>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, niejasności

simons 646

simons

Forum VIP
Nie wkleil typów to nie mozna tego zaliczyc. Zadaniem moderatora nie jest wklejanie kogoś typów na Jego prośbę, tylko podliczanie i opieka nad konkursem. To, że miał umieścić Twoje typy, to tylko Jego dobra, nieprzymuszona wola, a że zapomniał, to niestety.
Jeżeli chcesz coś jeszcze dodać w tym temacie to proponuje PW do Piotrka, bo tu już nie ma sensu. A typy możesz jeszcze podać, bo kolejak trwa.
do tej pory na koleżeńskich zasadach wszystko było pięknie tolerowane i szanowane - ostatnio widzę, że większość ma na niepisane zasady krótko mówiąc gdzieś:] chyba coś tu idzie nie w tym kierunki co trzeba :]
Oczywiście jakby wkleił i by się okazało, że go o to prosiłeś, to by zostało uznane. Ale skoro tego nie zrobił - już nie wnikam w powody, to screen itp nie zostanie uznany.

P 95

piotrek_

Forum VIP
Niestety. Niedziela. Miałem dużo spraw na głowie. Nie zrobiłem tego by zrobić komuś na złość tylko po prostu nie mogłem. I tak jak już princeAS napisałeś. Niektórzy nie spędzają godzinami przed kompem.Ja również . Potrafię podzielić swoje obowiązki i tak rozdysponować czasem bym miał go wystarczająco dużo na różne rzeczy. W tygodniu na pewno bym się tym zajął.
Pozdro.

princeas 11

princeas

Użytkownik
w takim razie, skoro już tutaj nie można na nikogo liczyć, będę wklejał typy nie czekając, aż dany dzień się zacznie:]
//SimonS - to jak wyżej napisano, będziesz dostawał same minusy ;]

blackred 0

blackred

Użytkownik
Mi dzis usuneli cale typowanie bo dalem typy przed 8 godzinna totalna glupota, wlasnie do tego Piotrek co napisales specjalnie dalem je tak wczesniej bo sam bylem z rodzina na spacerze itp i nie mialem kompa do dyspozycji cos sie stalo ze musiales all usunac takie straszne ze wczesniej zatypowalem?? takie pkt regulaminu to sorry ale glupota nie all siedza 24h przed kompem i trzeba myslec o czyms takim robiac takie konkursy pozdrawiam

P 95

piotrek_

Forum VIP
Nie ja pisałem regulamin i go ustalałem. Żale wylewajcie do innych.
A ten punkt regulaminu ma ułatwiać podliczanie. Jeżeli każdy będzie w ten sposób do tego podchodził bo potem nie może podać typów to zrobi się burdel.
Nikt nie zmusza nikogo do udziału w konkursie.
Pozdrawiam.

blackred 0

blackred

Użytkownik
No nie specjalnie chialbym robic Ci robote i mam prosbe zebys zaliczyl moje typowanie bo nie bylo to specjalne tylko chcialem wziasc udzial w typowaniu a nie moglbym pozniej tego zrobic taka prosba

princeas 11

princeas

Użytkownik
właśnie takie restrykcyjne punkty regulaminu, jak określona data czy godzina podawania typów, skutecznie zniechęcają do uczestnictwa w konkursach:] może i licealiści i gimnazjalisci mają czas oderwać się od nic nie robienia żeby te typy podać:] ja niestety w weekendy zamierzam odpoczywać po pracowitym tygodniu i na pewno nie jest to siedzenie przed komputerem i czekanie &quot;to już, czy za 5 minut będę mógł zatypować? :]
no proszę Was ludzie, weźcie się trochę ogarnijcie, bo te konkursy i forum zamiast się rozwijać, to niestety dążą w złym kierunku:]

simons 646

simons

Forum VIP
Jezeli wiesz, ze nie bedziesz mial czasu, to terminarz byl przed powstaniem konkursu, trzeba bylo spojrzec. Bys zobaczyl - OK kolejka w niedziele, kiedy nie moge byc przy kompie, wiec nie zapisuje sie. Jak dla mnie proste.
Taki punkt jest zeby posty sie nie mieszaly i sie latwiej podlcizalo. Mimo wszystko pdolcizanie nie trwa 5 minut, a jak jeszcze posty sa przemieszane to dodatkowe utrudnienie.
Domyslam sie, ze to nie bylo specjalnie, ale zasady nie sa po prostu zeby byly. Wiec skoro taka jest trzeba wyciagnac konsekwencje.
A ostatnia sprawa o tym pisalismy wyzej, ze kto poda przed czasem beda minusy, takze wydaje mi sie ze odpowiedz na Twoje watpliwosci juz jest wyzej, ale napsialem jeszcze razie czego.
Ten temat uwazam za zamkniety. Jak masz cos do dodania w tym temacie zapraszam na PW, bo tu juz sie znow niepotrzebny balagan robi

K 1,2K

kukla

Forum VIP
w regu nic nie ma o minusowych punktach za brak typow ????
Jeśli tak to nastąpiło przeoczenie.
Temat ten był już jednak poruszany w tym konkursie. Rok temu panowała reguła &quot;-3&quot; i w tym roku nie będzie inaczej!

Jeżeli dany uczestnik nie poda typów to zostaje dodatkowo ukarany ujemnymi 3pkt jak to miało w poprzedniej edycji.
W przypadku gdy obaj nie podadzą to obaj dostają po -3kt.
Po kilku przypadkach gdy dany gracz nie poda typów będzie rozważane jego wykluczenie z konkursu.
Pozdrawam
Pozdrawiam.

P 95

piotrek_

Forum VIP
w grupie 5 post http://forum.bukmacherskie.com/f292/liga-nr-5-a-48117-3.html#post1835792 mam policzone zle ako, nie został uwzględniony mecz liverpoolu i automatycznie zwieksza sie AKO w tabeli ???? pozdro!
poprawiłem ! ;) dobrze, że zauważyłeś. jak jeszcze gdzieś będa błędy to zgłaszać. Tabelkę bez błędu wstawię później bo czasu nie mam teraz.
Pewnie jak zwykle było, ale czy 1 faza tego turnieju - grupa obejmuje 8 czy 15 kolejek? :razz:
15.

fabik10 106

fabik10

Użytkownik
Przepraszam, że nie podaje ostatnio typów w konkursie, ale w najmniej oczekiwanym momencie dopadły mnie problemy z internetem, teraz pisze od kolegi, myślę, że jeszcze w tym momencie te problemy się skończą i będę mógł brać dalszy udział w konkursie.
Pozdrawiam.

BB: Spoko. Raz nie podałeś, nic się nie stało. Tylko punktów szkoda...;)

prof 62,3K

prof

Użytkownik
Grupa nr 4.

Prosze skasowac na 4 strone post nr #66.Bylem w trakcie pisania typow i przypadkowo cos wcisnalem lewa reka na klawiaturze i mi potwierdzilo odpowiedz.Post nizej napisalem calosc...

Dzieki....

kris6891 11

kris6891

Użytkownik
jak ktos nie podał AKO to wtedy w danej kolejce ma 0 PKT?

BB: Nie. Podanie AKO nie jest wymagane. Oczywiście lepiej podać, niż nie, ale kar za to nie ma.

Do góry Bottom