popieramWitam
Kiedy kolejna kolejka?
Moglibyście wrzucić troszkę więcej terminarza.
Terminarz pojawi się jutro na kolejne kolejki.Witam
Kiedy kolejna kolejka?
Moglibyście wrzucić troszkę więcej terminarza.
opiekunPodliczamy się sami czy robi to opiekun danej grupy?
Mam zablokowane PW i nie mogłem odpisać, ale jestem zainteresowany! Mam nadzieję, że zdążycie mnie dopisać przed następną kolejką ????Ok, w takim razie _radekkk14 wskakuje za Twoje miejsce.
Z Radkiem będzie tak jak piszesz. Zaczyna zabawę od drugiej kolejki.Grupa 8 zrobiona - tabelkę wrzucę po następnym weekendzie, czyli po 4 kolejkach
Wpisałem kolegę Radka za 0 w 1 kolejce - chyba tak będzie najsprawiedliwiej. Jeśli prowadzący konkurs zgodzą się, aby zagrał, zmienię odpowiednio cały terminarz.
Tylko, jeśli kolega Radek by wskoczył, to chyba nie dajemy mu -3 punkty tylko po prostu AKO 0 i 0 punktów, bo nie zawinił i nie podał typów tylko dlatego, że nie mógł ????
Czekam na wytyczne.
Terminarz i lista uczestników zmieniona - dzięki za potwierdzenie ????Z Radkiem będzie tak jak piszesz. Zaczyna zabawę od drugiej kolejki.
Dobry typer znajdzie i w piątek niezłe zakłady. Kilka takich piatkow będzie.sam piątek to nie za mało na kolejkę?
Widocznie opiekun nie zauważył, że pisałeś w tym temacie. Z racji, że to była pierwsza kolejka zostanie to poprawione i typy będą podliczone przez opiekuna.w Grupie 7 w pierwszej kolejce zapomniałem dodać nazwy mojego przeciwnika napisałem o tym w tym temacie ze proszę o dopisanie nazwy przeciwnika niestety sie na to nie doczekałem i zostało mi policzony nietrafiony kupon można wiedzieć dlaczego jak to zgłosiłem?