>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, niejasności, skargi i zażalenia

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
W sumie dobry pomysł, bo w weekend zdarzeń jest tyle, że czasem ciężko z selekcją i ciężko też wybrać, czy dać z niedzieli czy z soboty więc pomysł dobry.
Jeszcze taki pomysł. Patrząc po tabelach wszystkich grup znalazłem aż 4 drużyny, które póki co nie oddały żadnego typu, a mamy już przecież 4 kolejki za nami. Więc chyba dobrym pomysłem byłoby usunięcie tych drużyn i w ich miejsce oddelegowanie kolejnych teamów, które zaczynają z takim dorobkiem jaki miała ta ekipa, którą wyrzucono. Wiem, że niektórzy się będą skarżyć, bo niektórzy już skorzystali na meczach z nimi i zainkasowali pewne 3 punkty, a niektórzy dopiero będą mieli te mecze ale moim zdaniem lepiej, żeby wszyscy grali, a nie było tak jak jest obecnie.

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Przepraszam, że tak post pod postem ale zapomniałem napisać jeszcze jeden postulat. Otóż proponuję, by podążając za Ucztą dać możliwość typowania do godziny 8 rano czy jakoś podobnie, bo w środku tygodnia praktycznie odpada typowania meczów w Ameryce Płd czy też Północnej. Po prostu żeby typy dawać do tej godziny 17 ale można na te mecz i po północy. Może nie zgrabnie napisałem ale chyba wiadomo o co chodzi...

grubas 397

grubas

Użytkownik
Już ktoś zgłaszał do mnie na priv propozycję. Myślę, że można to wprowadzić od nowego sezonu ;)
Rozważam też przyśpieszenie konkursów na 3 kolejki w tygodniu. Weekendową kolejkę rozbić na kolejkę w sobotę i na kolejkę niedzielą. Wówczas konkurs tzn sezon trwałby okolo 1,5 miesiąca, a teraz trwa około 2-2,5 miesiąca.
Co sądzicie?
Zdecydowanie popieram. Szybciej rozgrywałyby się sezony, więc nowe drużyny nie musiałyby długo czekać na przyłączenie do gry. Poza tym, w środku tygodnia niekiedy trudno coś znaleźć osobom obserwującym 1-2 ligi, a dzięki 2 kolejkom w weekend mogłyby te straty nadrabiać. Popieram ????

aislinnek 202

aislinnek

Użytkownik
Sam jako moderator widzę, że jednej rzeczy nie ma, więc moje pytanie składam do Marcina, sam sobie na nie nie odpowiem.
Postawiłem takie typy:
http://forum.bukmacherskie.com/f357/temat-do-oddawania-typow-liga-a-64488-4.html#post2436526
Typ numer 1 okazał się być zwrotem, kursy zostały wystawione od nowa, nie znalazłem tego w regulaminie, więc nie wiem czy to mogę traktować jako mecz nieodbyty? Czyli możliwość wstawienia nowego typu, czy zostawić ten typ, jako, że był taki kurs? (chociaż to chyba nie fair zbyt)
Jeżeli więc uznasz, że powinno być zamienione z tego tytułu to:
1. 24.09.2011 Bolognia - Inter 2 (-1) @3,55 Tobet

aislinnek 202

aislinnek

Użytkownik
Sam jako moderator widzę, że jednej rzeczy nie ma, więc moje pytanie składam do Marcina, sam sobie na nie nie odpowiem. Postawiłem takie typy: http://forum.bukmacherskie.com/f...ml#post2436526 Typ numer 1 okazał się być zwrotem, kursy zostały wystawione od nowa, nie znalazłem tego w regulaminie, więc nie wiem czy to mogę traktować jako mecz nieodbyty? Czyli możliwość wstawienia nowego typu, czy zostawić ten typ, jako, że był taki kurs? (chociaż to chyba nie fair zbyt) Jeżeli więc uznasz, że powinno być zamienione z tego tytułu to: 1. 24.09.2011 Bolognia - Inter 2 (-1) @3,55 Tobet
Sam zamieniam. Bardziej sprawiedliwe, grać coś takiego niż pefkę, na którą terraz jest @1,30, a ja dopatrzyłęm @4,15, a na dodatek Tobet zrobił zwrot.

aislinnek 202

aislinnek

Użytkownik
Dodana 5. kolejka, błędy w podliczeniu swoim/rywali i inne wątpliwości w tym temacie lub na PW.
Posypały się ostrzeżenia za brak dat, są one wymagane regulaminem, przymykam oko na brak godzin czy lig, ale daty są mi przydatne przy sprawdzaniu Waszych podliczeń i podliczania za tych którzy nie zrobią tego od razu (w celu utrzymania płynności w podliczeniahc i tabeli).
Za drugie takie ostrzeżenia polecą minusowe punkty.
levy 42 edit:tabele po 5 kolejce zrobione

aislinnek 202

aislinnek

Użytkownik
6. kolejka podliczona.
Zgłaszać błędy/uwagi.
Jak pojawia się post z informacją o możliwosci podawania typów na następną kolejkę nie musicie już wówczas podliczac sami swoich typów, lepiej zweryfikujcie czy ja zrobiłem to dobrze.
Niestety pierwszy minus za brak dat, przypominam o pisaniu ich - pierwszy brak to ostrzeżenie, drugi już niestety nie.

Do góry Bottom