>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, niejasności

G 35

gesio

Użytkownik
wg. mnie to te odwracanie tabeli do gory nogami jak mowi ktos wyzej to jest jak najbardziej fair play
bo ktos ma dyskwalifikacje od srodku konkursu... i jedni z poczatku tracili z kims takim punkty a drudzy maja pozniej punkty za darmo , i czy to jest sprawidliwe? no chyba wszystko jasne :]
a wiadomo kiedy startuje LM i LE ?

krzysztofix 1,2K

krzysztofix

Użytkownik
Nieoficjalna tabela grupy 1 (na razie bez AKO)

1. Krzysztofix 30 pkt
2. Arzoo 24 pkt
YoungMoney 24 pkt
4.RTS 21pkt.
5.radzio_xp 18 pkt
czerniak 18 pkt
n3ro 18 pkt
Inter 18pkt.
9. Diuq85 15 pkt
10. Snajper 9 pkt
grzeg232 9 pkt
12. areks 6 pkt
ben85 6 pkt
14. Doberman, Mikuś, michau-DSQ

simons 646

simons

Forum VIP
Przy okazji:
Nagrody za pierwsze trzy miejsca beda wypłacane teraz jakos, czy dopiero po pucharach?
Po całym konkursie. Zakończy się, zbierzemy dane i wyślemy do buka, czyli tak MNIEJ WIĘC listopad-grudzień , może uda się szybciej.
Do czwartku/piątku powinna być juz rozpiska pucharów i terminarz. W ten weekend raczej ruszymy.

rts 55

rts

Użytkownik
A choćby w moim przypadku. Po 9 kolejkach zdobyłem 15pkt, a po ostatniej mam tych punktów 30, więc różnica jest.

grucha15 0

grucha15

Użytkownik
Mam pytanie odnośnie kolejki 14 w Lidze numer 7.
Nie podałem w tej kolejce typów ponieważ użytkowników, był już w tym momencie zdyskwalifikowany ponieważ nie podał typów w kolejce 11, 12 i 13 a wedle:
&quot;użytkownicy, którzy opuszczą 3 z 5 ostatnich kolejek (kluczowy etap rywalizacji), będą karani takim samym wykluczeniem&quot;, myślałem, że nie ma go już w konkursie a wszystkie jego pojedynki anulowane ( także wedle regulaminu ). Rozumiem, że to był błąd i nie ma już szans na punkty za to, ale czy mógłbym chociaż prosić o przywrócenie mi 3 pkt, które usunięto mi za niepodanie typów?
BB: Przecież nawet jeżeli Twój przeciwnik został wykluczony z konkursu, to Ty sam w dalszym ciągu musisz podać typy. Także przykro mi, ale nic się nie da zrobić.

wujamarcin 0

wujamarcin

Użytkownik
mam takie pytanko czy w grupie 8 były jakieś dyskwalifikacje? a jak tak to czy wg dopiski do regulaminu modka Kukli anulowane są pojedynki właśnie z tymi userami którzy dostali dyskwalifikację?

P 95

piotrek_

Forum VIP
Jak nie przestaniecie tutaj spamować to poleca kartki. Wszystkiego dowiecie się w swoim czasie. Teraz rozpoczął się rok akademicki więc mogą być małe opóźnienia w aktualizacji ale wszystko zostanie rozpatrzone, uwzględnione bądź też nie więc przestańcie ponaglać . Jest jeszcze czas.

tomiangelo 26

tomiangelo

Użytkownik
niech &quot;specjalista&quot; od grupy 8 przeliczy jeszcze raz tabelę !!!
i uwzględni w Niej poprawkę do regulaminu, która mówi, że z pojedynku z osobą wyrzuconą z konkursu, liczy się tylko AKO i nie dopisuje się 3 pkt do TABELI !!!

tomiangelo 26

tomiangelo

Użytkownik
zresztą patrząc po innych grupach sytuacja wygląda podobnie też są punkty za mecze z DSQ ;/ Nam każecie czytać regulamin i się stosować, a WAS nie obowiązuje ???

Do góry Bottom