Naprawdę nie rozumiem tego oburzenia. Moim zdaniem reorganizacja jest lepszym rozwiązaniem, niż połowa walkowerów w kolejce. Widząc co sie dzieje sam proponowałem wprowadzenie jakiś zmian. Natomiast do osób, które mają pretensje, to gdybyście troszke uważniej śledzili co się dzieje, to pewnie byście zauważyli:
1) Drużyna Experci nie podała typów zarówno w 2, jak i w 3 kolejce
2) Drużyna Muł Muł Muł Muł - faktycznie był błąd w podliczeniu bramek, ale to i tak nie miało znaczenia, bo otrzymaliście za ten mecz walkower, więc niby jak miał być wynik poprawiony?
3) Lebron44 - w ostatniej kolejce Twoja drużyna podała 5 typów, za co zwrócona została tylko uwaga. Większym problemem było to, że podaliście typ w meczu Kazachstan-
Portugalia jako poniżej 3,5 (podczas, gdy w rzeczywistości powinno być poniżej 3) i to moderatorzy uznali jako próbę oszustwa i stąd dyskwalifikacja.
To wszystko można było zauważyć przeglądając tematy z typami - ja przejrzałem wszystkie grupy licząc walkowery i robiąc tabele dla każdej z grup (i żeby nie było, to o żadnej z wymienionych wyżej rzeczy nie informowałem moderatorów, a oni sami zauważyli te błędy). Nie wiem też co macie na myśli pisząc o "ustawieniu" i że moderatorom nie szło, bo akurat ich drużyny były w czołówkach w swoich grupach. Ale przecież łatwiej powiedzieć, że jest "układ"