A co do wolnych losów wyszło tak a nie inaczej więc nie próbuj doszukiwać się tutaj oszustwa bo szukasz dziury w całym widzę jesteś nadgorliwy to wyłąduj to przed lustrem a nie mi tutaj
Jeżeli chodzi o wolne losy, to mi to generalnie "wisi", czy są i kto je otrzymuje (i za co). W kolejnych etapach znowu będzie nieparzysta liczba, znowu ktoś dostanie "prezent" - nie moja sprawa. Skoro organizatorzy tak ułożyli
konkurs, to niech tak będzie. W którym momencie niby sugerowałem coś o oszustwie?
Jaca a ty chyba szukasz tylko opcji krytyki mówię że teraz nie popełniłem błędu ale najwidoczniej jesteś nie kumaty...
Dokładniej, to powiedziałeś:
A ja niestety nie zawiniam w tym konkursie lecz ktoś inny
Faktycznie muszę być "nie kumaty", bo myślałem, że mówiąc to, masz na myśli
konkurs, a Ty myślałeś o "teraz"
Praktycznie na każdym kroku podkreślasz, że to "inni" są winni, a swych błędów nie widzisz...
Wprowadziłeś zamieszanie z ako (najpierw sam liczyłeś jako iloczyn, później jako sumę), a gdy padło pytanie jak ma byc liczone to odpowiadasz, że
Ja powiedziałem jasno że tak trzeba liczyć
widać tez ktoś "niekumaty"...
Jaca a ty chyba szukasz tylko opcji krytyki
Niestety nie muszę szukać... Chciałbym, żeby Regulamin był jasny i czytelny i by nie było żadnych sprzeczności. Tymczasem sam postępujesz w sprzeczności do ... samego siebie. Ako liczysz raz tak, raz inaczej. Raz dany typ zaliczasz, raz podajesz, że jest sprzeczny z Regulaminem. Jak pada pytanie jak powinno być w końcu, to podajesz banalną odpowiedź, że wszystko jest jasne (weź poprawkę, że może ktoś jest "niekumaty" i może się gubić przy sprzecznych decyzjach
) a w dalszej kolejności nazywasz to krytykanctwem i w obliczu braku argumentów na obronę - ulubione zdanie - "jak się nie podoba, to..."
Od iluś już postów chcę, żebyś w końcu raz i konkretnie (najlepiej w Regulaminie) określił co mozna typować (jeżeli można handi, 1 połowę, czy cokolwiek jeszcze innego, to niech to będzie wymienione), jak ma być liczone ako, itd.
Tymczasem uparcie to ignorujesz (dlatego przytoczyłem Twoje błędy).
Naprawdę tak ciężko to zrobić? Czy lepiej niech każdy przed podaniem typów się zastanawia - podać handi, czy nie (bo może akurat ten, kto będzie sprawdzał uzna to za niezgodne z regulaminem), ako będzie liczone jako iloczyn, czy sumę itd...
Znając życie, to i tak nie będzie dokładnie wyjaśnione co mozna stawiać, a co nie - prędzej pewnie dostane warna, bo poczujesz się obrażony, że śmiem Cię krytykować.
Pozdrawiam.