>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, niejasności, skargi i zażalenia

aislinnek 202

aislinnek

Użytkownik
Jeżeli kolejka jest jednodniowa to nie będę karał za brak dat [!]
Jeżeli dwudniowa to wciąż pierwszy raz ostrzeżenie, po razu drugi będą to kary.
Wszystkie poprawki wprowadzi levy42 albo ja po weekendzie - obecnie mój dostęp do internetu bardzo ograniczony, jeżdże specjalnie do Galerii i siadam koło KFC, żeby tylko napisać posty. Po weekendzie będę miał internet w mieszkaniu i wówczas zrobię wsyzsktie podliczenia oraz pozmieniam wszystko to o co mnie tu prosicie ;).

freestyle 2

freestyle

Użytkownik
Według regulaminu:
&quot;Rozporządzenie kar w konkursie FB League
2. Podanie typów po czasie (max. 4h) - minus 2 bramki&quot;
wynik meczu &quot;Deptacze Kałuży* 0-3 Kibole w/o&quot; nie powinien być walkowerem ponieważ mój przeciwnik zmieścił się w limicie 4h, więc wynik powinien wynosić Deptacze Kałuży 1-6 Kibole
już poprawione

kacmon 330

kacmon

Forum VIP
http://forum.bukmacherskie.com/f357/temat-do-oddawania-typow-liga-f-64493-6.html#post2452963
W wynikach odjęto mi jednego gola za to, że mecz Emelec został rozegrany dnia następnego (o 3 rano). Za co ten punkt ujemny, który zmienił wynik mojego meczu? nie umiem tego dopasować do żadnego punktu w regulaminie? Tym bardziej, że datę spisywałem od bukmachera w piątek rano, a ta dopiero później uległa zmianie. (w latino zdarza się, że bukmacherzy wcześniej podają złe godziny). Rozumiem, że typu nie rozliczam na plus, ale punkt ujemny to już chyba przesada...
25. W przypadku podania typu z innego bukmachera, z innej dyscypliny niż piłka nożna czy też typu niż w regulaminie drużyna otrzymuje punkty karne w danym spotkaniu (ujemne bramki)
Po to była jedna kolejka w sobotę a druga w niedzielę,żeby w sobotę podawać typy z soboty a w niedzielę z niedzieli. Jak nie jesteś pewny godziny rozpoczęcia(sam piszesz że buki zmieniają) to nie graj takich zdarzeń. Aczkolwiek wątpię,żeby pomylili się o 8 godz(podałeś sobota godz.19.00,grali w niedzielę 03.45). levy42

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Może by wydłużyć tą piątkową kolejkę i włączyć do tego sobotę, bo eliminacje Ameryki Płd. są też po północy, a i pewnie w niższych ligach wielu krajów niektórzy znajdą dla siebie perełki.

aislinnek 202

aislinnek

Użytkownik
Zaczęło mnie to teraz zastanawiać. Dlaczego typy można tylko do 17:00 podawać?
Tak stanowi regulamin. I raczej nie zmieni sądzę aby nastapiły w nim takie zmiany przed następnym sezonem. W każdym regulaminie są rzeczy, które nie każdemu się podobają, tak jak w każdym prawodawstwie i wszędzie gdzie są jakieś nakazy/zakazy. Nie poradzisz.
Może by wydłużyć tą piątkową kolejkę i włączyć do tego sobotę, bo eliminacje Ameryki Płd. są też po północy, a i pewnie w niższych ligach wielu krajów niektórzy znajdą dla siebie perełki.
To bardziej pytanie do Marcina.

aislinnek 202

aislinnek

Użytkownik
Podliczenie będzie jutro, bo mam narazie ligi A - D.
Zrobiłem listę już zdyskwalifikowanych teamów, jeżeli ktoś do tej pory stracił z nimi punkty, jego szczęście, wszystkie mecze z udziałem tych drużyn jako ich porażka w stosunku 0-3. Jest pare teamów które nie podały typów np. na weekend zeszły, co mogę jednak zrozumieć (chwilowy brak internetu) a uciekły przez to dwie kolejki, jeżeli będzie to jednorazowy wyskok to ok, jeżeli będzie tak często to ktoś może podzielić los wykluczonych kolegów
Liga F:
Kangaroos
Kana Bis Team

Liga E:
TeddyEndżels

Liga D:
Niebiesko-Czerwoni
AlexMaxElf

Liga C:
Nadwiślanka

Liga B:
10 000 horses