>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, niejasności

Status
Zamknięty.
szczepek19 0

szczepek19

Użytkownik
Punkt regulaminu:
16. Rywalizacja polega na podaniu 5 typów z kursem max 4,00 (wyższy kurs = 4.00). O zwycięstwie decyduje wyższe AKO.
Liga nr 8
Typy 1. Kolejka 18-19 Sierpień
Kucharz_TM vs. bax33
Scunthorpe United-Middlesbrough 2 @ 2,20✅
Blackpool-Derby County 1 @ 2.40⛔
Macclesfield Town-Port Vale 2 @ 2,60⛔
Darlington-Crewe Alexandra 2 @ 2,40✅
Sedan-Ajaccio 2 @ 4,75✅

ako: 156,49
Unibet
AKO Trafione✅25,08
AKO 21,12
Sorry Kucharz_TM ????

//Juz sie robi ???? jeszcze nie ogarniam w 100% tego podliczania, ale bedzie ok ;) my bad :p

jaruone 0

jaruone

Użytkownik
Dobra czepiałem się może za bardzo i pisałem pod wpływem emocji (pewien komentarz mnie rozsierdził - mam czytać każdy post jaki się na forum pojawi ??) - kasy sponsor za darmo nie da, wiem też że podliczanie i organizacja konkursu to syzyfowa praca.

Wkurzyłem się po prostu, że umknęło mi kilkanaście postów w których był wyjaśniony problem z jakim się zwróciłem (a który wg.mnie powinien precyzować regulamin) a od razu - ochy i achy i załamywanie rąk i kondolencje - że przecież kilka postów wcześniej pisało. Tak tylko przy każdej wizycie jest kilkaset nowych postów - niektóre z tematyki interesującej mnie mniej inne z bliższej mi - nie sposób w chwilę wszystkiego ogarnąć i przeczytać. Tym bardziej gdy pod ręką ciekawa lektura czeka na swoją kolej w natłoku codziennych zajęć.

Doprecyzowanie regulaminu leży w naszym interesie - ale przyznacie chyba że taki &quot;mecz wirtualny&quot; może wzbudzić zastanowienie, tym bardziej że znajduje się w ofercie sponsora.

Dobra - było minęło - skupmy się na zabawie a nie wzajemnym obwinianiu - a referala sprawa pewnie jeszcze wypłynie kiedyś ;)

kucharz_tm 7

kucharz_tm

Użytkownik
Punkt regulaminu:
16. Rywalizacja polega na podaniu 5 typów z kursem max 4,00 (wyższy kurs = 4.00). O zwycięstwie decyduje wyższe AKO.

Liga nr 8

AKO 21,12
Sorry Kucharz_TM ????

//Juz sie robi ???? jeszcze nie ogarniam w 100% tego podliczania, ale bedzie ok ;) my bad :p
Jasne, z rozpędu sam podliczając poleciałem taki kurs jak był podany czyli 4,75. Zupełnie mi wyleciało z głowy że max 4,00 jest.
????

showtime 0

showtime

Użytkownik
18. W każdym z meczów można typowac następujące zdarzenia:
- 1, x, 2.
- under / over
- podwójna szansa 1X, X2, 12
- handicapy (nie dotyczy asianów)

Można też grac linie under/over inne niż tradycyjna 2,5, ale w gre wchodzi tylko 1,5 i 3,5 bez żadnych zwrotów typu linia 2 i mamy zwrot.
W przypadku handi można grac handicapy -2 byleby nie byly to handicapy azjatyckie za które także zwracana jest częśc stawki w przypadku jakiegoś niepowodzenia jak dobrze się orientuje.
A o to mój typ, który nie został uznany.

2. Celtic - Arsenal under 1,5 w 1. połowie @ 1,40 Niezgodny typ z regulaminem

Wybaczcie ale zgodnie z REGULAMINEM mój typ jest w porządku, gdyż łapie się dopuszcalne linie 1,5, 2,5 i 3,5 a jeśli dobrze widze to nie ma nigdzie napisane, że under/over musi być na cały mecz. Czyż nie?

