smiech na sali podali typ z hockeya ... zaliczyli im typ za dwie bramki i potem dwie odjeli, czyli praktycznie zadnej kary nie ponieśli (wyszli na zero) zakładajać ja podam 4 typy z hocka i po kursach minimum 3,51 i co ? za kazdy policzą mi po 3 bramki wiec razem mam 12 xD odejmą za każdy typ po -2 co daje 8 karnych bramek ???? wiec mam 12-8 = czyli mam 4 bramki xD i moge wygrac mecz samymi zdarzeniami z hockeya xD smiech na sali ... wogóle ten typ wogóle nie powinien być liczony(bez względu czy wejdzie czy nie) , i oprócz tego minus dwie bramki, chociaż to tez nie dobra metoda bo zakładajac ze zdobedą jedną bramke i od tego odejmniemy im dwie to przykładowy wynik bedzie np 3:-1 lub
2:-1, lepszym rozwiązaniem było by przyznanie +2 bramek dla przeciwnika niż odejmowanie drużynie która nie zna regulaminu, zapobiegło by to takim śmiesznym wyniką jakie mogą powstać ... poza tym ciekawe czy wszyscy biorący udział w turnieju maja ukończone 18 lat hm ... połowa z pewnościa nie zna regulaminu ???? smiech na sali ... mam nadzieje ze amatorszczyzna odpadnie w grupach i zacznie sie prawdziwa rywalizacja ... jak narazie wiecej smiechu niż powagi ...