>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania i niezgodności - Masters Tennis

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Wraz z administracją konsultujemy zmianę nt. zmiany regulaminu odnośnie rozgrywek grupowych. Mianowicie mam na myśli to, że w grupach gramy dopóki nie będzie zwycięzcy. Jeżeli po 3 dniach jest 3:1 (jeden remis w końcu może być) to gramy dalej i jeśli w 4tym dniu stan zmieni się na 3:2, to wciąż gramy. Natomiast jeśli wygrywający podwyższy stan rozgrywki na 4:1, kończymy kolejkę.
Zmiana nie została jeszcze wprowadzona, ale osoby, które przegrały 0:3 i które podały dziś typy, muszą liczyć się z tym, że ich posty z typami zostaną usunięte.

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Wraz z administracją konsultujemy zmianę nt. zmiany regulaminu odnośnie rozgrywek grupowych. Mianowicie mam na myśli to, że w grupach gramy dopóki nie będzie zwycięzcy. Jeżeli po 3 dniach jest 3:1 (jeden remis w końcu może być) to gramy dalej i jeśli w 4tym dniu stan zmieni się na 3:2, to wciąż gramy. Natomiast jeśli wygrywający podwyższy stan rozgrywki na 4:1, kończymy kolejkę.
Zmiana nie została jeszcze wprowadzona, ale osoby, które przegrały 0:3 i które podały dziś typy, muszą liczyć się z tym, że ich posty z typami zostaną usunięte.
Poprawka została zatwierdzona. Zapraszam do zapoznania się ze zmianą w regulaminie.

B 2K

borek149

Użytkownik
Własnie widzę, że uzytkownicy pomimo rezultatu 3-0 dalej podaja typy ? juz sam nie wiem, czy przy rezultacie 3-0 mam dalej podawać typy jak to robi reszta ? Czy pojedynek już został zakończony ?

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Własnie widzę, że uzytkownicy pomimo rezultatu 3-0 dalej podaja typy ? juz sam nie wiem, czy przy rezultacie 3-0 mam dalej podawać typy jak to robi reszta ? Czy pojedynek już został zakończony ?
Zakończony. Gratuluję 3 punktów.

mateuszm 1

mateuszm

Użytkownik
Przecież mieliśmy grać 6 dni i tutaj wchodził w grę remis, dostawałem 3-0 co nie przekreślało jednak moich szans na wyprowadzenie stanu meczu na po 3. Brawo za kolejną przemyślaną decyzje i zmienianie reguł gry w jej trakcie, ogromny profesjonalizm.

K 1,2K

kukla

Forum VIP
U mnie wynik 1:3, bo trzeci dzień wygrałem.
zgadzam sie 3 dzien wygrales na 1-2 a 4.dzien gdzie moj post mod usunal wygralem na 3-1
jesli chodzi o 4.dzien to bilans kursow byl 2.75 - 2.85 na moją korzysc
Bez obaw - już poprawione.
Błędnie wpisałem zwycięzcę 3 dnia chcąc pomóc organizatorom a potem post został usunięty, jako zbędny.
Przywróciłem go i wszystko jest poprawnie.
Na przyszłość rada - warto na bieżąco kontrolować sposób rozliczania i przyznawania punktów za zwycięstwo bo przecież każdy isę może pomylić ????

Do góry Bottom