>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania i niezgodności - Masters Tennis

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Tak jak Borek Ci napisał, typ zastępczy stosowaliśmy tylko wówczas, gdy zakład był zwrotem, czyli zakończył się w pierwszym secie lub gdy ktoś grał over czy under gemowy i przytrafił się krecz i niestety niemożliwym jest dodanie Ci typu zastępczego.

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Jeszcze sobie pozwolę na małą uwagę odnośnie zabawy organizatorów... Jakiej ? Otóż zabawy w &quot;widzimisie&quot;...
Dlaczego w poprzednich tygodniach, gdy ktoś wychodził np.wcześnie do pracy/szkoły lub wracał późno, mógł warunkowo podawać typy z jednego buka ? A w tym tygodniu już są minusy za to ?
Rozumiem, że uczestnicy akceptując regulamin zobowiązali się do tego, ażeby siedzieć od 7.00 do 15.00 !!! (tak tak, po 15.00 oferty u sponsora brak) i czyhać na ofertę.!?
Nie ma to jak równe traktowanie uczestników...
Na odpowiedź nie oczekuję, bo to pytania retoryczne... Tytuł tematu brzmi pytania i niezgodności, więc przedstawiłem kolejną niezgodność, jaka ma msce w trakcie tego konkursu...

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Jeszcze sobie pozwolę na małą uwagę odnośnie zabawy organizatorów... Jakiej ? Otóż zabawy w &quot;widzimisie&quot;...
Dlaczego w poprzednich tygodniach, gdy ktoś wychodził np.wcześnie do pracy/szkoły lub wracał późno, mógł warunkowo podawać typy z jednego buka ? A w tym tygodniu już są minusy za to ?
Rozumiem, że uczestnicy akceptując regulamin zobowiązali się do tego, ażeby siedzieć od 7.00 do 15.00 !!! (tak tak, po 15.00 oferty u sponsora brak) i czyhać na ofertę.!?
Nie ma to jak równe traktowanie uczestników...
Na odpowiedź nie oczekuję, bo to pytania retoryczne... Tytuł tematu brzmi pytania i niezgodności, więc przedstawiłem kolejną niezgodność, jaka ma msce w trakcie tego konkursu...
Chyba jest różnica pomiędzy tym, że dany buk w ogóle nie wystawił oferty w danym dniu a tym, że ostatni mecz danego dnia był powiedzmy o 16.
Oczywiście
Do powyższego ;
Malisse - Ferrero również zła data, więc 2 ⛔ się należą..?
Tak.

radek1509 53

radek1509

Użytkownik
http://forum.bukmacherskie.com/f320/faza-grupowa-grupy-iii-i-iv-57237-5.html#post2199066

19 Kwi 16:30 Diego Junqueira v Christian Lindell Typ: 1 Kurs: 1,40 Bet365
Proszę o wstawienie tego spotkania zamiast spotkania Urszuli Radwańskiej z Jeleną Dokić ponieważ zostało odwołane oraz poprawienie kursu ogólnego na 4,252. Przepraszam za błąd, z góry dziękuję za poprawienie. Na przyszłość postaram się nie popełniać tego typu błędów.
Pozdrawiam !
/Adi: Done.

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
N 77

noobcior

Użytkownik
http://forum.bukmacherskie.com/f320/faza-grupowa-grupy-iii-i-iv-57237-5.html#post2198986
Za zwrot w pierwszym typie podaje zastępczy:
19/04/2011 19:30 Cornet, A v Hlavackova, A DW 2:0 @ 1.80 bet365
Po zmianie AKO wyniesie - 9.90
Pierwszy punkt regulaminu mówi:

Natomiast regulamin sportingbet:

Przynajmniej jeden set był rozegrany, także spotkanie to rozliczone jest jako zwycięstwo Troickiego. Ty natomiast postawiłeś DW 2:0 na Robredo , co wiąże się z tym, iż masz ⛔ za to spotkanie, a nie zwrot. Reasumując nie możesz podać za to spotkanie typu zastępczego.
Trochę śmieszne, że mnie upominasz a samemu się domagasz czegoś innego.

B 2K

borek149

Użytkownik
Trochę śmieszne, że mnie upominasz a samemu się domagasz czegoś innego.
Upominałem się gdyż z regulaminu wynikało, iż w takim przypadku wynik spotkania został rostrzygnięty jako przegrany.

Opiekun konkursu jednak rozliczył mi jako zwrot, byłem trochę zdziwiony, więc wszedłem na strone sportingbet aby się upewnić czy aby ma rację i tu doznałem kolejnego szoku, spotkanie zostało rozliczone jako unieważnione

W takim wypadku według regulaminu konkursu mogę podać typ zastępczy i tak zrobiłem. Ty natomist podałeś typ zastępczy nim spotkanie zostało rozliczone przez opiekuna, ja natomiast poczekałem, aż spotkanie mi zostnie rozliczone.

Jednym słowem mają burdel w w/w buku.

lancev 984

lancev

Użytkownik
Coś tu kręcisz, gesio... :&gt; Ja nie mogłem zmienić godziny a ty chcesz zmieniać typ w trakcie trwania meczu ? To by było co najmniej dziwne.
W temacie nie ma możliwości edycji postów, dlatego uważnie sprawdzajcie swoje typy!!!

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Gesio, nie mogę spełnić Twoich próśb.
Początkowo myślałem, że po prostu nie napisałeś na kogo grasz, ale widze, że kursy na Scheppers się zgadzają, a co do meczu zawodników z byłego Związku Radzieckiego, to troche dziwnie wygląda zmiana typu w trakcie spotkania.

Do góry Bottom