R
1,6K
radomiak1910
Użytkownik
co w przypadku gdy ani ja ani moj przeciwnik nie trafilismy zadnego typu w danym dniu? pozdrawiam
na schepers mialo bycGesio, nie mogę spełnić Twoich próśb.
Początkowo myślałem, że po prostu nie napisałeś na kogo grasz, ale widze, że kursy na Scheppers się zgadzają, a co do meczu zawodników z byłego Związku Radzieckiego, to troche dziwnie wygląda zmiana typu w trakcie spotkania.
Zauważ, że mogłeś się też pomylić pisząc -, a miałeś na myśli +.na schepers mialo byc
typ nr 2 , zle dopisalem -2.5 gema, gdyz mialo to byc do davidienki, bo jak moglbym dopisywac -2.5 do zawodnika na ktorego jest wyzszy kurs? skoro na winn dolgopolova bylo ponad @2.50 , to z hc -2.5g nie moze byc kurs 1.83, proste i logiczne, spieszylem sie i stad moj lekki blad, i nie uwazam ze cos tu sciemniam, wszystko jasne i klarowne
a w ostatnim typie zapomnialem dopisac ze to typ na 1.
pisalem ''-'' gdyz to od poczatku mialo byc na davidienkeZauważ, że mogłeś się też pomylić pisząc -, a miałeś na myśli +.
Oczywiscie grane na De Bakkera.http://forum.bukmacherskie.com/f320/faza-grupowa-grupy-vii-i-viii-57244-6.html#post2203862
Prosze o zmiane 2 typu na 2. 25.04.2011 14:45 Anderson, K v de Bakker, T @ 1.833 Sportingbet
Rywal podał wczesniej taki sam typ.
Kurs zmieni sie na: 4.43
Nieminen się wycofał, więc zastępczy:3. 26.04.2011 13:30 Haase, R v Nieminen, J | Nieminen poniżej 12.5 gemów @ 1.666
ok. rozumiemTak jak pisze Xavy, "temat" uważam za zamknięty.