ice29
Użytkownik
o wlasnie bo ja tez moge miec z tym problem, tj bede musial korzystać z interentu w telefonieNie ma problemu, żeby wrzucić typy na kolejkę do przodu, jeśli wiem, że nie będę miał dostępu do sieci?
o wlasnie bo ja tez moge miec z tym problem, tj bede musial korzystać z interentu w telefonieNie ma problemu, żeby wrzucić typy na kolejkę do przodu, jeśli wiem, że nie będę miał dostępu do sieci?
No tak,tyle ze stawiaja wczesniej mozna sie zalapac na wyzsze kursy,co moze powodowac pozniejsze niepotrzebne zgrzyty.Nie ma problemu, żeby wrzucić typy na kolejkę do przodu, jeśli wiem, że nie będę miał dostępu do sieci?
Można grac linie under/over inne niż tradycyjna 2,5, ale w gre wchodzi tylko 1,5 i 3,5 bez żadnych zwrotów typu linia 2 i mamy zwrot.
Powinno być: xyz - zapoznałem się z regulaminem konkursu, rozumiem go i w pełni akceptuję. :]Ja nie wiem co Wy robicie ze sie tak piszecie
snajper - zapoznałem się z regulaminem konkursu i w pełni go akceptuję. \
Najpierw sie czyta a potem zapisuje :!: Bedzie trzeba poprostu wykluczac uzytkownikow, bo glupoty inaczej sie nie wyleczy chyba
No niestety tym razem sie pomyliles ... moze nie nacisnales wyslij itp.jestem pewien ze sie zapisywalem! ktos musial moj post usunac! o co tu chodzi?
Pewnie dlatego, że zapisałeś się jako 100któryś ale do konkursu Typuj Niższe Ligi z Tobet.moze mi ktos wyjasnic, dlaczego nie ma mnie w konkursie? zapisywałem się jako 100któryś i dzisiaj widzę, że mojego zapisu nie ma!! proszę o wyjasnienia!
Nie ma Cię w zapisach. Wniosek - nie zapisałeś się.moze mi ktos wyjasnic, dlaczego nie ma mnie w konkursie? zapisywałem się jako 100któryś i dzisiaj widzę, że mojego zapisu nie ma!! proszę o wyjasnienia!
W konkursie o nazwie "Uczta piłkarska" tylko piłka nożna? Gdzie tam.typujemy tylko pilke nozna czy tez inne dyscypliny (niemoge sie doszukac tego w regulaminie-moze przeoczam)? jezeli przeciwnik postawi 1x czy mozemy zagrac x2 na ten sam mecz (lub przeciwnik gra handicap -1,0 a my handicap -2.0)? (to chyba nie jest powtorzenie typu)
Zawsze można sobie to tak tłumaczyć.W regulaminie nie ma mowy ze typujemy tylko pilke nozna a nazwa moze pochodzic od sposobu przyznawania punktow w konkursie.