Nie to nie ma znaczeniaMam pytanie: Mam konto w unibedzie od dawna ale o innym nicku niż tu na forum ,czy to ma jekieś znaczenie żeby przystąpić do konkursu.
wiesz nie wszyscy mieli możliwość się zapisać bo trzeba do pracy iść:kwasny4565:dla mnie najciekawsza będzie rywalizacja z innymi i po to się zapisałem ????
Bywa takie życie.to mój pierwszy konkurs na tym forum jakos nigdy nie mialem cisnien ze musze sie zapisac.akurat bylem na forum jak mozna sie byl rejestrowac.chlopie teraz sobie mozesz przebierac w konkursach a ze do jednego sie nie zapisales to moze jakos przebolejeszwiesz nie wszyscy mieli możliwość się zapisać bo trzeba do pracy iść:kwasny4565:
Jak będzie to na pewno pojawi się informacja. Nie ma sensu pyta o to co chwilę.jets jakas decyzja w sprawie czy bedzie wiecej miejsc w konkursie? a moze jakies eliminacje?
W związku z dużym zainteresowaniem zapisy zostały poszerzeone o 48 miejsc stąd 208 osób będzie mogło wziąc udział w konkursie.Dlaczego w regulaminie jest napisane że jest 208miejsc ?? W zapisach pisze że jest 160..
To ile jest ?
Inauguracja będzie zgodnie z planem.To super
A czy w takim razie terminarz ulega zmianom ?? Czy tu nie ma zmian ?
A czytałeś regulamin z zamieszczonym terminarzem ??nie rozumiem dlaczego usunięty został mój post skoro miałem w nim rację.
jutro nie jest środa a wtorek.
Więc skoro tak to zaczynamy pojutrze.
Pewnie znowu usuniecie post.
Nie da rady.nie da rady sie jeszcze jakos wcisnac ?