>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania i niezgodności - Masters Tennis

G 35

gesio

Użytkownik
Gesio, nie mogę spełnić Twoich próśb.
Początkowo myślałem, że po prostu nie napisałeś na kogo grasz, ale widze, że kursy na Scheppers się zgadzają, a co do meczu zawodników z byłego Związku Radzieckiego, to troche dziwnie wygląda zmiana typu w trakcie spotkania.
na schepers mialo byc
typ nr 2 , zle dopisalem -2.5 gema, gdyz mialo to byc do davidienki, bo jak moglbym dopisywac -2.5 do zawodnika na ktorego jest wyzszy kurs? skoro na winn dolgopolova bylo ponad @2.50 , to z hc -2.5g nie moze byc kurs 1.83, proste i logiczne, spieszylem sie i stad moj lekki blad, i nie uwazam ze cos tu sciemniam, wszystko jasne i klarowne
a w ostatnim typie zapomnialem dopisac ze to typ na 1.

kuba86 2K

kuba86

Użytkownik
na schepers mialo byc
typ nr 2 , zle dopisalem -2.5 gema, gdyz mialo to byc do davidienki, bo jak moglbym dopisywac -2.5 do zawodnika na ktorego jest wyzszy kurs? skoro na winn dolgopolova bylo ponad @2.50 , to z hc -2.5g nie moze byc kurs 1.83, proste i logiczne, spieszylem sie i stad moj lekki blad, i nie uwazam ze cos tu sciemniam, wszystko jasne i klarowne
a w ostatnim typie zapomnialem dopisac ze to typ na 1.
Zauważ, że mogłeś się też pomylić pisząc -, a miałeś na myśli +.

G 35

gesio

Użytkownik
Zauważ, że mogłeś się też pomylić pisząc -, a miałeś na myśli +.
pisalem &#39;&#39;-&#39;&#39; gdyz to od poczatku mialo byc na davidienke
i dlatego minus . tyle ze nie zwrocilem uwagi na nazwiska, a pogrubiajac tekst pogrubilem to gdzie byl wlasnie ten nawias z hc na gemy
nie dochodzilbym tego gdyby to mial byc typ na dolgopolova, ale mial byc typ na ruska i do tego typ ktory wszedl :| i zapewne przez te dzialanie w pospiechu bedzie moja porazka :| no super fajnie

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Panowie Djorkaef i radomiak1910 nadal toczą w dniu dzisiejszym swój pojedynek, gdyż radomiak wciąż może wyrównać jego stan w ciągu najbliższych dwóch dni ;)

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Użytkownicy radzioxp oraz radek1509 zostali zdyskwalifikowani wskutek opuszczenia dwóch kolejek fazy grupowej.

xavy 386

xavy

Użytkownik
Bo jakim cudem możesz typować o godzinie 17:56 na spotkania które-teoretycznie- zaczynają się o godzinie 17:00??
W ogóle to twoje &quot;typowania&quot; w tym konkursie niewiele wspólnego mają z prawdziwym typowaniem-za każdym razem wyczekujesz na przeciwnika, czekasz-w miarę możliwości- aż się jego typy rozstrzygną i podajesz typy &quot;na pałę&quot;- a nuż się uda trafić singla z wystarczającym kursem i wygrać...Zero wiedzy z tenisa...

G 35

gesio

Użytkownik
nie wiem czy wiesz ale sportingbet trzyma typy az spotkanie sie nie rozpocznie a nie usuwa ich po godzinie o ktorej niby mialy sie rozpoczac ...

xavy 386

xavy

Użytkownik
Ja o wozie, ty o kozie...
Bez sensu jest jakiekolwiek podawanie godziny kiedy robi się to tak jak ty...
Masz napisać godzinę kiedy-przynajmniej w przybliżeniu- dany mecz rozpocznie się RZECZYWIŚCIE.

G 35

gesio

Użytkownik
Tak jak pisze Xavy, &quot;temat&quot; uważam za zamknięty.
ok. rozumiem
ale jakie godziny podawac jak np. mecz jest planowany na godzine 17, a przed godzina 18 mecz nadal sie nie rozpoczal i jest caly czas w ofercie sportingbet?
chodzi mi o to zeby uniknac czegos z typu... zla godzina ;)

Do góry Bottom