>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, niejasności

G 35

gesio

Użytkownik
a co jeśli walcze z graczem &#39;&#39;X&#39;&#39; o 3 punkty w czubie tabeli a ostatni mecz który decyduje o tych 3 punktach zostaje przesuniety z godzin nocnych na dzis na godzine 19.00 ?

martinho19 8,4K

martinho19

Użytkownik
w moim dzisiejszym typie Bolton - Manchester Utd zapomnialem dopisac dwojeczki na MAN Utd. Kurs sie zgadza, zreszta paru uzytkownuiko9w dalo ten sam typ, wiec nie krece ;) Dziki z gory za dopisanie dwojeczki ;)

D 0

darecki522

Użytkownik
Prosilbym o poprawienie omylkowo podanej pary sumada 90 -kkasztan 511 i ze jest to kolejka 10 a oczywiscie ma byc 11 i para jest sumada90 - darecki522
Z gory dziekuje i przepraszam za klopot ale nieraz tak sie zdarzy.

princeas 11

princeas

Użytkownik
nie wiem czy taki detal jak pogrubienie typu też ma znaczenie? jeśli można, to proszę to poprawić (pogrubić)
post http://forum.bukmacherskie.com/f292/liga-nr-4-a-48116-8.html#post1861964
oczywiscie chodzi o juve (-1)

//kukla:

????
kukla wez mi nie podnos cisnienia, przeciez nie prosze o zmiane typu, zmiane kursu czy wogole jaka kolwiekzmiane, ale o pogrubienie bo mi swiruje przeglądarka! przeciez kazdy szanujący się gracz wie, ze kurs ten nie moze dotyczyc remisu czy wygranej cagliari, no litości :|

//kukla:
Czyli Twoje kłopoty z przeglądarką są ok ale ja, podając typ o 20:46, nie mogłem mieć kłopotów z internetem? 3-4 minut czekałem na wysłąnie posta... ale spoko
????
Ciebie to pozbawiło 3 punktów, mnie być może zwycięstwa w lidze. Nie zamierzam Ci teraz odpuścić ????

Sami chcieliście takiego konkursu w pewnym momencie.

Powtarzam... najpierw nie poprawiliśmy tylko zdecydowanych, ewidentnych błędów. Teraz nie poprawiamy niczego.

D 0

darecki522

Użytkownik
Pisze poniwaz widze ze moja prosba niezostala pozytywnie potraktowana.Prezeciesz jeszcze przed rozpoczeciem meczy zglaszalem ze omylkowo zle skopiwalem pare na 11 kolejke i podale4m zly sklad pary ,ale przeciesz wiadomo ze to ja typowalem i bylo to jeszcze przed meczami.Chcialem byc w porzadku i napisalem wczesniej a przeciesz moglem wyslac nastepny typ juz z prawidlowa para.Mysle ze czuje sie moralnym zwyciezca tego pojedynku i widze ze wazniejsze jest kto poprawnie napisze a nie ze poda lepsze typy od swojego przeciwnika.Pozdrawiam i oczkuje odpowiedzi

P 95

piotrek_

Forum VIP
Pisze poniwaz widze ze moja prosba niezostala pozytywnie potraktowana.Prezeciesz jeszcze przed rozpoczeciem meczy zglaszalem ze omylkowo zle skopiwalem pare na 11 kolejke i podale4m zly sklad pary ,ale przeciesz wiadomo ze to ja typowalem i bylo to jeszcze przed meczami.Chcialem byc w porzadku i napisalem wczesniej a przeciesz moglem wyslac nastepny typ juz z prawidlowa para.Mysle ze czuje sie moralnym zwyciezca tego pojedynku i widze ze wazniejsze jest kto poprawnie napisze a nie ze poda lepsze typy od swojego przeciwnika.Pozdrawiam i oczkuje odpowiedzi
Nie przeczę , że jestes moralnym zwycięzcą ale trzymamy się ściśle regulaminu . Regulamin jest równy dla wszystkich. Błędy to błędy. Aha i jak tu piszesz to pisz poprawnie bez literówek i błędów ort. bo okropnie się to czyta.
Pozdrawiam.

martinho19 8,4K

martinho19

Użytkownik
Ja ci odpowiem. Kara ci sie nalezy za twoje bledy ortograficzne, jak mozna napisac przecież tak jak ty to robisz czyli przeciesz. Karny jeżyk ci sie nalezy.

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Ja mam takie pytanie. Jeżeli jedna kolejka kończy się 30 o 8.00 i automatycznie kolejka na dzien 30 rozpoczyna się o 8.01 to czy można by zrobić taki mały wyjątek i podać typy już dziś na ą kolejkę. Dużo osób prawdopodobnie nie będzie mogła podać typów z racji takiej iż wyjdą rano do pracy czy szkoły i wrócą zapewne późno. Co prawda kilka meczów zostanie ale to już będzie inna rywalizacja z okrojonej oferty. Jako że większość userów obecną kolejkę typowała z LM to myślę że burdelu być nie powinno. To dało by radę czy nic z tego ?

D 0

darecki522

Użytkownik
Prosze o usuniecie jednego typowania gdzie podalem ze to bedzie pojedynek 13 kolejki a oczywiscie jest 14 i pod spodem juz jest prawidlowy typ.Mysle ze niebedzie z tym problemu

czerniak 19

czerniak

Użytkownik
Nie wiem czy dobrze zrobiłem, ale napisałem drugi post, już poprawiony. Pierwszy w takim razie do skasowania. Przepraszam za problem.

Do góry Bottom