>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, niejasności

J 122

jankos

Użytkownik
Witam, rzadko się udzielam, aczkolwiek ta sytuacja wydała mi się trochę dziwna. Wczoraj w podawanych przeze mnie typach wytypowałem zwycięstwo Rosenborgu nad Brann, jednak w dzisiejszych podliczaniach mój typ został usunięty i jest napisane brak typu. Powinienem mieć ako powyżej 30 (bodajże 32,40). Bym nie robił problemu jednak to jest 15zł i może mieć znaczenie w końcowej klasyfikacji.
Pozdrawiam
Liga 6, strona 7, pierwszy post

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Witam, rzadko się udzielam, aczkolwiek ta sytuacja wydała mi się trochę dziwna. Wczoraj w podawanych przeze mnie typach wytypowałem zwycięstwo Rosenborgu nad Brann, jednak w dzisiejszych podliczaniach mój typ został usunięty i jest napisane brak typu. Powinienem mieć ako powyżej 30 (bodajże 32,40). Bym nie robił problemu jednak to jest 15zł i może mieć znaczenie w końcowej klasyfikacji.
Pozdrawiam
Liga 6, strona 7, pierwszy post
Sam sobie jesteś winien... wszyscy portafią podawać typy czytelnie tylko u Ciebie nie wiadomo o co chodzi :|
BB przy edycji musiał coś przypadkowo skasować... naprawię to, bo typ był podany ale to ostatni raz kiedy się domyślamy i zmieniamy wygląd Twojego posta :|

J 122

jankos

Użytkownik
Sam sobie jesteś winien... wszyscy portafią podawać typy czytelnie tylko u Ciebie nie wiadomo o co chodzi :|

BB przy edycji musiał coś przypadkowo skasować... naprawię to, bo typ był podany ale to ostatni raz kiedy się domyślamy i zmieniamy wygląd Twojego posta :|
OK, sorry za problem. Na następne kolejki podam czytelne typy ;)

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Kiedy można spodziewać się podliczenia kilku kolejek w lidze nr 1?
Jeśli nikifor nie da rady sprawdzić tego w najbliższym czasie, do weekendu zaległości zostaną nadrobione przez innych moderatorów.

Przy okazji...
Chciałbym przypomnieć WSZYSTKIM o obowiązku podawania typów.
Jeśli już się zgłosiliście i chcieliście się bawić z nami, to wypadałoby potraktować to na poważnie.
&quot;Olewanie&quot; całego konkursu czy nawet opuszczenie kilku kolejek może mocno wypaczyć wyniki w grupach a tym samym uniemożliwić uczciwą rywalizację.
W związku z tym postanowiliśmy iż:
Osoby, który nie podadzą typów (nie musi być trafione żadne AKO) w więcej niż połowie kolejek, zostaną dożywotnio pozbawione możliwości, uczestnictwa w kolejnych edycjach Uczty.
Dodatkowo użytkownicy, którzy opuszczą 3 z 5 ostatnich kolejek (kluczowy etap rywalizacji), będą karani takim samym wykluczeniem a być może pomyślimy o innych sankcjach.
Nikt nikogo nie zmusza, to ma być zabawa... ale nawet jeśli nie macie szans na awans, powinniście uczciwie walczyć do końca.
3 pierwsze miejsca w grupie dają korzyści finansowe, kolejnych 5 awans do dalszej rywalizacji... minęła dopiero połowa konkursu więc wszystko się może zdarzyć!
Powodzenia!

Edit:
Mała aktualizacja! Osoby wyrzucone z konkursu, stracą oczywiście też swoją pozycję a ich wszystkie pojedynki zostaną anulowane. Pomoże nam to uniknąć niesprawiedliwego układu, w którym część zawodników rywalizuje ze zniechęconym ale jednak typującym uczestnikiem a reszta dostaje walkower.
Oczywiście AKO z pojedynków ze &quot;zbanowanymi: nadal się liczy w końcowej tabeli!

Radzę się stosować :cool:

bjalyy 110

bjalyy

Użytkownik
moze ktos usunac moj post z typami na 9 kolejke ? zapomnialem sie troche i dalem typy na LM, ktora jest dopiero za tydzien, wielka prosba ???? moj blad

kris6891 11

kris6891

Użytkownik
duzo ludzi olewa bo wiem po sobie z poprzednich konkursów (ktore tez olałem ;)) ze regulamin czasami psuje cała zabawe gdyz byłem kiedys w czołówce i nie wpisałem daty czy kolejki juz nie pamietam dokładnie i zostałem policzony na 0 pkt automatycznie zostałem skreslony z dalszej walki gdyz nie było juz zadnej mozliwosci odrobic tych punktów ... jezeli ktos juz wpisał typy poswiecił czas na ich podanie a pozniej sie okauje ze z glupiej przyczyny ma 0 pkt to mowi sobie w duchu &quot;pie....le ten konkurs&quot;...

