>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania i niezgodności

Status
Zamknięty.
edyyy 0

edyyy

Użytkownik
dac karę za brak czytania regulaminu

A ja mam swoje pyt...kiedy panowie następna kolejka? Będzie jedna na tydzień?
może tobie też kara jakaś..?:jezora:

15. Kolejki rozgrywek rozgrywane są według poniższych reguł:
wtorek (lub czwartek) - środa = kolejka (w zależności od oferty w danym tygodniu, typy podajemy do środy lub czwartku godz. 15:00)
sobota-niedziela - 2 kolejka (typy podajemy do niedzieli, godz. 15:00)

M 15

maja81szn

Użytkownik
może tobie też kara jakaś..?:jezora:

15. Kolejki rozgrywek rozgrywane są według poniższych reguł:
wtorek (lub czwartek) - środa = kolejka (w zależności od oferty w danym tygodniu, typy podajemy do środy lub czwartku godz. 15:00)
sobota-niedziela - 2 kolejka (typy podajemy do niedzieli, godz. 15:00)
To ja znam ten punkt...dlatego pytam...bo nie kazdy jest przed kompem 24h niektórzy pracują po 10h i chcieli by dac typy.

A jesli planowana jest kolejka na srode-czwartek jak teraz to czemu jeszcze nie ma rozpisów jak juz wtorek wieczór? Teraz co bede musiał wstac o 5 rano by dac typy na srode bo sa dobre mecze? Kolejka na dane dni powinna byc z wyprzedzeniem podawana .

al_capone 29K

al_capone

Gangster
W tygodniu wyjątkowo nie będzie kolejki. Związane jest to z bardzo ubogą ofertą. Więc 2 kolejka sobota-niedziela, a ten tydzień odrobimy w przyszłości...

damianek632 9

damianek632

Użytkownik
jak mam podliczyć wynik mojej drużyny w Lidze C , moja zdobyła 3 bramki ( experci ) a drużyna przeciwna ( Czudrag Sinnet Pruszków ) zdobyła 1 bramke ... i podała typ z tenisa (a w reg. pisze ze tylko zdarznia z piłki nożnej? ) jak mam to policzyć?? ma byc wynik 3-1 ? czy mają oni jakieś minusowe bramki?:jezora:

lolo081 0

lolo081

Użytkownik
przepraszam za błąd ale napisałem

Liga D
KOLEJKA:1
Spotkanie:pędzące kombinerki - Muł Muł Muł Muł
Wynik: 3 : 3

a poprawyny wynik to 3 do 1 dla Muł Muł Muł Muł gdyż drużyna przeciwna poprawnie wytypowała zdarzenie z hokeja i to wprowadziło mnie w błąd. Sory za kłopot.

michau 84

michau

Forum VIP
przepraszam za błąd ale napisałem

Liga D
KOLEJKA:1
Spotkanie:pędzące kombinerki - Muł Muł Muł Muł
Wynik: 3 : 3

a poprawyny wynik to 3 do 1 dla Muł Muł Muł Muł gdyż drużyna przeciwna poprawnie wytypowała zdarzenie z hokeja i to wprowadziło mnie w błąd. Sory za kłopot.

1 kolejka liga D

Pędzące kombinerki - Muł Muł Muł Muł

1. Inter - Napoli X @ 4,80 ⛔
serie A 20:30 06.10.2007
2.Paris SG - Rennes X @ 2,95 ⛔
Ligue 1 19:00 06.10.2007
3. GE Servette - Davos 1 @ 2,25 ✅ (3:2) = 2 bramki
Hokej Switzerland 19:45 06.10.2007
4. Warta - Kmita Zabierzow 1 @ 1,85 ✅ (1:0) = 1 bramka
Polska 2. liga 15:00 07.10.2007
Czyli jak łatwo policzyć 2 + 1 = 3 bramki

gdyż drużyna przeciwna poprawnie wytypowała zdarzenie z hokeja i to wprowadziło mnie w błąd.
sam piszesz ze poprawnie wytypowalismy a nie umiesz dodac 2+1...

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
michau, jest tylko jeden maluteńki problem. W tym konkursie typujemy spotkania Piłki Nożnej, a nie hokeja czy każdego innego sportu. Już rozumiesz :?:

pzDr

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Panowie już Benek napisał typujemy tylko i wyłącznie Piłke Nożną inne wyniki zostaną nie uwzględnione ! I jeżeli będzie się to powtarzało autorzy zostaną czyli Kapitanowie ukarani -2 bramkami.
Pozdrawiam

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
Czy jak mojego ziomka z teamu aka (c)apitana nie będzie to mogę zapodać ja typy? Bo ziomek wyjechał i go nie bedzie do niedzieli chyba. A typy mamy.

