>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, niejasności, propozycje - Champions League Expekt

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Tak jak mówisz..podobne ale nie takie same, zatem nie powtórzyłem. Na mój typ bylo 1.45 a na typ kolegi rywalizującego ze mną 2.40..kursy tez są podobne? jajca sobie robisz? Pomyliłes się i tyle..zdarza się. Jesli dalej uważasz ze to ja sie myle to prosze zostaw tą sprawe dla Marcina-Odry. Choć mysle, ze skoro jestes moderatorem to powinienes potrafic przyznac się do błędu;)
7. Nie można typować takich samych typów jak przeciwnik z pary, tzn. jeśli gracz A podał mecz Arsenal-Real 1, to rywal może podać to zdarzenie, ale musi to byc inny zakład np. over/under.
Nie masz racji,wszystko jest zawarte w tym punkcie,można nawet wziąć to na logikę,że jeśli rywal typuje na Niecieczę,to Ty nie możesz na nich zagrać z podpórką,bo to TAKI SAM typ,a nawet lepszy,bo zagrany asekuracyjnie,tak było w poprzednich edycjach,walcz dalej i nie kłóć się o taki detal,bo nie masz racji;)

polakko20 170

polakko20

Użytkownik
7. Nie można typować takich samych typów jak przeciwnik z pary, tzn. jeśli gracz A podał mecz Arsenal-Real 1, to rywal może podać to zdarzenie, ale musi to byc inny zakład np. over/under.
Nie masz racji,wszystko jest zawarte w tym punkcie,można nawet wziąć to na logikę,że jeśli rywal typuje na Niecieczę,to Ty nie możesz na nich zagrać z podpórką,bo to TAKI SAM typ,a nawet lepszy,bo zagrany asekuracyjnie,tak było w poprzednich edycjach,walcz dalej i nie kłóć się o taki detal,bo nie masz racji;)
Mylisz się..na logike to wlasnie typ jest inny..jak moze byc taki sam skoro mi weszło a koledze nie..Gdybym przykladowo postawił na typ: wygrana Tottenhamu oraz under 2.5 gola w meczu, typ tez byłby taki sam, raczej niekoniecznie koledzy. Nie brałem udziału w poprzednich edycjach i nie mam pojęcia jak takie typy były rozliczane..mozliwe ze masz racje i nie były one zaliczane. Ja po prostu uwazam, ze typ jest prawidłowy z regulaminem. Niech wyrazi swoje zdanie na ten temat Marcin-Odra.

polakko20 170

polakko20

Użytkownik
A więc ponawiam pytanie do Marcina-Odry. Przeciwnik stawia typ 2 a ja na X2..czy powtórzyłem ? Jesli uwazacie takie typy za nieprawidłowe to dlaczego?
pozdrawiam

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Pytanie do moderacji.
Czy będę mógł podać typy na mecze NFL , które są rozgrywane w Niedziele o 19:00 ??
Mecze przeważnie kończą się przed 23:00 , więc czas na rozliczenie jest.
Zazwyczaj trwają 2.5-3 godziny o ile nie ma dogrywki
A tak wogóle to nie można zrobić jak w Uczcie Piłkarskiej , gdzie dzień trwa od 08:00 do 08:00 dnia następnego ??
Rozumiem argumenację , że mam cały tydzień na danie typów , ale jak są osoby specjalizujące się w piłce latynoamerykańskiej to na NFL też.
Chodzi mi o strefy czasowe.

No chyba , że to Expekt narzuca niektóre punkty regulaminu no to OK.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
A więc ponawiam pytanie do Marcina-Odry
Wiadomo co Ci odpisze. Jak co edycje jest zasada, że nie można grać X2 jeśli przeciwnik zagrał czystą 2kę. Proste i logiczne. Możesz wtedy zagrać 1 czy 1X jeśli kurs jest powyżej 1.40.

al_capone 29K

al_capone

Gangster
A więc ponawiam pytanie do Marcina-Odry. Przeciwnik stawia typ 2 a ja na X2..czy powtórzyłem ? Jesli uwazacie takie typy za nieprawidłowe to dlaczego?
pozdrawiam
Koledzy odpowiedzieli Ci już na to pytanie. Brali udział w poprzednich edycjach i mają rację.
Pytanie do moderacji.
Czy będę mógł podać typy na mecze NFL , które są rozgrywane w Niedziele o 19:00 ??
Mecze przeważnie kończą się przed 23:00 , więc czas na rozliczenie jest.
Zazwyczaj trwają 2.5-3 godziny o ile nie ma dogrywki
A tak wogóle to nie można zrobić jak w Uczcie Piłkarskiej , gdzie dzień trwa od 08:00 do 08:00 dnia następnego ??
Rozumiem argumenację , że mam cały tydzień na danie typów , ale jak są osoby specjalizujące się w piłce latynoamerykańskiej to na NFL też.
Chodzi mi o strefy czasowe.

No chyba , że to Expekt narzuca niektóre punkty regulaminu no to OK.
Jeśli mecz zakończy się do 23 i dasz radę do tej godziny podliczyć bilans to możesz.
Runda trwa od poniedziałku do niedzieli. W niedzielę w nocy lub w poniedziałek rano musimy wszystko uporządkować, kto awansował dalej i rozlosować nowe par. To czasochłonne, a czas mamy ograniczony. Teraz i tak macie dobrze, bo w I i II edycji czas upływał bodajże o 20, a teraz jest 23, czyli 3h więcej.

aislinnek 202

aislinnek

Użytkownik
A idąc dalej, czy jeżeli ja daje 2 to czy przeciwnik może dać 1 w tym samym meczu? Regulamin mówi niby, że to ma być inny zakład, czyli teoretycznie nie, ale chciałbym opinii specjalistów ;)

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
A idąc dalej, czy jeżeli ja daje 2 to czy przeciwnik może dać 1 w tym samym meczu? Regulamin mówi niby, że to ma być inny zakład, czyli teoretycznie nie, ale chciałbym opinii specjalistów ;)
może dać 2 jeśli Ty dałeś 1.

valverde 9,9K

valverde

Użytkownik
adqs dlaczego mam rozliczyć kupon #1 jako -100
18. Valverde - Beck&#39;s
Kupon #1
Villarreal - Bayern Munchen 2 @ 2.20
Dinamo Zagreb - Real Madrid 2 @ 1.25
100j.
Expekt
AKO: 2.75
Napisałś kursy strasznie zdawkowo i enigmatycznie. Rozwiń proszę o co chodzi bo nie rozumiem.
Kursy podałem aktualne ze strony Expekt.

navent 83

navent

Użytkownik
adqs dlaczego mam rozliczyć kupon #1 jako -100

18. Valverde - Beck&#39;s

Kupon #1
Villarreal - Bayern Munchen 2 @ 2.20
Dinamo Zagreb - Real Madrid 2 @ 1.25
100j.
Expekt

AKO: 2.75

Napisałś kursy strasznie zdawkowo i enigmatycznie. Rozwiń proszę o co chodzi bo nie rozumiem.

Kursy podałem aktualne ze strony Expekt.
Chodzi o to, że podałeś zdarzenie: Dinamo Zagreb - Real Madrid o kursie 1,25, a minimalny kurs na zdarzenie jakie możesz podać w tym konkursie to 1,40

Do góry Bottom