.

Do góry Bottom