Pierwsze miejsca rozstawione Przecież trzeba jakoś uhonorowac ich wysiłek i skutecznośc typów nie zawsze najwyższą ale co najwazniejsze taką która im dawała wygrany pojedynek. Jutro wszystkiego się dowiecie napewno ????co dalej ? faza pucharowa to jasne, jednak ciekaw jestem czy rozstawicie drużyny z 1 miejsc i do nich dolosujecie te z 2, czy wolnaamerykanka? ja uważam ze pierwsza opcja bardziej uczciwa
Ponieważ uznaliśmy że w przypadku kreczu w tenisie będziemy uznawali jak zwrot a nie plus czy minus. Przykro nam że to decydowało o awansie ale tak było liczone wszystkim. PozdrawiamDlaczego w pojedynku
mamy policzony zwrot, gdy Mirza przy stanie 1:0 dla Benesova w setach skreczowała ? Warto dodać, że ten typ zadecydował o tym kto awansował dalej.
dzisiaj będą już rozlosowane pary i dalsza częśc zabawykiedy losowanie ? ????
jest 18 grup więc nie ma tego problemu ????"7. Kolejnym etapem konkursu będzie rywalizacja w 1/9 na identycznych zasadach jak w 1/17.
8. Z tym że zaznaczam że tam jedna drużyna będzie miała wolny los a więc automatyczny awans do kolejnej fazy naszej zabawy."
zostaje po 1/17 17 drużyn. Do 1/9 potrzeba 18. Rozumiem, że wolny los dotyczy tej fazy turnieju ? Czy będzie to drużyna przegrana w 1/17 z najwyższym AKO ?
Tak wolny los będize obowiązywal po odbyciu się tej rundy, a drużyna z wolnym losem automatycznie awansuje do tej 9 która będize podawała typy na dany dzień z której 5 najlepszych awansuje do ostatecznej rozgrywki."7. Kolejnym etapem konkursu będzie rywalizacja w 1/9 na identycznych zasadach jak w 1/17.
8. Z tym że zaznaczam że tam jedna drużyna będzie miała wolny los a więc automatyczny awans do kolejnej fazy naszej zabawy."
zostaje po 1/17 17 drużyn. Do 1/9 potrzeba 18. Rozumiem, że wolny los dotyczy tej fazy turnieju ? Czy będzie to drużyna przegrana w 1/17 z najwyższym AKO ?
Sorki za zamieszanie ale przez uwage źle popatrzyłem i policzyłem wszyystko ale już jest poprawione i wolnego losu nie będzie Moja nieuwaga heheeale przecież jest 18 par to o jakim wolnym losie wy piszecie
To jest 1/18 a nie 1/17 ????
Podasz 4 typy takie same. Jeden, najsłabszy wg Ciebie, wyrzucasz i zamieniasz go innym typem. Wygrywasz mecz..9. Kolejnym etapem bo 1/9 gdzie zostanie na placu boju tylko 9 zespołów odbędzie się na następujących zasadach:
- nie będzie rywalizacji zespołowej
- każdy z 9 zespołów ma za zadanie podac 5 typów na dany dzień tj 19sierpnia
- z tych 9 drużyn dalej awansuje 5 zespołów z najwyższym trafionym ako podczas tego dnia
Czy bedzie mozna uzywac tych samych spotkan? Bo oferta Baha jaka jest kazdy wie, i to byloby predzej konkurs kto pierwszy ten lepszy, a nie kto lepiej typuje gdyby nie mozna bylo, jako ze osoby ktore siedza na forum akurat pierwsze zatypuja