adqs
Forum VIP
Można. Przeczytałeś mój post ? :|Więc sam już nie wiem czy można czy nie można ?
Można. Przeczytałeś mój post ? :|Więc sam już nie wiem czy można czy nie można ?
To raczej zły pomysł, bo ucierpią Ci co wygrali dużo pojedynków w niewielkim rozmiarze, a przecież o skuteczność chodzi. Zasłużenie wygrali swoje pojedynki! To tak jak w Ekstraklasie miałby wygrać drużyna z najlepszą różnicą bramek, czyli teoretycznie nawet ta z 10go miejsca.I przy okazji owego przeglądania zauważyłem fajny moim zdaniem pomysł :
rozstawienie w kolejnych rundach, tzn. najlepszy bilans z najsłabszym itd. Opiekunowie, co Wy na to ?
Sorry - masz rację - nie doczytałem Twojego postu. Zatem wszystko jasne.Można. Przeczytałeś mój post ?
No i co z tego? ????Assitalia, takie były założenia, i tyle. Ja nie jestem tu od regulaminów, dlatego raczej Marcina pytaj, dla mnie to dobrze, bo trzeba się trochę wykazać, bo gdyby nie było minimalnego kursu, to niektórzy by pewnie na ślepo typowali kursy 1.10 jak nie niższe.
No ok, aczkolwiek moim zdaniem to nie jest dobre rozwiązanieObojętnie czy single czy kupony kombinacyjne. Każde zdarzenie musi być po min. 1.40
Jesli taki typ jest niedozwolony to prosze nie brac pod uwage typu PAOK - tottenham X2witam, jesli przeciwnik postawił w meczu na przyjezdnych czyli 2 to moge postawic X2 ?
Jesli taki typ jest niedozwolony to prosze nie brac pod uwage typu PAOK - tottenham X2
http://forum.bukmacherskie.com/f...ml#post2422819
No chyba sobie jajca robicie :|Dałoby radę odjąć Lazio z mego kuponu bo przeoczyłem fakt iż mój rywal podał swoje typy przede mną? Jeśli nie to trudno...
No chyba sobie jajca robicie :|
Opcja podgląd wiadomości.Dałoby radę odjąć Lazio z mego kuponu bo przeoczyłem fakt iż mój rywal podał swoje typy przede mną? Jeśli nie to trudno...
Ty dałeś na PAOK X2, on 2, zatem są to podobne typy, dla mnie złamanie regulaminu, zatem minus 100.Proszę konkretnie zacytowac który typ powtórzyłem.