>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania i niezgodności

czerniak 19

czerniak

Użytkownik
Chciałem się zapytać dlaczego nie zostałem uwzględniony w najnowszej tabeli, skoro brałem udział w kolejce nr. 6 :?:

czerniak 19

czerniak

Użytkownik
Bardzo przepraszam za zamieszanie... nie zapoznałem się w odpowiednim stopniu z regulaminem i nie naliczałem sobie -100 pkt. za każdy opuszczony dzień. Czy jestem dalej uwzględniany w grze :?: Mam nadzieję, że nie zostałem wprowadzony na żadną czarną listę ????

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Nie , po prostu nie podałeś najwidoczniej bilansu osoby brały udział tylko z podanym bilansem ja nie będę zgadywał kto ma jaki bilans ;)

W 0

w4cho

Użytkownik
Przepraszam,ale nie zrozumialem do konca regulaminu o podliczaniu bilansu,przez co jest zle podliczony.Po ponownym podliczeniu wynosi on +190j.Prosze o zrozumienie,oraz nie dyskwalifikacje z konkursu.

tc4t 13

tc4t

Użytkownik
Ja natomiast źle ponumerowałem swoje typy w 7 dniu , mój post jest na pierwszej stronie na samym początku powinno być 13 i 14 a nie 9 i 10 :/ Jeśli to ma jakieś znaczenie to proszę o poprawienie .

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Kucharz_TM może będziesz ponawiał pytanie co godzinę? I przy okazji napiszesz sobie tutaj tak ze 100 postów.

Odpowiedź:
Bo nastąpiła pomyłka.

Pozdrawiam

czerniak 19

czerniak

Użytkownik
Przepraszam za niedopisanie bilansu do mojego ostatniego postu, który znajduje się na pierwszej stronie typowania na 8. dzień MŚ&gt; Bilans wynosi +35 pkt.

O 0

odil007

Użytkownik
Przez pomyłkę podałem w typach na dzisiaj typy na jutro. Proszę o zmianę moich dzisiejszych meczy na poniższe zdarzenia.
#15 godz.19:00
Zdarzenie: Rumunia - Hiszpania
Typ: W której połowie padnie więcej bramek?- druga połowa
Kurs: 1.70
Buk: BAH
#16 godz: 18:00
zdarzenie: Tunezja - Brazylia
Typ: Poniżej 57.5 gola
Kurs: 1.85
Buk:BAH
Bilans: +175

H 0

howser

Użytkownik
Ja też pomyliłem typy i podałem jutrzejsze prosze o usunięcie postu #17 na dzisiaj zaraz wkleję. Przepraszam za zamieszanie i z góry dzięki.

Do góry Bottom