sorry, niechcący usunęły mi się dwa zamiast jednego:| Już przywracam.Prasa,gdzie zniknął post z typami mojego przeciwnika Diego71???
Pytam,bo 2mecze mu z tego kuponu już nie weszły,a teraz patrzę,że postu nie ma...
Teraz to masz chyba czekać na przeciwnika w kolejnej rundzieMam pytanie jeżeli wygrywam już 3:0 z przeciwnikiem, to mam podawać kolejne typy bo widzę że moje typy za 30.01 nie zostały podliczone??
Od przyszłego tygodnia....To czekam a kiedy następna runda?
Patrząc na poprzednie przykłady widac, że zawsze ważna też jest opinia przeciwnika. A czemu miałbym zaliczyc 2 typy? Wyraźnie w regulaminie jest napisane, że kupon na dzień MUSI składac się z trzech zdarzeń. Nic nie jestem w stanie poradzic, regulamin jest taki sam dla wszystkich. Wiem że się zgodziłem ale jasne jest, że celahim może się nie zgodzic na ten manewr.Ehh.. no rozumiem ze ten typ na ktory zgodzil sie Prasa nie bedzie zaliczony ale czemu od razu caly kupon? Szanse sa i tak mizerne ale zawsze sa. Przyjmuje na klate, ale Prasa mogles powiedziec ze musze sie zapytac przeciwnika, bo myslalem ze najwazniejsze zdanie ma glowny Mod. Wiadomo ze w tej sprawie to ja zrobilem cos jakby 'ponad' i nie do konca zgodnie z regulaminem, no ale kazdy walczy o swoje.
dobra nie bede sie klocil choc moglbym wykazac kilka rzeczy na moja korzysc... niech sobie celahim gra dalej choc nie zasluzyl aby przejsc po takich zmiennych decyzjach. bez odpPatrząc na poprzednie przykłady widac, że zawsze ważna też jest opinia przeciwnika. A czemu miałbym zaliczyc 2 typy? Wyraźnie w regulaminie jest napisane, że kupon na dzień MUSI składac się z trzech zdarzeń. Nic nie jestem w stanie poradzic, regulamin jest taki sam dla wszystkich. Wiem że się zgodziłem ale jasne jest, że celahim może się nie zgodzic na ten manewr.
Od następnej rundy będzie prościej. Po prostu nie ma opcji dodawania typów, bez względu na to czy przeciwnik się zgodzi czy ie. 0 mozliwości edycji posta.
"W przypadku opadów deszczu lub innych sytuacji opóźniających spotkanie ( ale niezależnych od samych zawodników ), zostanie ono rozliczone po jego zakończeniu, choćby nastąpiło to dzień później"
powyżej cytat z regulaminu.
Typowane przeze mnie spotkanie
2. 30-01-09 23:00 Bryan B./Bryan M. - Bhupathi M./Knowles M. typ:3 sety kurs: 2,35
zostało rozliczone jako "zły dzień"
A więc informuję, że spotkanie zostało pierwotnie planowane na 30-01-2009 (w trakcie podawania typu w tym dniu miało się odbyć). Ale zostało przesunięte na 31.01.2009 czyli opóźnione niezależnie od zawodników. Typ ten pojawił się nie tylko u mnie.
Dlatego proszę admina o stosowanie regulaminu który przecież sam napisał i każe innym przestrzegać oraz poprawną weryfikację mojego typu.
Przesunięte przez kogo? Przez organizatorów Australian Open czy przez bukmachera, który źle wpisał date? Przejrzałem order of play dokładnie i nie widzę, żeby to oni przesuneli ten mecz;]carvallho pisałem o tym wcześniej i nikt do tej pory nie odpowiedział:-?
Do każdego.Mam jedno pytanie czy data musi być przypisana indywidualnie do każdego spotkania??Czy może być napisane naprzyklad 1kolejka 28-01-09???
Jeśli chodzi o regulamin to jest różnica. Poza tym spotkania zaczynały sie gruuubo przed północą. 1 dzień konkursu = się jeden dzień w kalendarzu. Aby nie było wątpliwości, na nową rundę rozpiszemy szczegółowy terminarz.1.1.30-01-09 09:30 Nadal R. - Verdasco F. Typ: 4 lub więcej setów kurs : 2,0
2.29-01-09 19:00 Kim K. - Gregorc L. Typ: 1 kurs : 1,5(Carson)
3.29-01-09 20:15 Delgado R. - Jun W.-S.Typ 1 kurs: 1,5(Carson)
AKO:4,50
Witam ponownie co prawda udało mi się awansować dalej ale mimo to chciał bym wiedzieć czemu te dwa spotkania nie zostały mi zaliczone?
Kim-Gregorc 2:1 (6:4,5:7,6:2)
Delgado-Jun 1:0 (6:1,3:0 krecz)
Chodzi o daty? Czy może pomyłka moda?
Typuję zawsze rano jako jeden z pierwszych (potem pracuję nie mam czasu na komputer) rano oferta na bahu jest jeszcze mała wybieram to co jest czy jest różnica czy spotkanie odbywa się 5 minut po pólnocy czy 5 minut przed północą?? to tylko 10 minut różnicy ale jednak dwie różne daty.
Troszkę może jest to dziwne...ale tak;]To ja mam pytanie odnośnie podawania tych 2 typów. Także podałem 2 typy z czego mam 1 trafiony a nie podałem 3 bo w chwili wysyłania posta nie było w ofercie więcej zdarzeń, a dłużej już nie mogłem czekać. Mój przeciwnik podał 3 typy z czego jeden nie jest rozgrywany tego dnia co nasz pojedynek czyli 31.01.
I teraz moje pytanie, czy jak bym zrobił tak jak on i nie mając 3 typu podał obojętnie jaki typ niezgodny z regulaminem to kupon miałbym zaliczony?