>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Pytania i niezgodności - Masters Tennis

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Prosiłbym o ponownie przyjrzenie się temu postowi :
http://forum.bukmacherskie.com/f320/faza-grupowa-grupy-v-i-vi-57243-3.html#post2185847
Wydaje mi się, że istnieje błąd w podliczeniu który istotnie wpływa na podliczenie całego dnia. Mój przeciwnik podał typ na 2:0 dla Zhang podczas gdy wynik był zupełnie odwrotny. Oczywiście przy typie ma plus ... Prosiłbym o skorygowanie tego i całego podliczenia z tego dnia.
/Poprawione ???? Sorry, za moje niedopatrzenie.
Borussia

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
A ja chciałem się upewnić, ile trwa rywalizacja w tej rundzie w końcu ? W regulaminie mowa o 3 tygodniach, a np. w 1.poście w temacie konkursowym o 6 tygodniach ? Wiem, że adqs pisał o zmianie regulaminu, jednak przezorny zawsze ubezpieczony:razz: lub cytując Simonsa &quot;kto lepiej zna regulamin, ten awansuje&quot;:grin: więc proszę o odpowiedź, żeby nie było,
//6 kolejek = 6 tygodni

krzysztofix 1,2K

krzysztofix

Użytkownik
Ok, wszystkie grupy (prawie) podliczone.
Ci, którzy podali typy tylko z bet365 mają rozliczony najwyższy kurs na minus, ale to i tak chyba u nikogo nic nie zmieniało.
Pozdr.

P 195

porugalia

Użytkownik
prosze o dopisanie w moim ost poscie w rywalizacji w 4 grupie :
3 kolejka, dzień II

Grupa IV
porugalia - Krzysztofix
przepraszam za gapiostwo

radek1509 53

radek1509

Użytkownik
Proszę o edytowanie mojego posta, a mianowicie jednego wyrazu tzn. popełniłem literówkę w nazwie jednego z bukmacherów. Wszystkie spotkania tenisowe są od jednego bukmachera.
Proszę o poprawienie ze Sportinbet -&gt; Sportingbet.
Dziękuję oraz przepraszam za problemy.
Serdecznie pozdrawiam oraz życzę wysokich wygranych

radek1509 53

radek1509

Użytkownik
Taki mały news dla moderatorów Tsonga przegrał w stosunku 2:0 z Ljubiciciem, dlatego chciałbym aby mój post też miał przy Ljubiciciu plusik. Naprawdę fajnie byłoby wtedy i nawet fair play ;)
//done

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Dzień dobry, chciałbym powiadomić, że użytkownicy Pezio oraz Roxanne zostali zdyskwalifkowani.
Zagrożony dyskwalifikacją jest również akselek, więc w jego 4 kolejkowym pojedynku z Peziem nie dałem jeszcze walkowera w żadną ze stron.
Jak komuś nie dodałem do tabelek punktów za pojedynki z w/w userami to pisać.
Pozdrawiam.

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Mogę podać dziś 3 mecze na jutro z Bet365 ? Bo jutro nie będę miał dostępu do neta,a sportingbet oferty jeszcze nie wystawił... Proszę o odp

krzysztofix 1,2K

krzysztofix

Użytkownik
Mogę podać dziś 3 mecze na jutro z Bet365 ? Bo jutro nie będę miał dostępu do neta,a sportingbet oferty jeszcze nie wystawił... Proszę o odp
Generalnie, to nie możesz ????

Ale jeśli nie będziesz miał dostępu jutro, to wyślij mi na PW swoje mecze na jutro, to znaczy 2 z kursami z bet365, a jeden &#39;na sucho&#39; (tylko taki, który będzie miał w ofercie SB - czyli chyba tylko Monte Carlo ???? ). Jutro jak sportingbet wystawi ofertę to po prostu wpisze Ci kurs do tego trzeciego zdarzenia i wkleję do tematu. Pozdr.

B 2K

borek149

Użytkownik
Witam, czy mogę podać inny typ, za spotkanie Riby z Ciliciem, który został rozliczony mi jako zwrot ? Wprawdzie nie zmieni to stanu rywalizacji, ale może zmienić AKO, które może rozstrzygać przy ewentualnym remisie punktowym.

B 2K

borek149

Użytkownik
http://forum.bukmacherskie.com/f320/faza-grupowa-grupy-iii-i-iv-57237-4.html#post2194292

Właśnie Robredo skreczował...w związku z tym prosiłbym o wymianę na:

1. 13.04 13:40 Gael Monfils - Frederico Gil | 3 sety @ 2.50 bet365

AKO zmieni się na 14.76
Pierwszy punkt regulaminu mówi:

Krecz rozliczany jest tak, jak robi to bukmacher
Natomiast regulamin sportingbet:

W przypadku, gdy mecz zostanie rozstrzygnięty na korzyść jednego z zawodników, przed rozegraniem wszystkich setów, wynikiem zakładu jest zwycięstwo zawodnika, który awansuje do dalszej rundy, pod warunkiem, że przynajmniej jeden set został rozegrany. Jeżeli nie został dokończony przynajmniej jeden set, wszystkie zakłady zostaną uznane za nieważne.
Przynajmniej jeden set był rozegrany, także spotkanie to rozliczone jest jako zwycięstwo Troickiego. Ty natomiast postawiłeś DW 2:0 na Robredo , co wiąże się z tym, iż masz ⛔ za to spotkanie, a nie zwrot. Reasumując nie możesz podać za to spotkanie typu zastępczego.

Do góry Bottom