>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, niejasności, skargi i zażalenia

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Co do pytania powyżej: tak, możesz dać HC.
No nie byłym taki pewien tego...Bo jeśli się nie mylę w Uczcie ten temat był poruszany i stanęło na tym, że i ten typ i ten typ odnosi się tak naprawdę do zwycięstwa tej samej drużyny...Może sie mylę, ale wydaje mi się, że np w Uczcie nie można grać na zwycięstwo X a przeciwnik na -1 X.

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Ja mam pytanie odnośnie dat. Bo piszę, że typy na wtorek i środę. Bo są mecze Copa Sudamericana z środy na czwartek w nocy więc one już chyba się nie zaliczają czy je także można typować? Jeden się zaczyna bodajże o północy albo kilka minut po niej.

levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
Zaczęła się 2 kolejka i moja drużyna gra drugi mecz na wyjeździe.Rozumiem,że wszystko się wyrówna w przyszłości? Bo jednak jest dość duża różnica w rozpiętości widełek kursów między gospodarzami a gośćmi..

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
Zaczęła się 2 kolejka i moja drużyna gra drugi mecz na wyjeździe.Rozumiem,że wszystko się wyrówna w przyszłości? Bo jednak jest dość duża różnica w rozpiętości widełek kursów między gospodarzami a gośćmi..
Tak, wyrówna się w przyszłości. W końcu to liga ;)
@kapszti: mecze do godziny 00:00.

aislinnek 202

aislinnek

Użytkownik
narosdz, mam rozumieć, że Twoje zdanie jest tutaj pewniakiem? Z tego co widzę podliczasz typy, ale np. w Typach Dnia o ile mnie pamięć nie myli jedynka i jedynka -1HC to jest typ powtórzony.

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
narosdz, mam rozumieć, że Twoje zdanie jest tutaj pewniakiem? Z tego co widzę podliczasz typy, ale np. w Typach Dnia o ile mnie pamięć nie myli jedynka i jedynka -1HC to jest typ powtórzony.
W takim razie ostateczne słowo należy do Marcina-Odry. Nie chcę tu kogoś w błąd wprowadzać.

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
Grupa F Podliczenie wyników.
DudusssTeam - Nożownicy 0-1 ????
Poprawny zapis:
DudusssTeam - Nożownicy 3-1
Hehe, bez paniki, sprawdzone, poprawione. Trzy grupy ktoś z własnej woli podliczył i mi wysłał, sądziłem, że ktoś się postarał i bezbłędnie będzie :p

dudusss 138

dudusss

Użytkownik
Hehe, bez paniki, sprawdzone, poprawione. Trzy grupy ktoś z własnej woli podliczył i mi wysłał, sądziłem, że ktoś się postarał i bezbłędnie będzie :p
Spoko, spoko ???? Tylko zaznaczyłem by szybciej poprawić błędy;]

Do góry Bottom