>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania i niezgodności - Masters Tennis

diuq85 354

diuq85

Użytkownik
Mam zastrzeżenia do sposobu rozliczania typów przez opiekunów konkursu
http://forum.bukmacherskie.com/f320/runda-wstepna-i-cwiartka-56988-3.html#post2174754
Ok, typ i tak okazał się błędny więc nie ma się o co kłócić, ale zakład na zwycięstwo danego zawodnika a handicap gemowy to według mnie 2 różne zakłady i jeśli jesteście konsekwentni to rozliczajcie tak samo jak wcześniej... A do czego zmierzam...
Przykładowo: w etapie kwalifikacji, mój rywal pierwszy typował na zwycięstwo Djokovica, ja typowałem później i również na Djokovica, ale w opcji gemowej. Obaj mieliśmy plus, a tutaj:
http://forum.bukmacherskie.com/f320/runda-wstepna-i-cwiartka-56988-3.html#post2174754
Typowałem na podobnej zasadzie co w kwalifikacji, a Krzysztofix stwierdził ,że mój typ jest niezgodny z regulaminem
Post Lantza z kwalifikacji:
http://forum.bukmacherskie.com/f320/kwalifikacje-iv-cwiartka-56629-6.html#post2168280
Mój post z kwalifikacji:
http://forum.bukmacherskie.com/f320/kwalifikacje-iv-cwiartka-56629-6.html#post2169303
Ten sam typ na Djokovica, ale w innej formie i obaj mieliśmy go rozliczonego na plus.
Rozliczał adqs, czyli wychodzi na to że każdy z Was rozlicza po swojemu

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Jeśli przeciwnik poda swoje typy przed nami, możemy zagrać wszystkie spotkania, które zagrał rywal, ale musimy typować innego zwycięzcę. Dotyczy to zarówno innego zwycięzcy seta, jak i całego spotkania. Jeśli przeciwnik gra na zwycięstwo Roddicka, nie można grac zwycięstwa Roddicka ani w meczu, ani w secie, ani handi na Roddicka ani DW na Roddicka. Tylko typy na ilość setów lub na rywala. Jeśli przeciwnik poda DW 3:0, 3:1, ub 3:2, my możemy dać DW tylko na tenisowego rywala Roddicka, tj 2:3, 1:3 i 0:3.
Każdemu zdarzają się błędy. Adqs się pomylił i zaliczył Ci typ niezgodny z regulaminem.
Równie dobrze mógł zaliczyć przegrany typ, to byłby taki sam błąd.
Twój rywal nie zgłosił pomyłki mimo, że mógł to zrobić i wygrać wskazany dzień. Trudno oczekiwać, że teraz każdy opiekun będzie akceptował błędy. Nie opieramy się na precedensach a na regulaminie, który tą kwestię opisuje bardzo precyzyjnie

B 2K

borek149

Użytkownik
Mam zastrzeżenia do sposobu rozliczania typów przez opiekunów konkursu

Ok, typ i tak okazał się błędny więc nie ma się o co kłócić, ale zakład na zwycięstwo danego zawodnika a handicap gemowy to według mnie 2 różne zakłady i jeśli jesteście konsekwentni to rozliczajcie tak samo jak wcześniej... A do czego zmierzam...

Przykładowo: w etapie kwalifikacji, mój rywal pierwszy typował na zwycięstwo Djokovica, ja typowałem później i również na Djokovica, ale w opcji gemowej. Obaj mieliśmy plus, a tutaj:

Typowałem na podobnej zasadzie co w kwalifikacji, a Krzysztofix stwierdził ,że mój typ jest niezgodny z regulaminem

Post Lantza z kwalifikacji:

http://forum.bukmacherskie.com/f320/kwalifikacje-iv-cwiartka-56629-6.html#post2168280

Mój post z kwalifikacji:

http://forum.bukmacherskie.com/f320/kwalifikacje-iv-cwiartka-56629-6.html#post2169303

Ten sam typ na Djokovica, ale w innej formie i obaj mieliśmy go rozliczonego na plus.
Rozliczał adqs, czyli wychodzi na to że każdy z Was rozlicza po swojemu
Ja zgłosiłem do Adqs niezgodność z regulaminem, Twój wcześniejszczy przeciwnik tego nie zauwazył, tym bardziej mogło to się zdarzyć opiekunowi grupy. W kwalifikacjach Ty na tym skorzystałeś, jeżeli masz zastrzeżenia co do rozliczania, to mogłeś zachować sie fair-play i przyznać się, że naruszyłeś regulamin i powtórzyłeś typ w kwalifikacjach , lecz wtedy byś niestety ten pojedynek przegrał w rozmiarze 2-3 i Twoja historia w turnieju by się zakończyła. Dlatego ci to nie przeszkadzało, dopiero po przegranym pojedynku masz pretensje co do rozliczenia, co de facto by i tak nic nie zmieniło gdyż obaj byśmy mieli za niego minus. Regulamin jest jasno napisany i nie powinno być żadnych nieporozumieniem względem niego, wystąpiło przeoczenie, na którym tylko wyłącznie Ty skorzystałeś ... więc powinieneś być z tego faktu zadowolony. Abstra***ąc już od regulaminu chciałbym Ci podziękować za emocjonujący pojedynek i pogratulować wyboru spotkań, widać było, że były to przemyślane typy. Pozdrawiam

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Przychyliliśmy się do prośby/sugestii userów i o rozstawieniu w fazie grupowej decyduje AKO łączne dzielone na dni rywalizacji.
Podział na koszyki przed losowaniem Fazy Grupowej:
Koszyk I:
Lancev 5.52
Niccolo7 4.81
noobcior 5.04
djorkaef 4.70
Panas89 4.97
Krzysztofix 3.77
defox 5.24
akselek 3.71
Koszyk II:
Pezio 3.33
gesio 3.29
Madangel 4.0
cl9vius 4.22
Spinache 3.55
Kuba86 3.39
Odisio 3.67
porugalia 3.35
Koszyk III:
Xavy 3.16
Radomiak1910 2.85
radzio_xp 2.7
SimonS 2.62
Radek1509 3.78
Telprzem 3.59
dawid1892 3.07
Unicaja 2.61

Koszyk IV:
Obserwator(M) 2.22
Roxanne 1.88
mateuszm 3.40
kukla 2.07
tomekbdg 1.79
Borek 2.27
Bam14 2.39
Robson_United xD 2.35
Kolejno: nick, AKO/dni rywalizacji.
Losowanie i terminarz zrobię najszybciej jak będzie to możliwe. Z przyczyn logistycznych nie jest to w tym momencie możliwe.

diuq85 354

diuq85

Użytkownik
A czy ja mam pretensje o to jaki jest regulamin? Nie wmawiaj mi gry no fair, bo sam pogodziłem się z tym gdy w kwalach po 3 dniach powinno być 3-0 dla mojego przeciwnika, tylko jakimś cudem na siłę ktoś mnie uszczęśliwił (rozliczając przeciwnikowi błędny kurs) Nawet fakt ze następnego dnia żaden z nas nie typował (ja bo byłem przekonany ze jest 0-3 a mój przeciwnik ze wygrał pojedynek) świadczy o tym że czasami do końca nic nie wiadomo. Tak samo wczoraj zdziwiłem się że nagle taki typ który zdublowałem (tylko ze w innej opcji) został rozliczony jako niezgodny z regulaminem, dlatego nawiązałem do sytuacji jaka była w kwalach gdy też zdublowałem a nie dostałem po uszach. Udało mi się i tyle, w tej rundzie życie zweryfikowało kto jest lepszy i kto powinien odpaść. Tyle w tym temacie, nie bije do tego jaki jest regulamin i nie mam żadnej pretensji dlaczego jest minus a nie plus. Chciałem tylko rozstrzygnąć jaka wersja jest poprawna, powodzenia w dalszym etapie konkursu

