>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, niejasności, skargi i zażalenia

grubas 397

grubas

Użytkownik
W grupie A podliczyliście mecz WZG Kraków - Blackburn Brovars 2:0, a mój rywal strzelił 4 gole: Bayern @2,20 oraz Milan +2 @2,20.

W związku z tym wynik będzie wynosił WZG Kraków - Blackburn Brovars 4:0.
Pozdro ;)

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
Poprawione wszystko... tak na marginesie, od weekendu moja aktywność może diametralnie spaść także Marcin musi znaleźć kogoś za mnie.

Otrzymane punkty reputacji: +1
kostek1916 237

kostek1916

Użytkownik
Można podać jakoś wcześniej typy na następną kolejkę?
W poniedziałek wyjeżdżam i przez tydzień będę bez dostępu do internetu :razz:

levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
Wiem,wiem bez paniki.Ale z tego co widzę w regulaminie to jasno napisane jest:
W konkursie podajemy tylko zdarzenia z piłki nożnej. Dozwolone typy w konkursie to:
- 1, X, 2, 1X, X2, 12,
- over, under (tylko bramki w meczu i na drużynę
)
Więc nie rozumiem za bardzo mojego zera w tej kolejce.

levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
Aha.No spoko,moje niedopatrzenie. W następnej kolejce zagram jakieś 4 remisy,tak jak większość typujących,bo próba urozmaicenia rozgrywki została ukarana.pozdrawiam
jak chcesz grać DNB to polecam zagrać czystą dwójkę, w przypadku remisu DNB masz ⛔, przy takich zasadach jak my gramy, podobnie w przypadku 2, a ew.zysk większy ;). nie widzę sensu urozmaicania rozgrywki.
ais

aislinnek 202

aislinnek

Użytkownik
Są dozwolone, tak samo jak -1, -2 etc., nieregulaminowe są asiany, gdzie istnieje prawdopodobieństwo zwrotu.

Otrzymane punkty reputacji: +1
D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Są dozwolone, tak samo jak -1, -2 etc., nieregulaminowe są asiany, gdzie istnieje prawdopodobieństwo zwrotu.
-1,5 też jest azjanem wedle oferty bet 365, ale zwrotu rzeczywiście być nie może w tym wypadku. Dzięki za info.

grubas 397

grubas

Użytkownik
Mam propozycję, aby przy walkowerze wynik 3:0 był minimalnym wynikiem. Czyli jeśli drużyna, która odda typy zdobędzie więcej goli niż 3 to żeby właśnie były one wpisane (4:0, 5:0, itd.). Z kolei jeśli zdobędzie 3 lub mniej, to żeby wynik wynosił 3:0. Myślę, iż byłoby to lepsze rozwiązanie niż takie jak w prawdziwej piłce nożnej.
Piszę to ponieważ kolejny mecz gram właśnie z drużyną poza konkursem i dlatego zwróciłem na to uwagę. Mogłoby to być wprowadzone od kolejnej rundy bądź sezonu, od teraz, albo od początku bieżącego sezonu, rozliczając już mecze które się odbyły. Proszę o przemyślenie tej propozycji i odpowiedź ;).

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Już ktoś zgłaszał do mnie na priv propozycję. Myślę, że można to wprowadzić od nowego sezonu ;)
Rozważam też przyśpieszenie konkursów na 3 kolejki w tygodniu. Weekendową kolejkę rozbić na kolejkę w sobotę i na kolejkę niedzielą. Wówczas konkurs tzn sezon trwałby okolo 1,5 miesiąca, a teraz trwa około 2-2,5 miesiąca.
Co sądzicie?

Do góry Bottom