piotrex007 114,3K

piotrex007

Użytkownik
18. W każdym z meczów można typowac następujące zdarzenia:
- 1, x, 2.
- under / over
- podwójna szansa 1X, X2, 12
- handicapy (nie dotyczy asianów)
W regulaminie napisane jest, jakie zdarzenia można typować, a skoro jest wymienione under / over to możesz typować, ale nie ma nic napisane o tym, jakoby była możliwość typowania under / over w np. 1poł. więc nie można ;P

simons 646

simons

Forum VIP
No niestety, nie stawiamy 1 polowek, ani HT/FT wiec to powod dla ktorego nie zostal policzony typ under 1.5 &quot;normalny&quot; jak najbardziej bylby OK.
under/over 1 polowa to under/over 1 polowa chyba glupie pytanie, tak to mozesz sie praktycznie wszystkiego doczepic ... ;)

showtime 0

showtime

Użytkownik
Nie będę się kłócił o jakiś tam typ, bo to tylko konkurs i się bawimy, aczkolwiek przez to strace również drugi typ... heh ;)
Jednak nadal będę uważał, że under/over na pierwszą połowę wchodzi w dziedzinę typów under/over. ;P
Pozdro

radek03 90

radek03

Forum VIP
Jednak nadal będę uważał, że under/over na pierwszą połowę wchodzi w dziedzinę typów under/over. ;P
Zamiast doszukiwać się jakiś dziur z regulaminie, to skupcie się na podawaniu typów. Każdy normalnie myślący wyciągnie wnioski z regulaminu jakie rodzaje typów mają na myśli opiekunowie konkursu. Zaraz ktoś poda typ na live, under w pierwszych 15 min. meczu. Nikt nie będzie pisał 100 stron regulaminu aby zawrzeć w nim wszelkie szczegóły i szczególiki, które przeciwstawiłby się wszelkim &quot;wielce&quot; pomysłowym użytkownikom. Schemat typowania w tym konkursie jest logicznie nakreślony, więc tego się należy trzymać. Gdyby nie te &quot;pierdoły&quot; i kreatywne interpretacje zapisów regulaminu, w tym temacie byłby 3/4 mniej postów.

adiolsztyn 0

adiolsztyn

Użytkownik
mam małą propozycję..
mecze, które obstawiamy na dany dzień w swoim poście z reguły najpóźniej zaczynają się około godziny 21, po tej godzinie nikt już raczej nie obstawia bo i tak 5 meczy nie znajdzie.. stąd moja propozycja, aby móc podawać mecze na następny dzień od godziny 21 - byłaby to godzina początkowa. Kto przed nią poda typy na następny dzień automatycznie -3pkt. A tak po godzinie 21 nie ma nic do obstawiania na aktualny dzień (nikt tego nie robi), nie byłoby także zamieszania z postami, bo i tak podliczane one są poprzez edycję konkretnego moderatora i podliczenie wyniku.

belchior89 269

belchior89

Użytkownik
mam małą propozycję..

mecze, które obstawiamy na dany dzień w swoim poście z reguły najpóźniej zaczynają się około godziny 21, po tej godzinie nikt już raczej nie obstawia bo i tak 5 meczy nie znajdzie.. stąd moja propozycja, aby móc podawać mecze na następny dzień od godziny 21 - byłaby to godzina początkowa. Kto przed nią poda typy na następny dzień automatycznie -3pkt. A tak po godzinie 21 nie ma nic do obstawiania na aktualny dzień (nikt tego nie robi), nie byłoby także zamieszania z postami, bo i tak podliczane one są poprzez edycję konkretnego moderatora i podliczenie wyniku.
Dobry pomysł Adi, lecz wątpię żeby to przeszło. Jeśli już to tą granicą mogła by być 22.00

T 41

thomaszc

Użytkownik
Na 99% nie przejdzie, bo w zadnym bukmacherze(w tym w Unibecie) nie mozna stawiac 2tych samych meczow na jednym kuponie(wiec dla bukow nie sa to 2rozne typy) - mysle ze to jest oczywiste...

T 41

thomaszc

Użytkownik
Oooo widze Panowie: Davey_Watt, kaczmar123, vdv &quot;zdazyli przed czasem&quot; i podali typy o 23.59, czyli liczymy po kursie 1.00? ;-)

kaczmar123 39

kaczmar123

Użytkownik
Oooo widze Panowie: Davey_Watt, kaczmar123, vdv &quot;zdazyli przed czasem&quot; i podali typy o 23.59, czyli liczymy po kursie 1.00? ;-)
no właśnie mam nadzieje, że nie ???? na kompie już miałem 0:01 a jak dodałem posta na forum to sie pokazała godzina 23:59, mam nadzieje, że w takim przypadku Modzi wykażą wyrozumiałość

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom