fc_barcelona
Użytkownik
mam podać nowy typ za dzisiejszy mesz selli czy nie ? :/ ja się już poddaje . :/ każdy mówi innaczej .
Ostatni raz...mam podać nowy typ za dzisiejszy mesz selli czy nie ? :/ ja się już poddaje . :/ każdy mówi innaczej .
Ja mam OOP zawierające ten mecz;]Mecz De Voest - Gil był w pierwotnym OOP, teraz na stronie jest OOP po restarcie
Informacja ze strony oficjalnej "Ja mam OOP zawierające ten mecz;]
Ale o co Ci chodzi. Przecież wyraźnie ten mecz zaplanowany był na dzisiaj. Więc nie odbył się z powodu deszczu. Więc jak jutro się odbędzie to jak go trafisz to będzie . Po co śmiecisz temat.Informacja ze strony oficjalnej "
Wednesday, 04 February 2009
(Play scheduled to restart at 5:30pm)"
Prosze o zmiane typu nr 3 - Karlovic - Stakhowsky - na typ:Dzień 4
maradie - Xavy
1. 05.02.2009 11:00 Mathieu P.-H. - Hernych J. DW 2:0 @ 1,60
2. 05.02.2009 12:00 Garcia-Lopez G. - Mayer L. DW 2:0 @ 2,25
3. 05.02.2009 10:00 Karlovic I. - Stakhovsky S. DW 2:0 @ 2,00
AKO: 7,20
Buk: BAH
tą sytuację rozumiemhttp://forum.bukmacherskie.com/showpost.php?p=858904&postcount=105
Prosze o zmiane typu nr 3 - Karlovic - Stakhowsky - na typ:
3. 05.02.2009 2:45 Levine J. - Jenkins S. 1 @ 1,40
Podalismy z Xavy'm ten sam typ (ja zrobilem to 2 minuty pozniej). Jak pisalem swojego posta, jego propozycji jeszcze na forum nie bylo, dopiero po dodaniu przeze mnie wiadomosci z typami zobaczylem ze Xavy zrobil to 2 min wczesniej i 1 typ nam sie pokrywa. Prosze modow o wyrozumialosc - marna tu moja wina w tej sytuacji.
spotkanie zostało przesunięte na jutro z powodu obsuwy czasowej, Bagieta zaczął grać singla o 19 więc raczej nie byłoby fair jakby 15 min po zakończeniu jednego meczu przystępował do drugiego ????Dałem na dzisiaj typ: Levinsky J./Scherrer J. - Baghdatis M./Chardy J. Typ: 2 Kurs: 1.65. Spotkanie to miało być rozegrane na pewno dzisiaj, co potwierdza OOP http://www.atpworldtour.com/tennis/en/common/TrackIt.asp?file=/1/posting/2009/5012/op.pdf ale z jakiegoś powodu nie zostało do tej pory dzisiaj rozegrane, choć spotkanie poprzednie na korcie nr 1 zakończyło się już jakiś czas temu, mam nadzieję że będzie zaliczone jeśli będzie rozegrane jutro
//link
Może mi ktoś powiedzieć co z moim przypadkiem.Mam czekac na wynik dzisiejeszy spotkania deblowego hiszpanów,czy mam zaliczony zastepczy typ.To wazne bo nie wiem czy mam juz typowac czy czekac do rozstrzygniecia ostatniego meczu,ktory moze zakonczyc rywalizacje.Dzień 3:
Zico 1910 - Klechu
04-02-09 02:00 Calleri A. - Massu N. [email protected]
04-02-09 18:00 Capdeville P. - Gimeno-Traver D. [email protected]
04-02-09 12:00 Ferrer D./Navarro Pastor I. - Granollers M./Ventura S. [email protected]
AKO: 5,32
BAH
Podaję typ zastępczy za spotkanie deblowe,ktore odbedzie sie jutr.Podczas typowania wczoraj widniała data 4.02.Nowy typ to:
Murray J./Vemic D.-Petzschner P./Peya A [email protected]