>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania i niezgodności

lebron44 0

lebron44

Użytkownik
Nie chodzi o złe kursy, tylko o zły iloczyn !!
2*2*2,1= 8,40
więc wszystko jest dobrze. Po prostu zmienił się kurs na ostatnie spotkanie. Czyli zamiast 2,10 teraz wynosi 2. Czy to jest takie niemożliwe, aby kurs zmienił się o 0,10? Tu nie chodzi o 1zł czy wyższe stawki. Ale o marne 0,10.
Moge zrezygnować z konkursu ale prosze nie robić ze mnie oszusta.

olisadebe7 36

olisadebe7

Forum VIP
2*2*2,1= 8,40

więc wszystko jest dobrze. Po prostu zmienił się kurs na ostatnie spotkanie. Czyli zamiast 2,10 teraz wynosi 2. Czy to jest takie niemożliwe, aby kurs zmienił się o 0,10? Tu nie chodzi o 1zł czy wyższe stawki. Ale o marne 0,10.

Ale zobacz. W Twoim poście są trzy razy kursy 2,00. Sugerujesz, że było 2,1 i ktoś Ci to zmienił??

dzuda 2

dzuda

Użytkownik
Proszę modów o dopisanie w moim poście nr 35 w III ćwiartce o dopisanie AKO: 3.24 i buka BAH. Zapomniałem tego wpisać ;)

To daj linka:|

dzuda 2

dzuda

Użytkownik
Proszę modów o dopisanie w moim poście nr 35 w III ćwiartce o dopisanie AKO: 3.24 i buka BAH. Zapomniałem tego wpisać ;)

To daj linka:|
http://forum.bukmacherskie.com/showpost.php?p=855417&amp;amp;postcount=35
Proszę bardzo.
Chciałbym jeszcze zauważyć na wszelki wypadek, że mecz, który obstawiłem w Johannesburgu został przeniesiony na jutro z powodu opadów deszczu w dniu dzisiejszym i związanych z tym opóźnień. Rozumiem, że będzie on podliczony normalnie, tylko jutro? Chodzi mi o typ:
3/02/2009, 12:00 Granollers M. - De Chaunac S.

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
http://forum.bukmacherskie.com/showpost.php?p=855417&amp;amp;postcount=35
Proszę bardzo.
Chciałbym jeszcze zauważyć na wszelki wypadek, że mecz, który obstawiłem w Johannesburgu został przeniesiony na jutro z powodu opadów deszczu w dniu dzisiejszym i związanych z tym opóźnień. Rozumiem, że będzie on podliczony normalnie, tylko jutro? Chodzi mi o typ:
3/02/2009, 12:00 Granollers M. - De Chaunac S.
Jeśli przeniesiono spotkanie z powodów niezależnych od zawodnika ( czyli deszcz, przeciągający się poprzedni mecz ), to typ zostanie zaliczony mmo iż odbywa sie w innym terminie.

dzuda 2

dzuda

Użytkownik
Tylko, że tak na prawdę ciężko to sprawdzić. Mecz ten był zarówno u wszystkich buków, jak i na livescorach na dzisiaj na 20.00. Rano padał jednak w Johannesburgu deszcz i przynajmniej to spotkanie widnieje już w jutrzejszych planach.

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Tylko, że tak na prawdę ciężko to sprawdzić. Mecz ten był zarówno u wszystkich buków, jak i na livescorach na dzisiaj na 20.00. Rano padał jednak w Johannesburgu deszcz i przynajmniej to spotkanie widnieje już w jutrzejszych planach.
Ale spokojnie. W order of play zaplanowany był na dziś na 20. I to się liczy;]

michau 84

michau

Forum VIP
Dzień pierwszy ćwiartka III podliczona - w razie błędów grzecznie pisać z linkiem do posta :!: :razz:

marvel90 0

marvel90

Użytkownik
Ale spokojnie. W order of play zaplanowany był na dziś na 20. I to się liczy;]
Mam podobną sytuacje, co prawda przegrałem w tym pojedynku i nie mam szans na zwycieztwo w tej kolejce, ale nie wiem z jakiej racji moderator sie tak pośpieszył w innym przypadku od czegoś takiego moze zależeć kogoś zwycieztwo lub ewentualna porażka: 02.02.2009 15:00 Calleri A. - Massu N. Typ: Grane sety: 3 sety Kurs: 1.90 grają dziś ⛔

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Mam podobną sytuacje, co prawda przegrałem w tym pojedynku i nie mam szans na zwycieztwo w tej kolejce, ale nie wiem z jakiej racji moderator sie tak pośpieszył w innym przypadku od czegoś takiego moze zależeć kogoś zwycieztwo lub ewentualna porażka: 02.02.2009 15:00 Calleri A. - Massu N. Typ: Grane sety: 3 sety Kurs: 1.90 grają dziś ⛔
Nie grają dziś.;] Grają o 2 w nocy naszego czasu. To jest planowy czas rozpoczęcia meczu wg. OOP;]

marvel90 0

marvel90

Użytkownik
Zobacz moje typy na pierwszą kolejke, typowałem ten mecz wczoraj, typowałem go dziś i mam 2x ⛔ zamiast poczekać na rozstrzygniecie...

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Kolejny konkurs co chcesz niby zrezygnować? Kolejny konkurs co niby masz gdzieś? W konkursie hokejowym bezczelnie zawyżyłeś kurs i miałeś jeszcze pretensje. To może zrezygnuj z wszystkich konkursów na forum skoro wszędzie masz problemy.
Niektóre jednostki to co konkurs mają problemy w liczeniu, z odczytywaniem kursów itd.
Jak ma się problemy z tym to nie trzeba brać udziału w konkursach, proste.

malin157 78,5K

malin157

Znawca - Sporty zimowe
Dzień pierwszy ćwiartka III - z podliczeniem kursów wszystko w jak najlepszym porządku, tylko to ja powinienem prowadzić 1-0 (para: robson United xD - malin157)

M 0

matiz12

Użytkownik
Mój przeciwnik Kuruś nie typował w Dniu 2, a ja nie trafiłem żadnego meczu.
Jak to bedzie policzone????

n3r0 632

n3r0

Użytkownik
Pytanko jedno. BAH nie wiem czemu wystawił dwukrotnie spotkanie Grannolers, M - De Chaunac. W obu przypadkach kursy się różnią. Ja właśnie podałem typ na to spotkanie i teraz nie wiem, która możliwość będzie uznana za prawidłową.

hoks 35

hoks

Użytkownik
Przy spotkaniu Cipolla F. - Chiudinelli M. popełniłem błąd zamiast dać 2 dałem 1 po takim samym kursie. Jeżeli jest taka możliwość to proszę o poprawienie (1 runda - Ćwiartka II)
Pytam po raz 3 i nadal nie mam odpowiedzi. Rozumiem, że w regulaminie jest napisane, że nie ma popraw jednak była to sytuacja gdzie miałem dać podgląd i sprawdzić czy wszystko się zgadza, a przez przypadek dałem zatwierdź. Biorę już drugi raz udział w zabawie Masters Tennis i pierwszy raz zdarzył mi się taki błąd. Nie wspomnę już, że Olisadebe7 gdy miał być krecz podał zastępczy typ (regulamin wyraźnie mówi jak rozliczany jest krecz) co oznacza że dał 4 propozycje zamiast 3 i zostało mu kupon normalnie policzony (przy 2 kupon = ako 1).

Do góry Bottom