Wróciłem do domu po ciężkim dniu.
Odpiszę raz - wszystkim.
Będzie to ostatni post na temat regulaminu i zakończy tą debilną dyskusję.
KAŻDY KOLEJNY NAGRODZĘ KARTKĄ.
CZERWONĄ KARTKĄ.
jak cos zaczynam to koncze i nikt ze mnie idioty nie bedzie robił oto przykład kolegi z mojej grupy
http://forum.bukmacherskie.com/f292/liga-nr-6-a-48118-6.html#post1847449
gdyby nie to ze nie wpisal kolejki wygral by pojedynek bez niczego ze swoim przeciwnikiem a typy podał na ten dzien kiedy jest ta kolejka ale ze nie wpisał to chłopak ma 0 pkt automatycznie stoii w tabelii jeszce teraz niech przegra i stwierdzi ze nie ma szans na dalsze granie wiec nie rozumiem o co chodzi wam z tymi kolejkami tym bardziej ze umiescił wpis zeby mu wpisac bo zapomniał
Ja nie robię z Ciebie idioty... sam to robisz!
Gdzie napisałem, że nie ma użytkowników, którzy dostali 0 za brak numeru kolejki. GDZIE?
Czasem mi się wydaje, że Wy w ogóle nie patrzycie co się do Was pisze.
wiec jezeli sytuacja jest taka ze jak ida w grupie łeb w łeb i straci sie przez takie cos 3 punkty to odrazu mozna stwierdzic ze nie ma sensu dalej grac a po za tym nie pisałem o tych osobach co od pocztaku nie graja tylko o tych co graja caly czas przeciez to logiczne
Jeśli użytkownik X obraża się na cały świat i przestaje typować... bo dostał 0 punktów za swój błąd to ????
Może mamy go jeszcze pocieszać? Jakiś bonusik?
To podobno ma być zabawa... nie wiem, które podejście (czy nasze - gdzie od początku do końca staramy się traktować WSZYSTKICH jednakowo, czy osoby, która płacze bo moderator jest be i dał jej minusa ???? ) jest gorsze.
myslalem, ze turniej robiony jest dla uzytkownikow a widze ze dobor niektorych "opiekunow" turnieju i ich podejscie jest katastrofalne; maly moj blad i juz mozna powiedziec przestaje sie liczyc w walce, bo wielkiemu panu ciezko poprawic moja pomylke ;x dziekuje pozdrawiam
Konkurs jest dla użytkowników... ale nie dla debili.
Tyle mam do powiedzenia.
Na pewno w każdym konkursie wybaczyliby Ci pomylenie się o TYDZIEŃ jeśli chodzi o termin spotkań.
Kurde... a może wszyscy podają typy na przyszły sezon :|
Musimy teraz popytać ludzi...
Czy mozna liczyc na tabele w lidze nr 5 ?? Co to ma byc za rywalizacja skoro od 3 zaraz 4 kolejek nie ma tabeli ;/
Ja ********
No ręce opadają... Biedni użytkownicy cierpią!
Nawet sobie nei wyobrażacie ile niektórzy mają pracy na forum i ile godzin dziennie na to poświęcają...
A przychodzi jakiś ignorant (może czasem idiota - nie wiem) i podaje źle typy albo z błędem. Oczywiście to jest przejaw naszej nienawiści gdy dajemy mu "ZERO" a nie ułatwienie w pracy. Oczywiście ????
Mnie po prostu zwyczajnie śmieszy takie aptekarskie podejście moderatorów do konkursu. Wszyscy wiedzą, że regulamin jest regulaminem, ale niezaliczenie żadnego z typów za brak numeru kolejki, daty, ako, rywala czy bukmachera itp. to przesada. Są to rzeczy tak drobiazgowe, że żadnemu z opiekunów korona z głowy by nie spadła, gdyby zechcieli to poprawić.
Czemu śmieszy tylko tych, którzy robili błędy?
Cała masa użytkowników podaje typy schludnie, bez błędów i bez problemów...
Ale jest kilku, którzy wiecznie mają czas, dziwią się że "zielony" też ma życie osobiste i odchodzi czasem od kompa...
Decyzja o tym, że nie będzie poprawiania błędów została podjęta dawno.
Sami chcieliście jej zaostrzenia (konkretnie jeden pan P.)
Wtedy jakoś nie było tylu głosów sprzeciwu ????
Ale lepiej oczywiście przyznać 0 za daną kolejkę i mieć wszystko głęboko :mrgreen:
????
Panowie moderatorzy, istnieje coś takiego jak błąd ludzki, ja np. nieudolnie skopiowałem
Za błędy się płaci.
ZAWSZE
szkoda tylko, że organizatorzy wymagają wiele od nas, a od samych siebie niewiele poza wpisaniem +/- :]
Ty to już w ogóle jesteś inna kategoria.
"nie mam czasu podać typów, aaaa... pomocy co ja zrobię"
Oczywiście moderator musi podliczać non stop.
Co tam, że zajmuje to łącznie kilkadziesiąt minut :|
Koniec dyskusji.
Nie będę się pierniczył z Wami :|