No ja tak samo to zrozumiałem, ale widząc, że dużo użytkowników daje kursy mniejsze niż regulaminowe, wolałem się zapytać. Czekam jeszcze na oficjalne potwierdzenie od któregoś z opiekunów konkursu.Jak dla mnie to chodzi o kursy 1,4 w każdym zdarzeniu, a nie tylko w AKO. Jeśli więc ktoś poda typy z kursem poniżej 1,4 tzn. że łamie regulamin. Tak mi się wydaje, bo jak na jedno zdarzenie kurs 1,4 to na jedno, a nie jest nic napisane, że AKO kuponu nie może być poniżej 1,4
W regulaminie masz odpowiedź:http://forum.bukmacherskie.com/f331/runda-1-64-grupa-nr-4-pary-25-32-a-57361.html#post2178806
Czy można usunąć z mojego kuponu dwa spotkania ze względu na za małe kursy, chodzi o: Litwa-Hiszpania 2, Bhupathi/Paes-Lopez/Marrero 1. Wtedy ako będzie wynosilo - 2.24
Dzieki z gory, pzdr
9. Zakaz zmiany typów/kuponów. Post raz wysłany nie ulegnie zmianie. Proszę o rozważne wysyłanie postów.
100, polecam po raz kolejny przejrzenie Basket Cup, tam zasady w większości były identyczne, to zobaczycie co z czym się jeJeżeli w kuponie nie siądzie jedno zdarzenie to liczymy -100, czy po prostu mnożymy te co siadły?
Widzę, że nawet nie chce sie wam wytłumaczyć całej sytuacji! Gartuluje organizacji :/Dzięki wielkie. Znów zostałem usunięty z konkursu, mimo że ciągle dodaje kupony do swoejgo tematu i kiedy tylko mam czas "klepię" analizy.
Kpiny !
Wszystkie typy mi wchodzą, a przez małe niedopatrzenie mam mieć -100pkt? :zoltakartka:Osoby, które podają typy z kursem poniżej 1.40 mają rozliczyć kupon po -100j
Jest w regulaminie? No to o co Ci chodzi... Ja nie wiem czy to tak ciężko przeczytać regulamin i go zrozumiećWszystkie typy mi wchodzą, a przez małe niedopatrzenie mam mieć -100pkt? :zoltakartka:
Tym bardziej, że przecież zapisując się w odpowiednim temacie do konkursu każdy pisał, że zapoznał się z regulaminem i go akceptuje :jezora:Jest w regulaminie? No to o co Ci chodzi... Ja nie wiem czy to tak ciężko przeczytać regulamin i go zrozumieć