damianmularczyk
Użytkownik
ok w takim razie sorry
Spoko pewnie też bym sie troche zdenerował ????ok w takim razie sorry
Hehe, bardzo proste ???? Ustawiasz stronę tak, aby widoczny buł kupon, naciskasz na klawiaturze na PRT SC i wtedy robi Ci się zrzut ekranu. Wchodzisz do programu PAINT, zaznaczasz na wolnym polu wklej, następnie używasz opcji wytnij, zaznaczasz kuponik i w nowym pliku painta wklejasz kupon i zapisujesz ???? Następnie na forum dodaj załącznik, wyszukujesz tego zapisanego pliku i ładuje się do posta ????Witam może mi ktoś wytłumaczyć jak zrobić dobrego screna, ponieważ jak robię cały ekran to potem nie mogę wkleić na forum:/ Proszę o kontakt na: priv, gg(9549296), lub tu w tym wątku
Hehe, bardzo proste ???? Ustawiasz stronę tak, aby widoczny buł kupon, naciskasz na klawiaturze na PRT SC i wtedy robi Ci się zrzut ekranu. Wchodzisz do programu PAINT, zaznaczasz na wolnym polu wklej, następnie używasz opcji wytnij, zaznaczasz kuponik i w nowym pliku painta wklejasz kupon i zapisujesz ???? Następnie na forum dodaj załącznik, wyszukujesz tego zapisanego pliku i ładuje się do posta ????
A ja w kwestii poprawienia wyniku, gdyż my OE Fans jak się nie mylę wygraliśmy z drużyną Kaczory 5-3. Już raz pisałem jednemu z modów na gg ale nie poprawiłWyniki 2 Kolejki
OE Fans - Kaczory 4-3