>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania i niezgodności

Status
Zamknięty.
zaszkins 5

zaszkins

Użytkownik
Drużyna Experci brała czynny udział w konkursie a ich nie widzę. Raz nie daliśmy typów bo kapitan nie miał dostępu do Internetu o czym nie wiedziałem. Potem dawaliśmy dziś tez.

lebron44 0

lebron44

Użytkownik
???? kartka dla moderatorow. Co oni robia z ty konkurse.. pewnie nie szlo im w konkursie i zdyskwalifikowali polowe druzyn. ehhh. zostaly jeszcze inne konkursy. Zcze powodzeia wszstkim.

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
???? kartka dla moderatorow. Co oni robia z ty konkurse.. pewnie nie szlo im w konkursie i zdyskwalifikowali polowe druzyn. ehhh. zostaly jeszcze inne konkursy. Zcze powodzeia wszstkim.
Jakbyś nie zauważył to było od cholery w/o. W lidze B, w której brałem udział było średnio po 3-4 w/o na kolejkę, jaki jest sens gry jak zdobywa się punkty nic nie robiąc?

M 0

mieciu

Użytkownik
Około tydzień temu podałem że jest błąd w przeliczeniu bramek(olali to). A teraz konkurs ma byc od nowa. Moim zdaniem moderatorom źle idzie i dlatego chcą zacząć to wszystko od nowa. Tak więc prosze o usunięcie z konkursu teamu: Muł Muł Muł Muł w składzie mieciu i lolo081. Jako powód podaje niechęc brania udziału w konkursie który jest USTAWIONY.

jaca 0

jaca

Użytkownik
Naprawdę nie rozumiem tego oburzenia. Moim zdaniem reorganizacja jest lepszym rozwiązaniem, niż połowa walkowerów w kolejce. Widząc co sie dzieje sam proponowałem wprowadzenie jakiś zmian. Natomiast do osób, które mają pretensje, to gdybyście troszke uważniej śledzili co się dzieje, to pewnie byście zauważyli:
1) Drużyna Experci nie podała typów zarówno w 2, jak i w 3 kolejce
2) Drużyna Muł Muł Muł Muł - faktycznie był błąd w podliczeniu bramek, ale to i tak nie miało znaczenia, bo otrzymaliście za ten mecz walkower, więc niby jak miał być wynik poprawiony?
3) Lebron44 - w ostatniej kolejce Twoja drużyna podała 5 typów, za co zwrócona została tylko uwaga. Większym problemem było to, że podaliście typ w meczu Kazachstan-Portugalia jako poniżej 3,5 (podczas, gdy w rzeczywistości powinno być poniżej 3) i to moderatorzy uznali jako próbę oszustwa i stąd dyskwalifikacja.

To wszystko można było zauważyć przeglądając tematy z typami - ja przejrzałem wszystkie grupy licząc walkowery i robiąc tabele dla każdej z grup (i żeby nie było, to o żadnej z wymienionych wyżej rzeczy nie informowałem moderatorów, a oni sami zauważyli te błędy). Nie wiem też co macie na myśli pisząc o &quot;ustawieniu&quot; i że moderatorom nie szło, bo akurat ich drużyny były w czołówkach w swoich grupach. Ale przecież łatwiej powiedzieć, że jest &quot;układ&quot; ;)

beau 1

beau

Forum VIP
Czy drużyna Mieciu lolo się wycofuje??
Drużyna Experci nie podała typów 2 razy a Lebron tak jak napisał Jaca probował oszukać nas i złamał regulamin.Wasze zarzuty są bezpodstawne.Wielkie dzięki za to że tak nam sie odwdzięczacie za naszą pracę.
Pierwsza kolejka albo wtorek-środa albo środa-czwartek.

lolo081 0

lolo081

Użytkownik
Wycofujemy sie poniewaz nie odpowiada nam to ze konkurs zaczyna sie od zera. Mecze z poprzedniej ligi mogly zostac uwzglednione w tej (oczywiscie miedzy odpowiednimi druzynami). Mam nadzieje ze nie trafimy na czarna liste.

n3r0 632

n3r0

Użytkownik
Proszę już po raz kolejny o zmianę nazwy drużyny w grupie A i w całym terminarzu tej grupy. To jest śmieszne co tam się dzieje.
Nasza nazwa drużyny i oczywiście naszego klubu to JEZIORAK IŁAWA, a nie JEZIORO Iława. Trochę szacunku proszę.
Pełna nazwa drużyny powinna brzmieć: jeziorak-ilawa.pl
==&#39;

cineklodz 0

cineklodz

Użytkownik
Czy drużyna Mieciu lolo się wycofuje??
Drużyna Experci nie podała typów 2 razy a Lebron tak jak napisał Jaca probował oszukać nas i złamał regulamin.Wasze zarzuty są bezpodstawne.Wielkie dzięki za to że tak nam sie odwdzięczacie za naszą pracę.
Pierwsza kolejka albo wtorek-środa albo środa-czwartek.
a mozna zrobic kolejke 3dniowa? wtorek-czwartek. wtedy bedzie mozna podawac typy z calej oferty ligi mistrzow i pucharu uefa.

sutek 79

sutek

Forum VIP
Około tydzień temu podałem że jest błąd w przeliczeniu bramek(olali to). A teraz konkurs ma byc od nowa. Moim zdaniem moderatorom źle idzie i dlatego chcą zacząć to wszystko od nowa. Tak więc prosze o usunięcie z konkursu teamu: Muł Muł Muł Muł w składzie mieciu i lolo081. Jako powód podaje niechęc brania udziału w konkursie który jest USTAWIONY.
Dobryyyyy jesteś.Nie wierzysz w umiejętnosci typerskie modów ? Popatrz jakie mieli wyniki.Szkoda słów pod twoim adresem !

tbm 642

tbm

Forum VIP

Co jak co ale moderatorom szło w miarę dobrze. Akurat ja i Sutek (drużyna OE Fans) mieliśmy dotąd na swoim koncie trzy zwycięstwa i to nie walkowery, których było od groma w każdej kolejce.

Co prawda jesteśmy stratni i też moglibyśmy narzekać, że konkurs zacznie się od nowa, ale wierzymy w swoje umiejetnosci i gramy dalej ;)

lolo081 0

lolo081

Użytkownik
Panowie po przemysleniu sprawy i zapoznaniu sie z waszyn zdanie druzyna Mul Mul Mul Mul postanowila wrocic do konkursu o ile jest to jeszcze mozliwe. Jest to ostateczna decyzja i sory za zamieszanie. Niech wygraja lepsi.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Mojej ekipie też szło dobrze. Drużyna Alko%Team miała komplet punktów w, którejk jest damian77 i ja. Więc z takimi oskarżeniami się wstrzymujcie ludzie.... :]

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Drużyną którym się nie podoba mogą się wycofać ! , A oskarżenia wsadźcie sobie do ........... Kieszeni . Bo na prawdę ręce opadają. Zastanówcie się co piszecie.
Pozdro dla normalnych i zrozumiałych

M 15

maja81szn

Użytkownik
Pozdro dla normalnych i zrozumiałych
oooooooo mam pozdrowienia :-D dzieki Doberman :-D

Jaca ciekawe to co piszesz, powinienem Cie poznać ????

A co do zmian spowodowanych w konkursie to na mozna było odnieść pierwsze wrazenie, że &quot;coś tu nie gra&quot; jednakże gdy sie przyjrzymy bliżej i głębiej to &quot;nie ma podstaw robić dym&quot;.

Więc wracajmy do typowania a nie &quot;głupot&quot; gadania :-D
Niech zwycięży najlepszy to sobie humor polepszy :-D

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom