>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, niejasności, propozycje - Champions League Expekt

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Aż przejrzałem odpowiedni temat w tym konkursie BAH i faktycznie masz rację... To jednak mi się źle skojarzyło;) Wówczas można było stawiać te same spotkania, jeśli poprzedni kupon już nie wszedł.
Ale z tego co cytował Brooklyn, to tu jest inaczej, więc najlepiej niech wypowie się jakiś opiekun.
I przy okazji owego przeglądania zauważyłem fajny moim zdaniem pomysł :
rozstawienie w kolejnych rundach, tzn. najlepszy bilans z najsłabszym itd. Opiekunowie, co Wy na to ?

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
I przy okazji owego przeglądania zauważyłem fajny moim zdaniem pomysł :
rozstawienie w kolejnych rundach, tzn. najlepszy bilans z najsłabszym itd. Opiekunowie, co Wy na to ?
To raczej zły pomysł, bo ucierpią Ci co wygrali dużo pojedynków w niewielkim rozmiarze, a przecież o skuteczność chodzi. Zasłużenie wygrali swoje pojedynki! To tak jak w Ekstraklasie miałby wygrać drużyna z najlepszą różnicą bramek, czyli teoretycznie nawet ta z 10go miejsca.

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Losowanie kolejnych rund jak sama nazwa, a właściwie jej pierwsze trzy literki wskazują - będzie losowe.
Przepraszam za irytację @dawczan i @Obserwator(M) (PW), ale miałem chwilowe kłopoty ze sprzętem.

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Assitalia, takie były założenia, i tyle. Ja nie jestem tu od regulaminów, dlatego raczej Marcina pytaj, dla mnie to dobrze, bo trzeba się trochę wykazać, bo gdyby nie było minimalnego kursu, to niektórzy by pewnie na ślepo typowali kursy 1.10 jak nie niższe.
No i co z tego? ????
A teraz niektórzy typują na ślepo kursy 4,00 i co? Jest lepiej? ;)

Obojętnie czy single czy kupony kombinacyjne. Każde zdarzenie musi być po min. 1.40
No ok, aczkolwiek moim zdaniem to nie jest dobre rozwiązanie :p

ogoras 272

ogoras

Użytkownik
Dałoby radę odjąć Lazio z mego kuponu bo przeoczyłem fakt iż mój rywal podał swoje typy przede mną? Jeśli nie to trudno...

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Dałoby radę odjąć Lazio z mego kuponu bo przeoczyłem fakt iż mój rywal podał swoje typy przede mną? Jeśli nie to trudno...
Opcja podgląd wiadomości.
Klikasz i na dole masz ostatnie 40 postów w temacie.
Czasami mam wrażenie , że większość użytkowników nie nie umie obsługiwać tego vBulletin

Otrzymane punkty reputacji: +5
polakko20 170

polakko20

Użytkownik
Tak jak mówisz..podobne ale nie takie same, zatem nie powtórzyłem. Na mój typ bylo 1.45 a na typ kolegi rywalizującego ze mną 2.40..kursy tez są podobne? jajca sobie robisz? Pomyliłes się i tyle..zdarza się. Jesli dalej uważasz ze to ja sie myle to prosze zostaw tą sprawe dla Marcina-Odry. Choć mysle, ze skoro jestes moderatorem to powinienes potrafic przyznac się do błędu;)

Do góry Bottom