K 1,2K

kukla

Forum VIP
moze ktos usunac moj post z typami na 9 kolejke ? zapomnialem sie troche i dalem typy na LM, ktora jest dopiero za tydzien, wielka prosba ???? moj blad
Nie... i dobrze o tym wiesz.
Każda kolejna prośba TEGO rodzaju będzie odpowiednio nagradzana.

duzo ludzi olewa bo wiem po sobie z poprzednich konkursów (ktore tez olałem :wink ???? ze regulamin czasami psuje cała zabawe gdyz byłem kiedys w czołówce i nie wpisałem daty czy kolejki juz nie pamietam dokładnie i zostałem policzony na 0 pkt automatycznie zostałem skreslony z dalszej walki gdyz nie było juz zadnej mozliwosci odrobic tych punktów ... jezeli ktos juz wpisał typy poswiecił czas na ich podanie a pozniej sie okauje ze z glupiej przyczyny ma 0 pkt to mowi sobie w duchu &quot;pie....le ten konkurs&quot;...
Bzdury opowiadasz.
Po pierwsze zdecydowana większość osób, które olewają nie typuje od początku albo typowało raz - gdzieś w środku.
Po drugie - akceptowałeś regulamin? Wiesz co masz podać w każdym poście? Wiesz! No to jeśli ktoś narzeka, że mu regulamin nie pasuje to tylko pokazuje, że nie potrafi czytać ze zrozumieniem.
3 punkty w 15 kolejkach to nie jest dystans nie do odrobienia :|
Jak sobie będziesz tak mówił w duchu to długo nie pociągniesz :]

Koniec tematu.

G 35

gesio

Użytkownik
Osoby wyrzucone z konkursu, stracą oczywiście też swoją pozycję a ich wszystkie pojedynki zostaną anulowane. Pomoże nam to uniknąć niesprawiedliwego układu, w którym część zawodników rywalizuje ze zniechęconym ale jednak typującym uczestnikiem a reszta dostaje walkower. A wyrzuceni z konkursu będą Ci co w 3 z 5 ostatnich kolejek nie podadzą typów, i jak rozumiem punkty wywalczone z tymi typerami wcześniej będą nieliczone? dobrze rozumuje? proszę mnie oświecić. ????

kris6891 11

kris6891

Użytkownik
Nie... i dobrze o tym wiesz.
Każda kolejna prośba TEGO rodzaju będzie odpowiednio nagradzana.

Bzdury opowiadasz.
Po pierwsze zdecydowana większość osób, które olewają nie typuje od początku albo typowało raz - gdzieś w środku.
Po drugie - akceptowałeś regulamin? Wiesz co masz podać w każdym poście? Wiesz! No to jeśli ktoś narzeka, że mu regulamin nie pasuje to tylko pokazuje, że nie potrafi czytać ze zrozumieniem.

3 punkty w 15 kolejkach to nie jest dystans nie do odrobienia :|

Jak sobie będziesz tak mówił w duchu to długo nie pociągniesz :]

Koniec tematu.
jak cos zaczynam to koncze i nikt ze mnie idioty nie bedzie robił oto przykład kolegi z mojej grupy http://forum.bukmacherskie.com/f292/liga-nr-6-a-48118-6.html#post1847449

gdyby nie to ze nie wpisal kolejki wygral by pojedynek bez niczego ze swoim przeciwnikiem a typy podał na ten dzien kiedy jest ta kolejka ale ze nie wpisał to chłopak ma 0 pkt automatycznie stoii w tabelii jeszce teraz niech przegra i stwierdzi ze nie ma szans na dalsze granie wiec nie rozumiem o co chodzi wam z tymi kolejkami tym bardziej ze umiescił wpis zeby mu wpisac bo zapomniał

wiec jezeli sytuacja jest taka ze jak ida w grupie łeb w łeb i straci sie przez takie cos 3 punkty to odrazu mozna stwierdzic ze nie ma sensu dalej grac a po za tym nie pisałem o tych osobach co od pocztaku nie graja tylko o tych co graja caly czas przeciez to logiczne

bjalyy 110

bjalyy

Użytkownik
myslalem, ze turniej robiony jest dla uzytkownikow a widze ze dobor niektorych &quot;opiekunow&quot; turnieju i ich podejscie jest katastrofalne; maly moj blad i juz mozna powiedziec przestaje sie liczyc w walce, bo wielkiemu panu ciezko poprawic moja pomylke ;x dziekuje pozdrawiam

Do góry Bottom