adwokat_typera 237

adwokat_typera

Użytkownik
smiech na sali podali typ z hockeya ... zaliczyli im typ za dwie bramki i potem dwie odjeli, czyli praktycznie zadnej kary nie ponieśli (wyszli na zero) zakładajać ja podam 4 typy z hocka i po kursach minimum 3,51 i co ? za kazdy policzą mi po 3 bramki wiec razem mam 12 xD odejmą za każdy typ po -2 co daje 8 karnych bramek ???? wiec mam 12-8 = czyli mam 4 bramki xD i moge wygrac mecz samymi zdarzeniami z hockeya xD smiech na sali ... wogóle ten typ wogóle nie powinien być liczony(bez względu czy wejdzie czy nie) , i oprócz tego minus dwie bramki, chociaż to tez nie dobra metoda bo zakładajac ze zdobedą jedną bramke i od tego odejmniemy im dwie to przykładowy wynik bedzie np 3:-1 lub
2:-1, lepszym rozwiązaniem było by przyznanie +2 bramek dla przeciwnika niż odejmowanie drużynie która nie zna regulaminu, zapobiegło by to takim śmiesznym wyniką jakie mogą powstać ... poza tym ciekawe czy wszyscy biorący udział w turnieju maja ukończone 18 lat hm ... połowa z pewnościa nie zna regulaminu ???? smiech na sali ... mam nadzieje ze amatorszczyzna odpadnie w grupach i zacznie sie prawdziwa rywalizacja ... jak narazie wiecej smiechu niż powagi ...

jaca 0

jaca

Użytkownik
smiech na sali...
Prawdę mówiąc, to tym postem możesz wywoływać śmiech (wątek też wypadałoby przeczytać ze zrozumieniem ;) )
Żadnych ujemnych punktów za podanie typu z innej dyscypliny nie było (po prostu typy nie były brane pod uwagę). Natomiast kara -2 bramki może być nałożona, gdyby ktoś w kolejnych kolejkach nadal podawał typy z innych dyscyplin (choć nie wiem, czy kara dotyczyłaby konkretnego meczu, czy tylko uwzględniona w bilansie tabeli) - jak już wspomniał doberman90.
A tak na marginesie, to nie rozliczanie błędnych typów jest już samo w sobie karą dla drużyny (w końcu tracą szansę na zdobycie &quot;bramek&quot;), więc osobiście nie widzę powodów, żeby przyznawać dodatkowe punkty drużynie przeciwnej. Ewentualne kary powinny odnosić się do punktacji ogólnej drużyny nagminnie łamiącej regulamin - takie jest moje zdanie.

adwokat_typera 237

adwokat_typera

Użytkownik
3. GE Servette - Davos 1 @ 2,25 ✅ (3:2) = 2 bramki
Hokej Switzerland 19:45 06.10.2007

po takim zapisie odnosze wrażenie jakby najpierw przyznano im dwie a potem odjęto dwie ???? wiec stąd moja wyliczanka systemowa xD a na poważnie hm to i tak uważam ze regulamin powinien być surowy a tych którzy go nie przestrzegaja lub nie znaja (nie czytali) powinno sie karać ????

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
pchela ta może, było już to pytanie zadane kilka postów wyżej. Następnym razem wysil się bardziej.

adwokat_typera, każdy ma prawo do błędu. Ty jesteś osobą, która niepopełnia błędów :?: Nie wierze :] Więc następnym razem nie bądź tak arogancki i zastanów się nad sobą.

PS Używasz często słowa &#39;wogóle&#39;, pisze się je osobno: &#39; w ogóle&#39;. Napisałem to by pokazać Ci, że też się mylisz. :]

pzDr

adwokat_typera 237

adwokat_typera

Użytkownik
Fakt w pisowni tego słowa często brakuje mi spacji ... co powoduje iż jest ono niepoprawnie napisane i rzuca sie w oczy ???? postaram sie pisać wolniej i dokładniej. Jednak istnieje takie coś jak ranga błedu, są mniej lub bardziej istotne ... A co do popełniania błedów wiadomo, że każdy je popełnia ...

damianmularczyk 0

damianmularczyk

Użytkownik
A więc z Ligi B wycofuje się drużyna PVC.Drużyna przeciwna w 1 kolejce czyli czarna perła mozambiku podała 5 typów chociaż w regulaminie jest wyraźnie jest napisane,że można trzeba podać TYLKO I WYŁĄCZNIE 4 typy.Mimo to moderator normalnie policzył im wszystkie typy i zaliczył im 3 bramki.Pisałem również w niejasnośćiach i nikt z organizatorów nie raczył odpowiedzieć na moje pytanie.Więc przykro mi ale jeśli widzę wyraźnie,że nasi rywale łamią regulamin a mimo to zalicza się im punkty to ja nie mam zamiaru brać udziału w tej zabawie...
Przykro mi to mówić ale ostatnio wiele rzeczy na forum mnie zaskakuje... niestety na ⛔
To tyle pozdrawiam

damianmularczyk 0

damianmularczyk

Użytkownik
21. W przypadku naruszenia regulaminu oraz zasad gry drużyna przeciwna może domagać się walkowera. (pisze podanie w odpowiednim temacie). W większości wypadku będą to ujemne punkty (-2 w danym meczu)
A tutaj jest regulamin,który jasno wskazuje kto ma rację...

C 0

ciapek1808

Użytkownik
damianmularczyk
nie mów że policzyli nam normalnie bo policzyli nam 4typ który był nie trafiony.. czyli 0 bramek.. a 5 gdzie teoretycznie zdobyliśmy 2 bramki nie był liczony.. czyli kolejność została zachowana.. gdybyście wygrali pewnie nie robiłbyś szumu.. a błędy zdarzają się wszystkim!!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom