Jak czytam ten temat to śmiac mi się chce , ale to nie najlepsze wyjście bo należało by się zastanowic i załamac ręce nad niektórymi osobami...
Przecież non stop te same nicki tutaj wypisują swoje problemy. Dlaczego większośc podaje typy normalnie i nie ma z tym żadnego kłopotu ??
Ile razy przez Was regulamin musi byc zmieniany żeby Wam ułatwic zabawe, ale oczywiscie wszystko jest źle, modzi są źli i cały
konkurs jest do dupy!
Zorganizujcie sami taką zabawe to zobaczycie czy to tak łatwo.
Niektórzy już ledwo 16h po pierwszej kolejce dopominają się o podliczanie, ludzie przeciez nie każdy przesiaduje 24/7 na kompie i specjalnie wchodzi żeby podliczac typy.
Ale takei hieny jak Wy tylko czekają na to aby dowalic Nam modom jacy to my źli jestesmy.
Reguły gry były jasne od dawna, teraz wyszło po 2 kolejkach że system do dupy ????
To ja pytam po jaką cholere się chłopie zapisywałeś ??!! Bo ja tego nie kumam, wniosek i odp jest tylko jeden nie znałeś regulaminu i dzisiaj dopiero postanowiłeś się zapoznac.
Snajper już napisał wyżej że za brak buka nie będzie 0,00 i tak jest. Bo widac niektórzy nadal nie pojmują tego, ale dla Waszego dobra postanowiliśmy zaakceptowac to że można nie podac, bo przecież i tak wiadomo że beirzemy z Uni to niech tak zostanie, ale to tylko aby się upewnic czy nikt nie korzysta z innych buków i przez przypadek nie wpadnie i nie poda innego np STS????
Niektórzy widac tylko czekają na pomyłki innych by nakablowac i powiedziec że modzi nie uważają . Najpierw zacznijcie od siebie, bo następnym razem Wy będziecie na tym miejscu i wtedy rola się odwróci.
ZASTANÓWCIE się nad swoim podejściem do tego konkursu, powtarzam KONKURSU! Czy to tak trudno bawic się w miłej atmosferze ???? Musi byc napinka i ciągła prowokacja ???
Się cieszcie że możecie brac udział w konkursie. Liczba miejsc została poszerzona z myślą o Was, ale widac że nie warto było dla co niektórych. Konkrusy powinny byc tylko dla pewnej grupy, która umie sie bawic bo Ci co tutaj wpisują się w temat to jakieś bachory i nic więcej . Nic Wam się nie podoba to sprawa jest jasna, Nie podawajcie typów i będzie OK !
Tyle z mojej strony. Mam nadzieje że komuś da to coś do myslenia bo jak zawsze wchodze na kompa to mam nadzieje że w tym temacie obędize się bez postów, ale jak widac dzień bez napinki w tym temacie dniem straconym !