>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Pytania, niejasności

P 95

piotrek_

Forum VIP
Czy mozna liczyc na tabele w lidze nr 5 ?? Co to ma byc za rywalizacja skoro od 3 zaraz 4 kolejek nie ma tabeli ;/
Taka, że otrzymuję na PW od was wiadomości pełne pretensji i chamstwa więc nie będę się z niczym spieszył skoro nie można liczyć na kulturę. Musicie zacząć się liczyć również z innymi. W jakiejś lidze chyba w ogóle nie ma jeszcze tabeli bądź jest niezaktualizowana i źle nie jest.
I nie wrzucajcie wszystkich modów do jednego wora.
Po obecnej kolejce bezpośrednio będzie tabela i koniec dziękuje za uwagę.

ale niezaliczenie żadnego z typów za brak numeru kolejki, daty, ako, rywala czy bukmachera itp. to przesada. y ????
za brak takich szczegółów nie odejmuje się punktów. Ja jeszcze u siebie w lidze nie miałem takiej sytuacji o której mówicie czyli braku (daty, rywala kolejki) więc nie ma mnie z czego rozliczać.

pietras-pl 269

pietras-pl

Użytkownik
Skoro przykład mojego błędu został tutaj przywołany to i ja się wypowiem ???? Mnie po prostu zwyczajnie śmieszy takie aptekarskie podejście moderatorów do konkursu. Wszyscy wiedzą, że regulamin jest regulaminem, ale niezaliczenie żadnego z typów za brak numeru kolejki, daty, ako, rywala czy bukmachera itp. to przesada. Są to rzeczy tak drobiazgowe, że żadnemu z opiekunów korona z głowy by nie spadła, gdyby zechcieli to poprawić. Ale lepiej oczywiście przyznać 0 za daną kolejkę i mieć wszystko głęboko :mrgreen: Panowie moderatorzy, istnieje coś takiego jak błąd ludzki, ja np. nieudolnie skopiowałem typy na tą nieszczęsną kolejkę z notatnika (bo zawsze najpierw tam wpisuję typy) tak, że nie wkleiłem nr kolejki i dostałem 0 mimo, że wygrałbym ten pojedynek(być może gdybym tutaj nie poprosił o poprawienie nikt by tego nie zauważył :mrgreen: ). Także proponuję, aby to przemyśleć i w następnych edycjach konkursu traktować pewne rzeczy z dystansem...Ja natomiast mimo wszystko bawię się dalej, bo lubię ten konkurs, w zeszłej edycji wygrałem jedną z lig i jeśli teraz tego powtórzyć się nie uda to też świat się nie zawali...Pozdrawiam kumatych ????

princeas 11

princeas

Użytkownik
Czy mozna liczyc na tabele w lidze nr 5 ?? Co to ma byc za rywalizacja skoro od 3 zaraz 4 kolejek nie ma tabeli ;/
ee tam panikujesz, w lidze nr 4 tabeli nie ma od początku, a wpisane pojadynki zakończyły się na drugiej, także nie sraj żarem ;)
szkoda tylko, że organizatorzy wymagają wiele od nas, a od samych siebie niewiele poza wpisaniem +/- :]

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
ee tam panikujesz, w lidze nr 4 tabeli nie ma od początku, a wpisane pojadynki zakończyły się na drugiej, także nie sraj żarem ;)
szkoda tylko, że organizatorzy wymagają wiele od nas, a od samych siebie niewiele poza wpisaniem +/- :]
Tabele w 1 jak i 4 lidze pojawią się dzisiaj w nocy.

G 35

gesio

Użytkownik
jakiś czas temu już oferowałem swoją pomoc w ogarnięciu konkursu i nadal te słowa podtrzymuje, więc jak coś to Mody niech walą jak w dym :cool:

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Wróciłem do domu po ciężkim dniu.
Odpiszę raz - wszystkim.
Będzie to ostatni post na temat regulaminu i zakończy tą debilną dyskusję.
KAŻDY KOLEJNY NAGRODZĘ KARTKĄ. CZERWONĄ KARTKĄ.

jak cos zaczynam to koncze i nikt ze mnie idioty nie bedzie robił oto przykład kolegi z mojej grupy http://forum.bukmacherskie.com/f292/liga-nr-6-a-48118-6.html#post1847449
gdyby nie to ze nie wpisal kolejki wygral by pojedynek bez niczego ze swoim przeciwnikiem a typy podał na ten dzien kiedy jest ta kolejka ale ze nie wpisał to chłopak ma 0 pkt automatycznie stoii w tabelii jeszce teraz niech przegra i stwierdzi ze nie ma szans na dalsze granie wiec nie rozumiem o co chodzi wam z tymi kolejkami tym bardziej ze umiescił wpis zeby mu wpisac bo zapomniał
Ja nie robię z Ciebie idioty... sam to robisz!
Gdzie napisałem, że nie ma użytkowników, którzy dostali 0 za brak numeru kolejki. GDZIE?
Czasem mi się wydaje, że Wy w ogóle nie patrzycie co się do Was pisze.

wiec jezeli sytuacja jest taka ze jak ida w grupie łeb w łeb i straci sie przez takie cos 3 punkty to odrazu mozna stwierdzic ze nie ma sensu dalej grac a po za tym nie pisałem o tych osobach co od pocztaku nie graja tylko o tych co graja caly czas przeciez to logiczne
Jeśli użytkownik X obraża się na cały świat i przestaje typować... bo dostał 0 punktów za swój błąd to ????
Może mamy go jeszcze pocieszać? Jakiś bonusik?
To podobno ma być zabawa... nie wiem, które podejście (czy nasze - gdzie od początku do końca staramy się traktować WSZYSTKICH jednakowo, czy osoby, która płacze bo moderator jest be i dał jej minusa ???? ) jest gorsze.

