>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, niejasności

Status
Zamknięty.
k_ubell_a 0

k_ubell_a

Użytkownik
Nie ma problemu, żeby wrzucić typy na kolejkę do przodu, jeśli wiem, że nie będę miał dostępu do sieci?
No tak,tyle ze stawiaja wczesniej mozna sie zalapac na wyzsze kursy,co moze powodowac pozniejsze niepotrzebne zgrzyty.
Czemu czesc userow w pierwsza kolejke wrzuca mecze z 20 sierpnia (LE),ech ????

mesdved 27

mesdved

Użytkownik
zrobcie nowy topic zatytulowany zmiany w regulaminie lub cos takiego, bo z tego co widze cala masa osob podaje typy under/over 2,5 a z tego co wyczytalem jest to zabronione, pewnie po 1 kolejce wszescy juz sie o tym dowiedza, ale tak ku przestrodze mozna by napisac cos takiego.

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
To źle wyczytałeś. Gdzie takie coś pisze?
Ludzie czy wy nie umiecie czytać ze zrozumieniem? :kwasny4565:

Można grac linie under/over inne niż tradycyjna 2,5, ale w gre wchodzi tylko 1,5 i 3,5 bez żadnych zwrotów typu linia 2 i mamy zwrot.

snajper 322

snajper

Forum VIP
Ja nie wiem co Wy robicie ze sie tak piszecie
snajper - zapoznałem się z regulaminem konkursu i w pełni go akceptuję. \
Najpierw sie czyta a potem zapisuje :!: Bedzie trzeba poprostu wykluczac uzytkownikow, bo glupoty inaczej sie nie wyleczy chyba

porky 104

porky

Użytkownik
Ja nie wiem co Wy robicie ze sie tak piszecie

snajper - zapoznałem się z regulaminem konkursu i w pełni go akceptuję. \

Najpierw sie czyta a potem zapisuje :!: Bedzie trzeba poprostu wykluczac uzytkownikow, bo glupoty inaczej sie nie wyleczy chyba
Powinno być: xyz - zapoznałem się z regulaminem konkursu, rozumiem go i w pełni akceptuję. :]

simons 646

simons

Forum VIP
jestem pewien ze sie zapisywalem! ktos musial moj post usunac! o co tu chodzi?
No niestety tym razem sie pomyliles ... moze nie nacisnales wyslij itp.
Sprawdzilem caly temat i Cie nie ma, jako Mod widze usuniete posty i wsrod tych tez Cie nie ma, zreszta usuwane zostaly tylko posty osob ktore zapisywaly sie 2 razy, a tak to przeciez nikt by zapisanych osob nie usuwal, nie po to sa robione konkursy ...
Wiec przykro mi

kartonik 132

kartonik

Użytkownik
Witam prosze zwrócić uwagę grającym , żeby nie zawyżali kursów bo kolega &quot;pezio&quot; w mojej grupie typował 4 minuty po mnie i dal kurs na x w meczu panathinaikos- athletico 3,3 , a faktyczny kurs byl i jest nadal 3,2 , moze to mala różnica ale moze być nieraz decydująca , a potem inni uczestnicy będą odpisywali typy ze strony konkursu i będą powielali błąd.
/ a tak nawiasem mówiąc to ten kolga &quot;pezio&quot; zaniżył sobie ogólny kurs całego kuponu o ponad 16 punktów/

princeas 11

princeas

Użytkownik
moze mi ktos wyjasnic, dlaczego nie ma mnie w konkursie? zapisywałem się jako 100któryś i dzisiaj widzę, że mojego zapisu nie ma!! proszę o wyjasnienia!

S 1

stres

Użytkownik
typujemy tylko pilke nozna czy tez inne dyscypliny (niemoge sie doszukac tego w regulaminie-moze przeoczam)? jezeli przeciwnik postawi 1x czy mozemy zagrac x2 na ten sam mecz (lub przeciwnik gra handicap -1,0 a my handicap -2.0)? (to chyba nie jest powtorzenie typu)

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
moze mi ktos wyjasnic, dlaczego nie ma mnie w konkursie? zapisywałem się jako 100któryś i dzisiaj widzę, że mojego zapisu nie ma!! proszę o wyjasnienia!
Nie ma Cię w zapisach. Wniosek - nie zapisałeś się.

typujemy tylko pilke nozna czy tez inne dyscypliny (niemoge sie doszukac tego w regulaminie-moze przeoczam)? jezeli przeciwnik postawi 1x czy mozemy zagrac x2 na ten sam mecz (lub przeciwnik gra handicap -1,0 a my handicap -2.0)? (to chyba nie jest powtorzenie typu)
W konkursie o nazwie &quot;Uczta piłkarska&quot; tylko piłka nożna? Gdzie tam.
Twoje przykłady są omówione w regulaminie.

S 1

stres

Użytkownik
W konkursie o nazwie &quot;Uczta piłkarska&quot; tylko piłka nożna? Gdzie tam.
Twoje przykłady są omówione w regulaminie.[/quote]

W regulaminie nie ma mowy ze typujemy tylko pilke nozna a nazwa moze pochodzic od sposobu przyznawania punktow w konkursie.

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
W regulaminie nie ma mowy ze typujemy tylko pilke nozna a nazwa moze pochodzic od sposobu przyznawania punktow w konkursie.
Zawsze można sobie to tak tłumaczyć.
W regulaminie nie ma takiej informacji bo to, że w UCZCIE PIŁKARSKIEJ typujemy tylko piłke nożną jest jasne jak słońce i my, moderatorzy konkursu uznaliśmy, że nikt nie będzie miał z tym problemów.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Nie, ile razy mozna powtarzac?
18. W każdym z meczów można typowac następujące zdarzenia:
- 1, x, 2.
- under / over
- podwójna szansa 1X, X2, 12
- handicapy (nie dotyczy asianów:! ????

mesdved 27

mesdved

Użytkownik
&quot;Można grac linie under/over inne niż tradycyjna 2,5&quot; wg mnie oznacza to ze mozna tylko grac under/over inne niż 2,5, wiec 3,5 - 1,5 itp... na dodatek dalej jest napisane ze w gre wchodzi 1,5 i 3,5...wiec nie wiem czy na pewno ja mam jakies problemy z interpretacja tego punktu drogi moderatorze....

dobra doszedlem do wniosku ze punt regualminu jest zle sformulowany, ma on okreslac inne rodzaje u/v niz 2,5, lecz zostalo pominete slowo &quot;rowniez&quot;, ktore nadawalo by sens temu punktowi, szczegolnie gdy w daleszej czsci uzyte jest &quot;tylko&quot; ;]

dobra sorry ze tak spamuje ale nie ma opcji edytuj, to ta jagby napisac &quot;W meczu Levadii z Wisłą mozna wybrac inny wynik spotkania niż zwyciestwo Wisły, w gre wchodzi tylko zwyciestwo Levadii lub remis&quot; zle dobrane slowa &quot;mozna&quot; oraz &quot;tylko&quot; daja sprzecznosc w rozumowaniu...troche sie czepiam, ale takie jest moje zddanie...

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Zasady są proste jak budowa cepa. Może warto się zaznajomic naprawde z regulaminem bo konkusr jeszcze nie wystartował na poważnie a od wczoraj zasypaliście ten temat nic nie wnoszącymi pytaniami, na ktore większośc odpowiedzi jest w regulaminie.
Tak więc zajmijcie się typowaniem a nie doszukiwaniem błędów i czepianiu szczególikom z regulaminu.

Powodzenia wszystkim w zabawie życzymy ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom