munez
Użytkownik
...Nie chce się kłócić....ale po co mielibyśmy oszukiwać???Prowadzimy 1-0....z reszta jeden typ jest mój....z sawasem o typach rozmawialiśmy 30min przed podaniem kuponu na forum..... .Nie sprawdzamy co 1min a czy cos sie zmienilo.....Ale robcie co chcecie...wg mnie to bedzie niesprawiedliwe!
Niektórzy mnie tu znają i wiedzą, że oszukiwanie to nie droga do zwycięstwa...jak już musisz Nas Robson ukarać...proszę bardzo.....
Jakbyście zauważyli, to we wcześniejszych meczach kursy były normalne...żądnych oszustw.Naprawdę...nie wiem w jaki sposób można to sprawdzić...może do bet at home napisać.Ja jestem pewny, że gdy typ wybierałem był kurs 1,85....
Pozdrawiam...maciekpoland siedź cicho i bez żadnych prowokacji...
Niektórzy mnie tu znają i wiedzą, że oszukiwanie to nie droga do zwycięstwa...jak już musisz Nas Robson ukarać...proszę bardzo.....
Jakbyście zauważyli, to we wcześniejszych meczach kursy były normalne...żądnych oszustw.Naprawdę...nie wiem w jaki sposób można to sprawdzić...może do bet at home napisać.Ja jestem pewny, że gdy typ wybierałem był kurs 1,85....
Pozdrawiam...maciekpoland siedź cicho i bez żadnych prowokacji...