myslalem, ze turniej robiony jest dla uzytkownikow a widze ze dobor niektorych &quot;opiekunow&quot; turnieju i ich podejscie jest katastrofalne; maly moj blad i juz mozna powiedziec przestaje sie liczyc w walce, bo wielkiemu panu ciezko poprawic moja pomylke ;x dziekuje pozdrawiam
Konkurs jest dla użytkowników... ale nie dla debili.
Tyle mam do powiedzenia.
Na pewno w każdym konkursie wybaczyliby Ci pomylenie się o TYDZIEŃ jeśli chodzi o termin spotkań.
Kurde... a może wszyscy podają typy na przyszły sezon :|
Musimy teraz popytać ludzi...

Ja ********
No ręce opadają... Biedni użytkownicy cierpią!
Nawet sobie nei wyobrażacie ile niektórzy mają pracy na forum i ile godzin dziennie na to poświęcają...
A przychodzi jakiś ignorant (może czasem idiota - nie wiem) i podaje źle typy albo z błędem. Oczywiście to jest przejaw naszej nienawiści gdy dajemy mu &quot;ZERO&quot; a nie ułatwienie w pracy. Oczywiście ????

Mnie po prostu zwyczajnie śmieszy takie aptekarskie podejście moderatorów do konkursu. Wszyscy wiedzą, że regulamin jest regulaminem, ale niezaliczenie żadnego z typów za brak numeru kolejki, daty, ako, rywala czy bukmachera itp. to przesada. Są to rzeczy tak drobiazgowe, że żadnemu z opiekunów korona z głowy by nie spadła, gdyby zechcieli to poprawić.
Czemu śmieszy tylko tych, którzy robili błędy?
Cała masa użytkowników podaje typy schludnie, bez błędów i bez problemów...
Ale jest kilku, którzy wiecznie mają czas, dziwią się że &quot;zielony&quot; też ma życie osobiste i odchodzi czasem od kompa...

Decyzja o tym, że nie będzie poprawiania błędów została podjęta dawno.
Sami chcieliście jej zaostrzenia (konkretnie jeden pan P.)
Wtedy jakoś nie było tylu głosów sprzeciwu ????

Ale lepiej oczywiście przyznać 0 za daną kolejkę i mieć wszystko głęboko :mrgreen:
????

Panowie moderatorzy, istnieje coś takiego jak błąd ludzki, ja np. nieudolnie skopiowałem

Za błędy się płaci.
ZAWSZE

Ty to już w ogóle jesteś inna kategoria.
&quot;nie mam czasu podać typów, aaaa... pomocy co ja zrobię&quot;
Oczywiście moderator musi podliczać non stop.
Co tam, że zajmuje to łącznie kilkadziesiąt minut :|

Koniec dyskusji.
Nie będę się pierniczył z Wami :|

P 95

piotrek_

Forum VIP
Wyjaśnijmy sobie jedno. Tutaj zadajemy pytania , niejasności dotyczące UCZTY
ale nie wdajemy się w niepotrzebne dyskusje i kłótnie. Jeżeli dany moderator podjął takie a nie inne działanie tzn. że miał do tego podstawy. Jeżeli się z tym nie zgadzacie bądź uważacie , że jest to niezgodne z regulaminem UCZTY to wiecie gdzie się zgłosić.
Jakiekolwiek uwagi dotyczące zachowania moderatorów i zarządzaniem UCZTY i nie wiem czego jeszcze kierujecie do nich na PW a NIE TUTAJ !
Proszę tutaj nie zaśmiecać tematu .

P 95

piotrek_

Forum VIP
A więc kto w tym pojedynku otrzymuje punkty do tabeli ligi? Kolega który rzekomo pomylił przeciwnika czy ja w wyniku jego błędu?
Było to już gdzieś poruszane. Trudno. Nie edytujemy postów. Pomylił się to trudno. Ma ⛔ więc Ty otrzymujesz pkt.
Tak na na marginesie to jeżeli nie potraficie nawet popatrzeć i wpisać odpowiedniego rywala no to nie narzekajcie , że regulamin jest taki a nie inny. My mamy dawać taryfy ulgowe ale wy przeciwnika pomylicie mimo, że terminarz jest czytelny.
Do okulisty w takim razie.

diuq85 354

diuq85

Użytkownik
Było to już gdzieś poruszane. Trudno. Nie edytujemy postów. Pomylił się to trudno. Ma ⛔ więc Ty otrzymujesz pkt.
Tak na na marginesie to jeżeli nie potraficie nawet popatrzeć i wpisać odpowiedniego rywala no to nie narzekajcie , że regulamin jest taki a nie inny. My mamy dawać taryfy ulgowe ale wy przeciwnika pomylicie mimo, że terminarz jest czytelny.
Do okulisty w takim razie.
Spoko, ja tylko grzecznie spytałem. Wcale Wam - Modom się nie dziwię że szlak Was bierze, nie dość że full roboty, sporo liczenia to jeszcze błędy chcą aby poprawiać... Inteligentny człowiek jest w stanie skupić się 2-3 minuty aby dobrze wpisać post, a potem ewentualnie kliknąć podgląd wiadomości by upewnić się w 100%. Dzięki za info

Sorki za spam, ale jeśli jest tak jak mówisz to proszę o poprawę tabeli Ligi 1 i uwzględnienie błędu kolegi w wyniku 9 kolejki. Powinienem mieć 18 pkt

// nikifor wróci to poprawi.

Do góry Bottom