Tommy dobrze pisze, w obecnej chwili najlepsze rozwiązanie.wejdz na chat unibet i sie spytaj czy jestes przylaczony do programu partnerskiego ,,forum.bukmacherskie.com,, jezeli nie to reczne przylaczenie przez support raczej nie powinno stanowic problemu
a jeżeli konto posiadam już od pół roku, ale nie zostało założone przez link z forum to czy moge braćudział w konkursie ?
PAMIĘTAJ! Przed przystąpieniem do konkurs MUSISZ mieć zarejestrowane konto w Unibet. Nie zwlekaj, bo to nic nie kosztuje. (z regulaminu)Mam pytanie: Mam konto w unibedzie od dawna ale o innym nicku niż tu na forum ,czy to ma jekieś znaczenie żeby przystąpić do konkursu.
Lista nie jest jeszcze pełna. Jest 10 wolnych miejsc, z tym, że trzeba trafić na moment kiedy będzie można się zapisać.Ulalaaa... Wczoraj gdy siedziałem na forum całkiem sporo czasu, zapisy były jeszcze zablokowane, a dziś wchodzę przed godz 13 i lista już zapełniona
Pechowo. Powodzenia. Pozdro :]
Wiem, macie już dość tych pytań...
Skoro załozyłeś przed to chyba oczywiste.Wiem, macie już dość tych pytań...
Konto założyłem na 10 minut "przed" zapisaniem się do konkursu, czyli "przed" przystąpieniem do niego. :]
Nie będzie żadnych problemów, gdyby w wielkim przypływie szczęścia udało mi się coś wygrać?
Dziękuję za cierpliowość i pozdrawiam.
Jestes pewien że 10 ? A nie czasem 9 miejsc ?Lista nie jest jeszcze pełna. Jest 10 wolnych miejsc, z tym, że trzeba trafić na moment kiedy będzie można się zapisać.
Zapisało sie 150 osób, miejsc jest 160.Jestes pewien że 10 ? A nie czasem 9 miejsc ?
Z nieoficjalnych informacji wiem, że liczba miejsc zostanie powiększona, ale to jeszcze nic pewnego. Ostateczny głos w tej sprawie ma administrator Marcin-Odra.To może powiększyć nieco liczbę uczestników ( po 2 do grupy np) też byłem ostatnio to zapisy były zamknięte następnego dnia już pełne ????