podbijam pytaniespokojnie ludzie. ja chcialem sie zapytac o te mecze 1/41 jak gramy z przeciwnikiem 2 kolejki to decyduje ako wieksze ogolnie czy np wygram w 1 kolejce a w 2 przegram i dogrywka czy ako mam z 2 kolejek 15 a on 10 i wchodze?
No dziwne, ja miałem 1.50 ale tobie widze się grunt pali pod nogami bo dałeś ten sam typ to zaczynasz zmyślać..Można stawiać mecz ten sam -oby nie 3 mecze te same! Ty kolego zawyżyłeś kurs Mattek B./Mirza S. - Chan Y J./Chuang C J. 1.45 , a dales 1.5 Mała różnica -a jednak-sprawdziłem to dokładnie 1 min. po Twoich typowaniu -nie wiem czy w ciągu 1 min. zmieniły sie kursy.
ANAPOLON jakies Handicap daje -tak jak już napisałem od razu powinne być vo za takie zagrywki!To już 2 etap i ludzie nalej niczego nie rozumieją?
Nie można stawiać ani jednego co wyraźnie napisał nikifor, ja wiem, zę twoim jedynem celem w tym miesiącu jest wygranie ze mną ale nie po trupach modku.. :]Ten sam mecz można lecz na inny typ.
to w mojej parze koles podal niezgodne typy, Mack_Tm bodajze, i tak wygralem ale wole do 0Nie można tylko 1x2 oraz Under/Over było jasno określone