>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, niejasności, skargi i zażalenia

al_capone 29K

al_capone

Gangster
I ostatnie pytanko. Niemożna grać azjanów ale patrząc na inne &quot;zakazane&quot; typy wnioskuje, że jest to spowodowane możliwością zwrotu. Tak więc czy mógłbym zagrać np Arsenal -1.5 z Bet365?
Dobrze wnioskujesz
-1.5 możesz zagrać gdy jest to zakładów 3-drogowy.

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
Dobrze wnioskujesz
-1.5 możesz zagrać gdy jest to zakładów 3-drogowy.
Marcinie, handicapy typu -1,5 są tylko i wyłącznie dwu-drogowe. Przy takim handicapie możliwa jest tylko 1 i 2, nie ma opcji X bo liczby nie są całkowite tylko ułamkowe. Rozmawialiśmy o tym na GG i zakłady tego typu uznałeś za niedopuszczony do konkursu. Tak więc, handicapy -1,5 odpadają... tylko dalej nie wiem dlaczego, to tak samo jak się np. over i under stawia.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Marcinie, handicapy typu -1,5 są tylko i wyłącznie dwu-drogowe. Przy takim handicapie możliwa jest tylko 1 i 2, nie ma opcji X bo liczby nie są całkowite tylko ułamkowe. Rozmawialiśmy o tym na GG i zakłady tego typu uznałeś za niedopuszczony do konkursu. Tak więc, handicapy -1,5 odpadają... tylko dalej nie wiem dlaczego, to tak samo jak się np. over i under stawia.
-1,5 też poowinny być możliwe wg mnie, choć są to azjany...Ale można dać zapis, że nie można grać azjanów, które dają zwrot całościowy bądź połowiczny itd...-1,5,-05,-2,5 itd wg mnie jak najbardziej do grania...

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
gospodarze
- typ o kursie od 1,40-2,10 - 1 bramka
Osobiście uwazam, że ten rozstaw jest za duży...1,40 - 1,90 myślę, że byłby lepszy jeśli chodzi o 1 bramkę...

R 9

rakan

Użytkownik
Podałem swoje typy w Lidze D. Zapomnialem napisać buka... Może jakiś modek dopisać? &gt;&gt; Betclic &lt;&lt;
Były błędy w moim poście wiec napisałem nowy prosze o usuniecie starszego postu. I zgóry przepraszam za kłopot... ale dyrektor techniczny druzyny to amator ;)

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
Podałem swoje typy w Lidze D. Zapomnialem napisać buka... Może jakiś modek dopisać? &gt;&gt; Betclic &lt;&lt;
Były błędy w moim poście wiec napisałem nowy prosze o usuniecie starszego postu. I zgóry przepraszam za kłopot... ale dyrektor techniczny druzyny to amator ;)
Pierwszy post usunięty, buk dodany.

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
1 kolejka
Duma Powiśla - AlexMaxElf
gospodarz
1. 11.09.11 12:00 Podbeskidzie - Legia (MESA) Over 3.5 @ 2.5 Unibet
2. 11.09.11 15:30 Kolonia - Norymberga over 2.5 @ 1.8 Unibet
3. 11.09.11 15:00 Palermo - Inter over 2.5 @ 1.9 Unibet
4. 11.09.11 18:00 Anderlecht - Kortrijk over 2.5 @ 1.65
Unibet
przez niedopatrzenie nie dopisałem godzin i dat, jeżeli to możliwe, chciałbym by mój post wyglądał tak jak wyżej

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
I ja również zapomniałem dat i godzin wpisać...Więc jeśli to możliwe tez proszę o poprawienie.
Ten post:
http://forum.bukmacherskie.com/f357/temat-do-oddawania-typow-liga-b-64489.html#post2411885
Powinien wyglądać tak:
I kolejka
5. GKS Dawczany - 10.000 Horses
gospodarze
#1 10.09 16:00 Arsenal - Swansea (HC 0-1) --&gt; 1 - 1,96 Unibet
#2 10.09 16:00 Manchester City - Wigan (HC 0-1) --&gt; 1 - 1,52 Unibet
#3 10.09 18:00 Legia Warszawa - Podbeskidzie (HC 0-1) --&gt; 1 - 1,86 Unibet
#4 10.09 15:45 Korona Kielce - Śląsk Wrocław --&gt; over 2,5 - 2,20 bet-at-home

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
I pytanie odnośnie dalszego typowania. Kiedy można zacząć typować kolejne kolejki ?? Jak np dziś 1wszą kolejkę można typować do 17:00 to po 17:00 możemy typować 2gą kolejkę ??

stachu88 1K

stachu88

Użytkownik
Zapomniałem o oddaniu typów do 17.00 dzisiaj, oddalem teraz wiec prosze o ich usunięcie. Moje niedopatrzenie, sorry. Drużyna Futurama, grupa D.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
I pytanie odnośnie dalszego typowania. Kiedy można zacząć typować kolejne kolejki ?? Jak np dziś 1wszą kolejkę można typować do 17:00 to po 17:00 możemy typować 2gą kolejkę ??

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
Jeżeli ktoś nie podliczył typów, ja już to zrobiłem, wyniki podane są w każdym temacie, proszę o nie pisanie już wyników, żeby nie zaśmiecać wątku dla następnych kolejek. Jeżeli w którymś miejscu się pomyliłem (źle podliczyłem bramki) to proszę pisać mi na PW.

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
freestyle 2

freestyle

Użytkownik
Mam pytanie odnośnie 23 punktu regulaminu: Zasady przydzielania bramek.
gospodarze
- typ o kursie od 2,11-2,90 - 2 bramki
- typ o kursie od 2,91- w górę - 3 bramki

Goście
- typ o kursie od 1,50-2,20 - 1 bramka
- typ o kursie od 2,21-3,49 - 2 bramki
- typ o kursie od 3,50- w górę - 3 bramki
Nazewnictwo gospodarze, goście tyczy się tego gdzie moja drużyna (Kibole) gra w danej kolejce czy tego gdzie gra drużyna, którą obstawiam (np . GKS Bełchatów - Widzew Łódź). Jeśli ten zapis dotyczy mojej drużyny to wynik spotkania Latynosi-Kibole powinien być 3:2, a nie 2:2

aislinnek 202

aislinnek

Użytkownik
A ja mam pytanie jaka obowiązuje zasada powtórzonego typu, czy jeżeli mój przeciwnik podał
Drużyna X - Drużyna Y typ: 2
to czy ja mogę w tym samym meczu zagrać 2 (-1 handi)?

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
Mam pytanie odnośnie 23 punktu regulaminu: Zasady przydzielania bramek.
gospodarze
- typ o kursie od 2,11-2,90 - 2 bramki
- typ o kursie od 2,91- w górę - 3 bramki

Goście
- typ o kursie od 1,50-2,20 - 1 bramka
- typ o kursie od 2,21-3,49 - 2 bramki
- typ o kursie od 3,50- w górę - 3 bramki
Nazewnictwo gospodarze, goście tyczy się tego gdzie moja drużyna (Kibole) gra w danej kolejce czy tego gdzie gra drużyna, którą obstawiam (np . GKS Bełchatów - Widzew Łódź). Jeśli ten zapis dotyczy mojej drużyny to wynik spotkania Latynosi-Kibole powinien być 3:2, a nie 2:2
Poprawione. Zasada ta dotyczy drużyny gracza, a nie drużyny obstawianej. Pomyliły mi się strony, przy takim natłoku danych łatwo o pomyłkę :p
Co do pytania powyżej: tak, możesz dać HC.

Do góry Bottom