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Nie wiem dlaczego, ale nie znalazłem siebie w grupach, mimo że awans wywalczyłem..
A teraz? ;) Grup jest osiem przecież. ;)
Grupy wylosowane, terminarze podane, tematy zostaną otwarte jutro wieczorem.
W razie pytań piszcie tu albo na PW do opiekunów działu.

mateuszm 1

mateuszm

Użytkownik
Przychyliliśmy się do prośby/sugestii userów i o rozstawieniu w fazie grupowej decyduje AKO łączne dzielone na dni rywalizacji.
Podział na koszyki przed losowaniem Fazy Grupowej:
Żaden z moderatorów nie doszedł do tego momentu nauki w szkole, w którym układa się liczby w kolejności malejącej?

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Żaden z moderatorów nie doszedł do tego momentu nauki w szkole, w którym układa się liczby w kolejności malejącej?
Ty poważny jesteś?
Skoro takiś wyuczony i mądry, to powinieneś wiedzieć, że po kolei w każdym koszyku jest po dwóch userów z danej ćwiartki.
:|:|:|

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
moze juz od jutra zaczniemy? Trwa turniej w Miami, jest sporo meczy do grania
Dokładnie tak, na pewno jutro więcej spotkań niż w piątek np będzie, a i jutro niedziela, więc na pewno więcej osób spokojnie będzie mogło podać nie myląc się w co 2.poście..

mateuszm 1

mateuszm

Użytkownik
Ty poważny jesteś?
Skoro takiś wyuczony i mądry, to powinieneś wiedzieć, że po kolei w każdym koszyku jest po dwóch userów z danej ćwiartki.
:|:|:|
Przynależność do danej ćwiartki nie wiązała się w żaden sposób z rywalizacją ze wszystkimi w niej, tylko z jednym userem. Każdy użytkownik miał prawo typować to samo, a osobne ćwiartki zrobiliście sobie dla ułatwienia, które i tak jak widać nie dało rezultatu. Więc kto jest nie poważny?
Losowanie bez różnicy, bo przeszłość konkursowa nie ma znaczenia, ale trochę trzeba być konsekwentnym w swoim działaniu.

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Przynależność do danej ćwiartki nie wiązała się w żaden sposób z rywalizacją ze wszystkimi w niej, tylko z jednym userem. Każdy użytkownik miał prawo typować to samo, a osobne ćwiartki zrobiliście sobie dla ułatwienia, które i tak jak widać nie dało rezultatu. Więc kto jest nie poważny?
Losowanie bez różnicy, bo przeszłość konkursowa nie ma znaczenia, ale trochę trzeba być konsekwentnym w swoim działaniu.
Potrafisz zrozumieć, że całe to losowanie było na mojej głowie i nie miałem zamiaru bawić się we wpisywanie wszystkiego w kolejności od najmniejszego do największego?
Na drugi raz, zastanów się co piszesz, bo przypierdzielanie się do wszystkiego bez większego celu jest dla mnie śmieszne i na tym tę jałówą dyskusję zakończmy.

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Pierwszy dzień konkursu podliczony by kukla (dzięki!;)), Borussia, Krzysztofix i z moją lekką pomocą.
Wszelkie niezgodności proszę pisać na PW do osób, które edytowały Wasze posty, ewentualnie tutaj, lub jeżeli macie jakieś wątpliwości co do tabel w grupach, piszcie do mnie.
Pozdrawiamy.

bam14 7,4K

bam14

Forum VIP
co z meczem Dolgo-Tsonga, ktory zostal przerwany ?
zwrot czy czekamy ?

wazne, bo nie wiem jak dorbac typy :cool:

// czekamy, zaraz zaczną ????

Do góry Bottom