jawek
Użytkownik
Bardzo ciekawa sytuacja i chyba nie wyjaśniona w regulaminie. Jeżeli typ zostanie anulowany.... przegrywam. Jeżeli Radwańska przegra wygrywamjeżeli zwrot, czego skzętnie nie zauwazyłeś -wygrywam ????
Bardzo ciekawa sytuacja i chyba nie wyjaśniona w regulaminie. Jeżeli typ zostanie anulowany.... przegrywam. Jeżeli Radwańska przegra wygrywamjeżeli zwrot, czego skzętnie nie zauwazyłeś -wygrywam ????
Rozumiem, że przeciwnik przechodzi ale spójrzcie na to z mojej strony.I pojawił się pewien dylemat... Ja i mój przeciwnik mamy po500, jednak on nie podał 5.kuponu. Ja podałem 5.kupon dziś rano, a on swój 4. wczoraj wieczorem. Dobrze wnioskuję, że skoro nie podał 5., to awans wywalczyłem ja, ponieważ jego 5. jakby z automatu o 16.01 był
100 ?? Proszę opiekuna konkursu o rozstrzygnięcie
Dobra, nvmd... nie zamierzam się kłócić, ale biorąc regulamin punkt po punkcie to mogło być zagranie czysto taktyczne i prawidłowe...Tak, ale on podał 5 typów, a Ty 4... I on awansował.
Bodajże w Basket Cup tak było, że pierwszy gral z ostatnim bilansem itd. I bardzo dobre rozwiazanie to jest.Wiem, że nie ma tego w regulaminie... wiem, że już za późno ale może się przyda do następnej edycji. Rozstawienie
No raczej tak. Pary już rozlosowane ????rozumiem ze na podliczenie typow jest juz za pózno ??
Też jestem za tym. Bo na dobrą sprawę wtedy zawsze jest o co walczyć i nie uświadczymy czegoś takiego jak nie podanie 5 kuponu ponieważ jest to nie potrzebne kiedy pojedynek jest rozstrzygnięty już wcześniej (np. przeciwnikBodajże w Basket Cup tak było, że pierwszy gral z ostatnim bilansem itd. I bardzo dobre rozwiazanie to jest.
Dokładnie , gracze z najlepszymi bilansami powinni być rozstawieni tak jak w prawdziwej LMPostaram się wygrać z każdym ale... mogłem teraz trafić na zdecydowanie łatwiejszego przeciwnika. Czy nie byłoby lepiej w takim układzie gdy najlepsze bilanse są nagradzane?