>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania i niezgodności - Masters Tennis

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Informacyjnie, przed losowaniem 1/8 wrzucam koszyki:

I koszyk:
Djorkaef
telprzem
tomekbdg
bam14
borek149
gesio
cl9vius
Krzysztofix
II koszyk:
robson_United xD
noobcior
defox
akselek
Kuba86
porugalia
lancev
panas89

telprzem 136

telprzem

Użytkownik
http://forum.bukmacherskie.com/f320/1-8-finalu-59091.html#post2219943
Mała pomyłka kurs w 3 typie to 1.80, ako sie zmini na: 5.67
/Adi: OK.
Teraz zauwazyłem ze moje spotkanie nr 2 zostało odwołane, prosze o zmiane na 09/05/2011 19:30 Starace, P v Dolgopolov, A 2 @ 2.10 Bet365, zmiana kursu na 6.615
Dziekuje bardzo i sorry za kłopot juz w 1 dniu 1/8 ????
///Patty zagrała ostatecznie z Mediną Garringues, więc raczej nie ma szans na zmianę. ;)

krzysztofix 1,2K

krzysztofix

Użytkownik
Mecz Monfils - Nishikori odwołany, więc daję typ zastępczy.
09/05/11 17:30 Huey/ Moser - Delgado/ Marray 0:2 @2,00 Bet365

Otrzymane punkty reputacji: +2
panas89 95

panas89

Użytkownik
Mecz Monfils - Nishikori odwołany, więc daję typ zastępczy.
09.05.11 Ivanovic - Petrova 1 @ 1.40 Sportingbet
dz za umieszczenie typu

G 35

gesio

Użytkownik
1. ty typowales winn a ja DW
2. jest to bez znaczenia gdyz po 1 dniu i tak prowadzisz 1:0 a ako jest tu bez znaczenia

D 319

defox

Użytkownik
Teraz jak już znane są wyniki to niczego nie zmienia, ale jakby Ci wszystko weszło a ja bym się nie upomniał to byłbym w plecy.
Polecam zapoznać się z regulaminem:
Jeśli przeciwnik poda swoje typy przed nami, możemy zagrać wszystkie spotkania, które zagrał rywal, ale musimy typować innego zwycięzcę. Dotyczy to zarówno innego zwycięzcy seta, jak i całego spotkania. Jeśli przeciwnik gra na zwycięstwo Roddicka, nie można grac zwycięstwa Roddicka ani w meczu, ani w secie, ani handi na Roddicka ani DW na Roddicka. Tylko typy na ilość setów lub na rywala. Jeśli przeciwnik poda DW 3:0, 3:1, ub 3:2, my możemy dać DW tylko na tenisowego rywala Roddicka, tj 2:3, 1:3 i 0:3.

P 195

porugalia

Użytkownik
prosze o korekte moich typów bo nie wiem jak to zrobiłem ale wysłałem dwóch wiadomosciach wiec prosze skopiowac ta drugą do pierwszej z góry dzieki .

panas89 95

panas89

Użytkownik
10.10.11 14:00 Feliciano Lopez - Michael Llodra 2-0 @ 2.10 Sportingbet
podaje typ zastępczy z racji że nie ma chyba żadnego moderatora w tej chwili który mógłby wkleić to prosilbym o dołączenie tego typu do mojego postu, jak narazie wklejam osobno ten typ

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Tak jak pisze defox, win a DW to jeden uj praktycznie, więc typ gesia zmieniam na minus.
Panas i Porugalia, poprawione.

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Aha, panowie, jeszcze jedna taka uwaga. My nie zawsze mamy w głowie czy rywal danego osobnika grał wcześnie ten typ, dlatego sami też to sprawdzajcie i nas poprawiajcie w razie czego. ;)
Ps. zwycięzcy grup, ogarnijcie się :p

Do góry Bottom