Możesz postawić.A jeśli mój rywal podał Chelsea to czy ja mogę podać Chelsea z handicapem na ich wygraną ? Stawiam na tą samą drużynę ale jemu może wejść a mi nie ? Pozdrawiam
WSZYSTKIE OSOBY ZAPISANE BIORĄ UDZIAŁ W KONKURSIE !czemu nie ma mnie w żadnej lidze?
Proste jak budowa cepa - Robson a wiesz jak jest zbudowany cep ? Hahaha ???? ;DZasady są proste jak budowa cepa.
Nie ma obowiązku podawania 5 typów. Chcesz to możesz dać 1 typ. Z tym, że wtedy masz mniejszą szansę na wygraną.Hejka mam pytanie mój przeciwnik Hugo997 w lidze 3 dał 4 typy a chyba powinien dać ich pięć proszę o odpowiedź .....
Nie można tego. Nie kombinujcie już tylko normalne mecze stawiajcie !Mam pytanko. Czy można obstawiać w konkursie tzw. wirtualne spotkania ?
Np. Apoel Nikozjia - Olympiakos 2 @ 1,70 ????
Będzie liczone po kursie 1.00przez nieuwage wstawilem jeden mecz taki sam jak przeciwnik
czyli te spotkanie po prostu bede mial nie policzone tak ?
A czy 1 kolejka się skończyła ? NIEMożna podawać typy na II kolejkę czy trzeba czekać do 20.08 ?
To zostało wprowadzone bo niektórzy i tak za pewne mogą korzystac z innych buków tak więc trzeba to wyeliminowac.Właśnie, na pytanie wyżej trzeba dokładnej odpowiedzi.
snajper napisał:
"Dodaje punkt :
Od następnej kolejki trzeba OBOWIĄZKOWO podac buka z jakiego bierzemy kursy (dla tych co czytali regulamin wiadomo jaki)
Brak buka AKO=0,00
Sprawdź 2x czy wszystko jest OK, a dopiero potem zatwierdź posta :smile:"
Heh... to jak nie podam to mi policzysz po 1.00 ? ;D
To Ci napisze, że nie zapoznałeś się z regulaminem bo był wymieniony automatycznie jeden buk, z którego można brać kursy, więc myślałem, że nie trzeba podawać, tak samo jak w przypadku pytań na temat, czy można grać inne sporty. Myśleliście, że jest to oczywiste po nazwie konkursu, więc ja też mogę myśleć, że jest to oczywiste ????
Jak kto się pomyli to będziesz miał mniej roboty ????
W całym dziale nie można cytować postów.a jak to bedzie z podliczniem typow??? bo o tym nie ma nic w regulaminie robia to moderatorzy czy gracze poprzez cytowanie???